Βόλος: Πέθαναν πάμπλουτοι, μόνοι , και με κανέναν κληρονόμο

Ένα οικογενειακό δράμα εκτυλίχθηκε στον Αλμυρό Βόλου, όπου δύο αδέλφια έχασαν τη ζωή τους, σε απόσταση λίγων ημερών, αφήνοντας πίσω τους μία αμύθητη περιουσία και κανέναν κληρονόμο για να την διεκδικήσει.
Πρόκειται για δύο από τα παιδιά της γνωστής – στην περιοχή – οικογένειας του Τριαντάφυλλου Γκάργκα. Η οικογένεια διατηρούσε μεγάλο αριθμό χωραφιών και είχε συνολικά πέντε παιδιά: τον Αποστόλη, τον Θανάση, τη Χρύσα, την Έφη και τη Μαρία.

Όπως αναφέρει το taxydromos.gr, πριν πεθάνουν οι γονείς ζήτησαν από τα αγόρια να παντρέψουν πρώτα τις αδελφές τους και μετά να παντρευτούν οι ίδιοι, όπως συνηθιζόταν εκείνα τα χρόνια. Τελικώς δεν παντρεύτηκε κανείς, όμως, και έμειναν όλοι μαζί σε όλη τους τη ζωή.

Στα επαγγελματικά τους ωστόσο, θριάμβευσαν με αποτέλεσμα να αυξήσουν σημαντικά την οικογενειακή περιουσία.

Με το πέρασμα των ετών τα αδέλφια άρχισαν να πεθαίνουν το ένα μετά το άλλο. Τελευταίοι είχαν μείνει εν ζωή η Έφη, η Μαρία και ο Αποστόλης. Προ λίγου διαστήματος απεβίωσε η Έφη, βυθίζοντας στο πένθος τα αδέλφια της, που παραιτήθηκαν πλήρως από τη ζωή.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από γείτονες, που ανησύχησαν καθώς δεν τους είχαν δει για μεγάλο διάστημα, και εντόπισε τα δύο αδέλφια σε άσχημη κατάσταση μέσα στο σπίτι τους. Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όμως η Μαρία άφησε την τελευταία της πνοή μετά από μία ημέρα και ακολούθησε ο αδελφός της.

Η τελευταία πράξη του δράματος δεν είχε παιχτεί ακόμη, όμως. Τα δύο αδέλφια, έναν και πλέον μήνα μετά τον θάνατό τους, παραμένουν στο νεκροτομείο καθώς δεν υπάρχει εν ζωή συγγενής να κινήσει τις διαδικασίες για την ταφή τους. 

Τι θα γίνει η περιουσία τους
Η οικογένεια είχε στην κατοχή της, μεταξύ άλλων, μία πολυκατοικία με 13 διαμερίσματα, επτά καταστήματα, ελαιοπερίβολα και πολλές καταθέσεις σε τράπεζες.

Πλέον πρέπει να κινηθούν οι διαδικασίες και να εντοπιστούν τυχόν κληρονόμοι, κάτι που αναμένεται να διαρκέσει αρκετό διάστημα. Σε περίπτωση που δεν βρεθεί κανένας, τότε όλα τα περιουσιακά τους στοιχεία θα περιέλθουν στην κυριότητα του Δημοσίου.

https://www.cnn.gr

loading...