Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΥΡ-ΑΛΕΚΟ!

Είναι τόσο τραγικές οι επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη και του περίγυρού του στο πρώτο τρίμηνο διακυβέρνησής του και ιδιαίτερα από το χρονικό διάστημα που αρχειοθετήθηκε συμπτωματικά η υπόθεση της Μαρέβας για το πόθεν έσχες της που μέχρι και το alter-ego του απερίγραπτου και καταστροφικού Πρωθυπουργού Τσίπρα, ο Υπουργός Επικρατείας του κ.Αλέκος Φλαμπουράρης, είχε το πολιτικό θράσος σήμερα το πρωί να εμφανιστεί στο ΣΚΑΪ και να μας ενημερώσει πως “οι πολίτες με ρωτάνε στο δρόμο γιατί χάσαμε τις εκλογές της 7ης Ιουλίου” και πόσο ωραία περνούσαν με την Κυβέρνηση Τσίπρα προφανώς.

Ο κ.Μητσοτάκης και οι τεχνοκράτες του είναι εμφανές ότι έχουν χάσει συνειδητά την επαφή με τον λαό που τον εξέλεξε και τραυμάτισαν ελπίζουμε όχι ανεπανόρθωτα την εμπιστοσύνη τους με τις τραγικές επιλογές προσώπων σε Κυβέρνηση και Πολιτεία από την πρώτη νύχτα της σημερινής Κυβέρνησης. Ποιον και ποια να αναφέρει κανείς. “Βρυκόλακες” της βρώμικης δεκαετίας του 2000 που καταχρέωσαν την Ελλάδα και την παρέδωσαν στους εκτελεστές των Μνημονίων πλασαρίστηκαν με την έγκριση του Μαξίμου σε νευραλγικές θέσεις του Κράτους της κανονικότητας. Επίσης με την ατολμία της Κυβέρνησης αν όχι συνεργασία με το “Βαθύ Κράτος” της Ελλάδας που μεταξύ άλλων προωθεί μετανάστες στο εσωτερικό της χώρας. Κατά τα άλλα βροχή δηλώσεων και υποσχέσεων από Υπουργούς με μηδενικές συνέπειες στη ζωή των πολιτών που παραμένει μαρτυρική από την τετραετία Τσίπρα και το δόλιο σχέδιό του για φτωχοποίηση της Ελλάδας. Ας πάνε σε ένα βενζινάδικο όλοι οι απόφοιτοι κολεγίων που κυβερνάνε τη χώρα μας να δούνε τις τιμές και ποιο Κράτος παρέχουν στους πολίτες.

Αν νομίζει η νέα Κυβέρνηση ότι τα επιδόματα φτώχειας του κ.Τσίπρα θα αντικατασταθούν από τα επιδόματα των μεταναστών και ο λαός θα χειροκροτεί, είναι πολύ γελασμένη. Όπως επίσης αν νομίζει ότι θα μπορεί να κοροϊδεύει την κοινωνία για πολύ καιρό ακόμα μέσα από ελεγχόμενα κανάλια ενημέρωσης επίσης είναι πολύ γελασμένη. Η μοναδική πολιτική λύση Μητσοτάκη που επέλεξε ο λαός δεν θα είναι για πολύ καιρό μοναδική. Αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν μπορεί ή δεν θέλει να αλλάξει την Ελλάδα προς το καλύτερο να μας ενημερώσει νωρίς εκτός και αν βλέπει στον Κυρ-Αλέκο τον πολιτικό συνεργάτη του και στους “αχυράνθρωπους” επιχειρηματίες που μας προωθούσε ως επενδυτές…

Άλλη Ελλάδα χρειαζόμαστε και δεν την βλέπουμε προς το παρόν ούτε σε μακέτα, κύριε Μητσοτάκη.

Λ.Καλαμαρά

loading...