ΤΟ 2012 ΤΟ NOBEL ΕΙΡΗΝΗΣ ΠΕΘΑΝΕ ΣΑΝ ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ NOBEL PRICE!!!

ΚΑΜΜΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΝΟΜΠΕΛ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΝΟΜΠΕΛ ΕΙΡΗΝΗΣ!

ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΝΟΜΠΕΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΓΕΡΒΑΣΙΟΥ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥ…
ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΝΜΠΕΡΓΚ, ΤΟ ΜΙΚΡΟΨΥΧΟ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕΝΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!  

Ήταν Οκτώβριος του 2012. Ένας ιερέας και μάλιστα Έλληνας, ήταν υποψήφιος για το Νόμπελ Ειρήνης! Κι όμως είναι αλήθεια. Ο πατέρας Γερβάσιος Ραπτόπουλος από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος τα τελευταία 42 χρόνια  προσφέρει προστασία σε άπορους φυλακισμένους, είχε προταθεί και επιλεγεί από την επιτροπή παμψηφεί!

Ο λόγος προφανής: Είχε συμβάλει ώστε να αποφυλακιστούν (μέχρι τότε) πάνω από 15.200 άτομα, που προήρχοντο από 90 και πλέον χώρες απ’ όλο τον κόσμο έχοντας καταβάλει ποσό από προσφορές των πιστών που ξεπερνούσε τις 4.100.000 ευρώ.

Το βραβείο ποτέ δεν του δόθηκε!

Σε ραδιοφωνική εκπομπή του Ρ/Σ της Εκκλησίας της Ελλάδος, ο ίδιος ο σεβάσμιος γέροντας αποκάλυψε το παρασκήνιο όπως του το μετέφεραν δικοί του άνθρωποι απ΄ευθείας από την επιτροπή.

Η ανακοίνωση των βραβείων ήταν να γίνει στις 12 Οκτωβρίου του 2012 στις 12 το μεσημέρι. Μέχρι τις 11.30 π.μ., η μόνη επιλεγμένη προσωπικότητα από όλα τα μέλη της επιτροπής ήταν ο πατέρας Γερβάσιος!

Στις 11.30 π.μ., «πέφτει» ένα τηλεφώνημα στην επιτροπή όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε, «από την ηγεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης», η οποία ζητάει να μην γίνει η απονομή στον πατέρα Γερβάσιο Ραπτόπουλο!

Σε ένσταση της επιτροπής ότι «τελευταία στιγμή δεν έχουν άλλο υποψήφιο να προτείνουν» καθώς όπως είπαμε ο πατέρας Γερβάσιος Ραπτόπουλος είχε προταθεί και επιλεγεί από την επιτροπή παμψηφεί, η «ηγεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης» επέμεινε!

Οπότε η επιτροπή των Νόμπελ καταφανώς εκνευρισμένη τους ζήτησε να προτείνουν εκείνοι τον υποψήφιο! Στην αδυναμία και εν τέλει την άρνηση των ευρωπαίων ηγετών να υποδείξουν εκείνοι τον νομπελίστα, η επιτροπή των Νόμπελ προφανώς αηδιασμένη, από την αήθη επέμβαση στο έργο της, έδωσε με μια συμβολική κίνηση της αηδίας της, το Νόμπελ Ειρήνης 2012 στην Ευρωπαϊκή Ένωση!!!

Τους πέταξε δηλαδή το βραβείο λέγοντας εμμέσως πλην σαφώς,
«αφού εσείς αποφασίζετε, πάρτε το εσείς το Νόμπελ»!!!

loading...