ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝOΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Της Λέττας Καλαμαρά
Απογοήτευση και θλίψη προκαλεί ο σφικτός εναγκαλισμός και της νέας Κυβέρνησης με το διεθνές οργανωμένο έγκλημα που λυμαίνεται και απαλλοτριώνει τη χώρα από το 1981 και μετά ασταμάτητα βάσει σχεδίου. Μέσα από ύπουλες τακτικές διείσδυσε στο Κράτος, προώθησε τους συνεργάτες του και το μετέτρεψε σε παρακράτος όπου οργιάζει το λαθρεμπόριο ανενόχλητο. Και πλέον έχει πάρει τη χειρότερη μορφή του, αφού το “εμπόρευμα” αποτελούν δύσμοιροι άνθρωποι. Δυστυχώς, ακόμα και μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου η νέα Κυβέρνηση δείχνει να μην μπορεί ή να μη θέλει να συγκρουστεί με τις δυνάμεις που έφεραν την Ελλάδα στη σημερινή κατάντια. Ο λαός, ο πρωταρχικός στόχος του διεθνούς οργανωμένου εγκλήματος, αρπάζεται από την αγκαλιά της δημοκρατίας και στρατολογείται στην υπηρέτησή του.

Η Αρχηγός της Ευρωπαϊκής Μαφίας των σαλονιών και των κολεγίων κρατά γερά την Ελλάδα και αρνείται να την παραδώσει σε υγιείς δυνάμεις ανάπτυξης και ευημερίας. Θυμίζει τον Στάλιν που στη Γιάλτα και την Τεχεράνη απαιτούσε Πολωνία και Ελλάδα για το σχέδιο της μεταπολεμικής τρομοκρατίας του καθεστώτος του. Με όλη τη δύναμή της παρενέβη καταλυτικά για την ακύρωση της συνάντησης Τράμπ-Μητσοτάκη με ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα που εξαφανίζεται αφού επιτέλεσε το σκοπό του. Τώρα προχωράει στην επόμενη φάση, με την αποίκηση της ενδοχώρας από αλλοεθνείς και την προώθηση της “ανάπτυξης” μέσω των παράνομων μεταναστών και των επενδύσεων της χρυσής βίζας ξεπλύματος του τζίρου της διακίνησης ναρκωτικών. Άρον-άρον προωθούνται ξεδιάντροπα το Νομοσχέδιο των μεταναστών και της “ανάπτυξης” των Περιφερειών της χώρας μέσα από παρανόμους και “επενδυτές” της χρυσής βίζας. Μετά τις διεθνείς ΙΚΕ των δήθεν μεγάλων επενδυτών με μηδενικό τζίρο που εξυμνούν οι Υπουργοί των Τσίπρα – Μητσοτάκη τόσο δουλικά και εκλιπαρούν οι ντόπιοι ραγιάδες ξεδιάντροπα, έρχονται και τα αόρατα funds της άσπρης ανάπτυξης. Αυτή πράγματι είναι μία στρατηγική σχέση, τι λέτε κύριοι Πάιατ και Ρος που αγαπάτε τόσο πολύ την Ελλάδα και τους υπηκόους της;

Ο κ.Χρυσοχοϊδης, Υπουργός Προστασίας του Έλληνα Πολίτη, ομιλεί για σχέδιο ενσωμάτωσης και ο κ.Παναγιωτόπουλος, Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας, για εθνική κρίση. Η λύση τους αναιμική και επικίνδυνη. Η μεταφορά μεταναστών θα εκμαυλίσει και την ηπειρωτική Ελλάδα, σε συνέχεια των εγγύς της Τουρκίας Νησιών, στην ανάπτυξη του “μαύρου” χρήματος και των ευρωπαϊκών κονδυλίων των ΜΚΟ σε αντάλλαγμα της πληθυσμιακής αλλοίωσης και της εθνικής μετάλλαξης μας. Τα νησιά του Ανατ. Αιγαίου που αδειάζει ο κ.Χρυσοχοϊδης με το Σχέδιό του θα γεμίσουν αίφνης ξανά μετά την απομάκρυνση των παρόντων μεταναστών. Τότε τι θα κάνετε, κύριε Χρυσοχοϊδη; Προφανώς δεν πρόκειται για εθνικό σχέδιο αντιμετώπισης της παράνομης μετανάστευσης αλλά για σχέδιο αύξησης του τζίρου των διακινητών και εθισμού των Ελλήνων στο εύκολο χρήμα πανελλαδικά με τη Νέα Κυβέρνηση της Ελλάδας.

Η διεθνής μαφία που οδήγησε τη χώρα σε χρεοκοπία, υποθήκευση και ολικό ξεπούλημα που σήμερα υπερηφανεύεται ο κ.Γεωργιάδης, Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, προς αποπληρωμή των χρεών στους δανειστές, στοχεύει να οδηγήσει την Ελλάδα σε “γλυκό” θάνατο μετατρέποντάς την με τη θέληση των αιρετών της σε οικονομία της παρανομίας. Με την επιλογή προθύμων ή εκβιαζόμενων πολιτικών επί δεκαετίες το διεθνές οργανωμένο έγκλημα κατάφερε να κατευθύνει πλήρως τη λαϊκή βούληση και να την αποκόψει από την κυβερνητική πολιτική όταν δεν συμβαδίζει με τις επιθυμίες του, όπως συνέβη μετά την 7η Ιουλίου 2019 ακυρώνοντας την εντολή του λαού. Το “Φτιάξε Κράτος” γίνεται πλέον “Ενίσχυσε το Παρακράτος” και οι εξελίξεις προμηνύονται οδυνηρές.

Η μόνη λύση είναι ο λαός να απαιτήσει την υλοποίηση της εντολής που έδωσε στην κυβέρνηση Μητσοτάκη στις 7 Ιουλίου 2019 με την αύξηση του βιοτικού επιπέδου του χωρίς το ξεπούλημα της χώρας του και το “πλύσιμο” του μαύρου χρήματος. Η Ελλάδα έχει τεράστιο δικό της πλούτο για να εκλιπαρεί για τα ναρκο-δόλαρα των διακινητών. Ειδάλλως, οι συνέπειες θα είναι τραγικές. Όσο για τους μετανάστες η άρνηση σφραγίσματος των συνόρων όπως κατά την προ-Τσίπρα εποχή αποτελεί εθνική μειοδοσία και συνεργασία με τον εχθρό, το διεθνές οργανωμένο έγκλημα που κυριαρχεί σε Ελλάδα και Τουρκία. Τόσο απλά.

ΥΓ. Προς ενημέρωση του αναγνωστικού κοινού μου, τo thedayaftergr θα είναι εδώ και μετά τη 17η Οκτωβρίου 2019, όσο και αν προσπαθούν κάποιοι να φιμώσουν την ελευθερία του Τύπου, της σκέψης και του λόγου στην Ελλάδα με την επαγγελματική εξόντωσή μου, γιατί την οραματίζονται βιλαέτι τους ανεξαρτήτως της Κυβέρνησης που εκλέγει ο ελληνικός λαός…

loading...