Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΣΕΙ ΤΟΝ ΥΨΗΛΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ


ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΟΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ! 


Γράφει ο Γεωκών 


Ἕλληνες Ἀνδρειωμένοι !!! ... Ἕλληνες Μαρμαρωμένοι!!! ποὺ κάποιοι σᾶς κόψανε κρυφὰ τὰ δόρατα καὶ τὶς ἀσπίδες ...
καὶ δὲ σᾶς ἔμαθαν νὰ μάχεσθε, μὰ μόνο νὰ πονᾶτε !!... Μὴ καὶ τυχὸν διεκδικήσετε, τὴν πιὸ Τρανὴ Ἑλλάδα ... Μὴ καὶ τυχὸν νικήσετε τὸν Τοῦρκο τὸν Δυνάστη !!!


ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΝΕΜΗΘΕΙ ΘΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΕΦΤΑΣΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΜΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ……..

Τρέμουν τη ρίζα που μας γέννησε, σκιάζονται τη στιγμή που θα σηκωθούμε όρθιοι και περήφανοι θα φορέσουμε τ’ άρματα της φυλής μας για ν’ απαιτήσουμε τα κλεμμένα πίσω…

Καλούμε τον Ελληνικό Λαό εις επαγρύπνηση, η μέρα της αποφασιστικής μάχης εναντίον των βαρβάρων τούρκων είναι πολύ κοντά, όλοι έτοιμοι εις τας επάλξεις δια να δώσουμε το παρόν μας.

Πρέπει να είμαστε έτοιμοι, πανέτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τους εχθρούς της Ελλάδος και του Ελληνισμού, είμαστε πανέτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τους εχθρούς εντος και εκτός Ελληνικού χώρου. Γνωρίζουμε ότι η ελευθερία κερδίζεται με αγώνες και αίμα, και πρέπει να είμαστε έτοιμοι.

Ο Ελληνικός Λαός γνωρίζει και τις θυσίες και τα μαρτύρια τα οποία έχει να υποστεί για να κερδίσει την ελευθερία από τους εχθρούς του και είναι έτοιμος .

Θα επικρατήσει τελικά το δίκαιο κατά της αδικίας, το φως κατά του σκότους , Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ, και η ηθική δύναμις κατά της βίας, ο αγώνας μας σήμερα στηρίζεται εις τα μεγάλα και υψηλά ιδανικά της Πίστεως και της Ελευθερίας.

Εντολή από τους προγόνους μας, είναι να προστατέψουμε την πατρίδα από εχθρικά χέρια, να την παραδώσουμε στις επόμενες γενιές, λεύτερη, για να γεννήσει και πάλι ελεύθερους ανθρώπους, ελεύθερους Έλληνες. Εις το όνομα της Αγίας Τριάδος

- Σταύρωσε το κεφάλι σου παιδί μου αμαρτωλό. Ο Άγιος Παΐσιος σας δίνω το γραπτό.

- Νέο δελτίο ειδήσεων από τον ουρανό. Η Θεοτόκος η αγνή φυλάει τον τόπο αυτό.

- Κρατείστε την ανάσα σας. Έρχεται η στιγμή, η Ελλάδα ν’ ακουστεί σ’ ολόκληρη τη γη.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑΔεν υπάρχουν σχόλια :