ΟΙ ΗΠΑ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΚΟΜΠΑΝΙ ΣΕ ΡΩΣΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΡΟΥΣ! ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Η ΠΑΓΙΔΑ ΤΡΑΜΠ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΡΟΧΩΡΕΙ…




6 ΒΙΝΤΕΟ

Τα ρωσικά στρατεύματα μπαίνουν στο Κομπάνι. Αυτό αναφέρουν όλες οι πληροφορίες του διεθνών ΜΜΕ σε μια εξέλιξη η οποία μπορεί να ανατρέψει πολλά στην περιοχή.

Όπως έγινε γνωστό οι ρωσικές δυνάμεις οι οποίες πλέον έχουν αναλάβει και επίσημα το ρόλο του εγγυητή ότι δε θα υπάρξουν συγκρούσεις Συριακού Στρατού και τουρκικού, περίμεναν την αποχώρηση πρώτα των αμερικανικών δυνάμεων από την περιοχή, οι οποίες εγκαταλείπουν βιαστικά την περιοχή.

Μαζί με μονάδες του συριακού Στρατού οι φάλαγγες που αποτελούνται από βαρύ υλικό βρίσκονται ήδη μέσα στην πόλη .

Ο Ερντογάν λοιπόν όπως δημοσιεύαμε και προ ημερών έπεσε στη παγίδα των Πούτιν και Τράμπ και τώρα είναι εγκλωβισμένος χωρίς να μπορεί να πάρει καμμία πόλη…

Τα τουρκικά στρατεύματα θα μείνουν χωρίς στήριγμα με ότι αυτό συνεπάγεται…

VdC-NsY شمال سوريا
@vdcnsy
 · 1ω

The Syrian Army entered #Kobani city now.

VdC-NsY شمال سوريا
@vdcnsy

The Syrian Army entered #Kobani city now.

0 μ.μ. – 16 Οκτ 2019
Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter

VdC-NsY شمال سوريا
@vdcnsy

The Syrian army units together with the Russian army heading towards Kobani after stopping for two days on the Qaraqozak Bridge waiting for the US withdrawal. Minutes and they will be inside the city.

40
7:17 μ.μ. – 16 Οκτ 2019

Lawk Ghafuri
@LawkGhafuri

More jihadists backed by Turkey are heading to Northern #Syria from #Turkey to fight against #SDF the “infidels” as they call them. These people are not going to liberate lands, they go for Jihad, & that was what #ISIS was always doing.

655
3:08 PM – Oct 16, 2019

NewsBlog | breaking
@NBbreaking

#Syrian army deployed SW #Kobani. Its expected the forces will enter the city tonight.pic.twitter.com/zqViQi25vv

3
5:10 μ.μ. – 16 Οκτ 2019
Την ίδια ώρα όπως διαρρέει το αμερικανικό Πεντάγωνο απηύθυνε προειδοποίηση σε Σύρους και Ρώσους, πως εάν οι αμερικανικές δυνάμεις δεχθούν πυρά (κατά τη διάρκεια απομάκρυνσής τους από την περιοχή), τότε η αμερικανική Αεροπορία θα απαντήσει χωρίς διάκριση και με μεγάλη ισχύ πυρός.

Οι πληροφορίες πάντως από την περιοχή εξακολουθούν να είναι συγκεχυμένες. Άλλες αναφέρουν ότι ισλαμιστές μισθοφόροι της Άγκυρας κινούνται και αυτοί προς το Κομπάνι, παρά την «υπόσχεση» Ερντογάν ότι δεν έχει βλέψεις για την συγκεκριμένη πόλη. 

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TΑ BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...