ΑΡΚΕΤΑ :Έρχεται αναβάθμιση S-300 , συμπαραγωγή Καλάσνικοφ με Μόσχα, Sukhoi Su-57 στην αεροπορική βάση Χμέιμιμ, Ρώσικα καταδρομικά στην Κύπρο και πολλά άλλα .

Θα το ξαναπούμε . Οι «ΦΥΛΑΚΕΣ» αντιμετωπίζουν τα τελευταία χρόνια το Ελληνικό Κράτος ως  μια πολυπολιτισμική αποικία του Μεγάλου  Ελληνικού Έθνους .

Η Ελλάδα πλέον δεν είναι χώρα αλλά , Χώρος … αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα  Η «Ελληνική αυτοκρατορία» όμως , το πανάρχαιο αυτό άσβεστο Ελληνικό πνεύμα εγγυητής , εδώ και μερικούς μήνες αντεπιτίθεται . Το σχέδιο … γνωστό .

Είχαμε προειδοποιήσει , είχαμε προαναγγέλλει .

Στις 5 Σεπτεμβρίου «Χαιρετίζουμε τη συνάντηση ΥΠΕΘΑ με το Ρώσο Πρέσβη Αντρέι Μασλώφ . Τέλος εποχής για Αμερικανό πρέσβη Τζέφρι Πάιατ»

Στις 14 Σεπτεμβρίου « Προς κ. Αναστασιάδη. Δεν μπορείτε , ετοιμάστε την Εθνική Φρουρά και διώξτε τη σημαία του ψευδοκράτους από τον Πενταδάκυλο . Ερχόμαστε !!»

Στις 17 Σεπτεμβρίου « Μεταφέρετε τους S-300 από την Κρήτη στην Κύπρο και εξοπλίστε την με Drones που «κυνηγούν» σε «αγέλες/ σμήνη» τους S-400»

Στις 19 Σεπτεμβρίου Προς ΚΥΣΕΑ .Ενεργοποιήστε υποβρύχια και S-300 ,προκαλέστε ασφυκτικό κλοιό σε τουρκικό στόλο και ¨φραγή πυρών¨ στην αεράμυνα. «Είμαστε σε Πόλεμο»

Στις 20 Σεπτεμβρίου «Η Ελληνική αυτοκρατορία αντεπιτίθεται. Σε εξέλιξη η Β΄ φάση του σχεδίου «ΦΑΛΑΓΓΑ». Ας το ενεργοποιήσουμε όλοι μαζί !»

Και σήμερα , ας μεταφέρει κάποιος στον Τούρκο Πρόεδρο

Ή απομακρύνεις – με κάποιο πρόσχημα –  τις Τουρκικές κατοχικές δυνάμεις από την Κύπρο , ή η Τουρκία θα διαλυθεί εξαιτίας αυτού . Οι ΦΥΛΑΚΕΣ δεν διαπραγματεύονται και δε συνομιλούν με κατοχικές δυνάμεις , δρουν σιωπηλά , αδιανόητα , αποτελεσματικά και  μέχρι τέλους

Μια μόνο εναλλακτική δίνουμε .

Την ασφάλεια του νησιού να αναλάβει άμεσα ,  ΚΟΙΝΟΣ και ουδέτερος Στρατός από όλες τις εγγυήτριες δυνάμεις , υπό Ελληνική Διοίκηση .

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ  ( Δ.της Τομέα Γεωπολιτικής Στρατηγικής )

loading...