ΝΔ: Διεγράφη ο Θεόδωρος Γιάνναρος για ρατσιστικά σχόλια το Twitter

Το μέλος του τομέα υγείας και πρώην πρόεδρος του Νοσοκομείου «Ελπις» τοποθετήθηκε σε σχόλιο πρόσφυγα- Παραπέμφθηκε στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του κόμματος και διεγράφη
Διεγράφη από τη Νέα Δημοκρατία το μέλος του τομέα υγείας και πρώην προέδρου του Νοσοκομείου «Ελπις», Θεόδωρος Γιάνναρος, μετά τη φραστική επίθεση που εξαπέλυσε σε πρόσφυγα από το Ιράν μέσω Twitter.

Ειδικότερα όπως ανακοινώθηκε από τη ΝΔ: «Με απόφαση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργου Στεργίου διαγράφεται ο κ. Γιάνναρος Θεόδωρος του Δημητρίου από μέλος του κόμματος και χάνει όλα τα δικαιώματα και τα αξιώματα που απορρέουν από την ιδιότητα αυτή».

Το περιστατικό ξεκίνησε όταν σε ανάρτησή του, ο Arash Hampay έγραψε στα Αγγλικά: «Φασίστες, είμαι εντάξει στη νέα μου πατρίδα, θα συνεχίζω τις δράσεις για να αλλάξω την πόλη μου. Η πόλη μας πρέπει να καθαρίσει από τον φασισμό».

Ο κ. Γιάνναρος τοποθετήθηκε στο συγκεκριμένο ποστ, γράφοντας αρχικά «Θα πας εκεί από όπου ήρθες, πίθηκε» και επανήλθε, αναφέροντας: «Δεν θα έπρεπε το ζώο αυτό που έρχεται ως συριζοκαλεσμένος, μόλις φθάνει βγάζει σελφι με το iPhone του, μας βρίζει χυδαία & ονομάζει την Ελλάδα… νέα πατρίδα του; Εγώ την πατρίδα μου δεν τη χαραμίζω για αποβράσματα! Κυκλοφορήσετε τη φώτο, να βρεθεί & να τα πει αυτά στην αστυνομία!».

Πέτσας: Δεν έχουν θέση στη Νέα Δημοκρατία τέτοιες δηλώσεις

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών ρωτήθηκε σχετικά και δήλωσε πως δεν είναι ενήμερος ωστόσο, φρόντισε να λάβει αποστάσεις λέγοντας πως «τέτοιες δηλώσεις δεν έχουν θέση στη Νέα Δημοκρατία».

loading...

6 thoughts on “ΝΔ: Διεγράφη ο Θεόδωρος Γιάνναρος για ρατσιστικά σχόλια το Twitter

  1. Θεόδωρε Γιάνναρε κλπ. οπαδοί και ψηφηφόροι τής ψωφοδεξιάς συνοδοιπόρου του "κόμματος τού εγκλήματος και τής προδοσίας", είμαι σίγουρος πώς τώρα πλέον θα συνειδητοποιήσατε ποιό κόμμα στηρίζατε επί 44 συναπτά έτη.

    Αυτή είναι η "δεξιά" τών Τατσόπουλου..Καιρίδη..Ψαριανού..Θεοδωρικάκου..Λαζαρίδη….

    Περαστικά σας, σύντροφοι τών ΠασοκοΣυριζοΚουκουέδων

  2. ΚΛΑΣΜΕΝΤΕΝ ΨΩΦΟΔΕΞΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΚΥΨΙΜΟ ΠΟΥΣΤΙΑ ΚΑΙ ΥΕS MAN! ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΦΑΠΕΣ ΒΡΟΧΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΤΟ ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ….ΝΑ ΤΙ ΨΗΦΙΣΕΣ ΔΕΞΙΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΗΡΑΚΙΟ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ

  3. Συγχαρητήρια στον Θεόδωρο Γιάνναρο, είπε αυτά που πιστεύουν αυτοί που αγαπάνε τη χώρα.

  4. Πότε θα καταλάβεις ψοφοδεξιέ-νεοδημοκράτη , ότι εδώ καί 45 χρόνια ψηφίζεις το ΚρυπτοΚΚΕ;!!!……….

  5. Η Δεξιά διαφέρει από την Αριστερά όσο διαφέρει η δεξιά τσέπη από την αριστερά τσέπη.
    Απόδειξη το ότι η Παγκοσμιοποίηση αγκαλιάζει με περισσή αγάπη τόσο τα αριστερά όσο και τα δεξιά κόμματα.
    Ο έχων νουν νοείτω.

  6. Δεν είναι θέμα δεξιάς, είναι θέμα καραγκιόζη αρχηγού, δεξιός είναι ο Σάλβινι
    καθώς και πολλοί άλλοι Ευρωπαίει πατριώτες, προσωπικά είμαι με
    την Χρυσή Αυγή, αλλά δυσαρεστημένος με την δομή της.

Comments are closed.