Το ΑΚΚΕΛ τάσσεται κατά της “χρυσής καταστροφής ” της Θράκης.

Το ΑΚΚΕΛ συντάσσεται με τον λαό της Θράκης κατά της «χρυσής καταστροφής» που προσπαθούν να επιβάλλουν τα Χρυσωρυχεία

            Το Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας ΑΚΚΕΛ είναι το μοναδικό κόμμα που δεν έχει έδρα στην Αθήνα και το γεγονός ότι η έδρα του βρίσκεται στην Θράκη, το καθιστά ίσως περισσότερο ευαίσθητο στα θέματα της περιοχής και ιδιαίτερα στην προσπάθεια επιβολής της κυριαρχίας των καναδικών χρυσωρυχείων της Eldorado και όλων των συμφερόντων γύρω από αυτήν.

            Σε αυτή την περίπτωση το ΑΚKΕΛ διατρανώνει την έντονη και απόλυτη αντίθεσή του στην υποτιθέμενη επένδυση εξόρυξης χρυσού, όπως αυτή παρουσιάζεται από την εν λόγω εταιρεία και διατρανώνει επίσης την αντίθεσή του στις εκβιαστικές και εκφοβιστικές μεθόδους επιβολής της παράδοσης του Εθνικού Πλούτου σε ξένα χέρια τα οποία θα καταστρέψουν την περιοχή.

            Το ΑΚΚΕΛ τονίζει ότι η διαδικασία παραχώρησης των κοιτασμάτων χρυσού προς εξόρυξη αποτελεί ενέργεια πώλησης κλεμμένου πλούτου του ελληνικού λαού και η αγορά από τον υποτιθέμενο «επενδυτή» αποτελεί πράξη κλεπταποδοχής. Δεν ξεχνούμε επίσης ότι και σε αυτή την περίπτωση, όπως στην περίπτωση του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης με την εκβιαστική παρουσία του πρέσβη των ΗΠΑ, είχαμε πάλι απαράδεκτες πιέσεις στο παρελθόν, αυτή τη φορά του πρέσβη του Καναδά ο οποίος λειτούργησε ως κοινός πλασιέ της Eldorado.

loading...