K. Mπογδάνος: «Είμαστε Ορθόδοξοι, δεν αντέχουμε μερικά εκατ. μουσουλμάνων»- «κατά του βουλευτή της ΝΔ τα αριστερίστικα ΜΜΕ

Τις απόψεις του για το προσφυγικό ξεδίπλωσε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, στην εκπομπή ONLine στον ΣΚΑΪ με θέμα, την ώρα εκείνη, την προσφυγική κρίση. Επίσης καλεσμένος στην εκπομπή ήταν και ο δημοσιογράφος της Real News, Φοίβος Κλαυδιανός.

Όταν η συζήτηση πήγε στο μεταναστευτικό, ο βουλευτής της ΝΔ ανέφερε τα εξής:

«Το να απωθήσω έναν εισβολέα από το σπίτι μου δεν στρέφεται εναντίον του εισβολέα. Μπαίνει στο σπίτι μου» για να προσθέσει λίγο μετά: «Η ελευθερία πολιτών να κάνουν πράγματα και η ιδιοκτησία τους απειλούνται» ανέφερε χαρακτηριστικά με ακραίο ρατσιστικό λόγο.

Περιέγραψε τους στόχους της Ν.Δ. για το προσφυγικό: «Να περιφρουρήσει τα σύνορα, να δει πως η ωρολογιακή βόμβα των μεγάλων μουσουλμανικών πληθυσμών στα νησιά που απειλούνται από μία μουσουλμανική χώρα θα εξουδετερωθεί και τέλος ότι θα πρέπει να πει ο κ. Μητσοτάκης στο εξωτερικό: ότι «είμαστε μια χώρα 10 εκ. ψυχών στην πλειονότητά τους με ορθόδοξη σφραγίδα, δεν αντέχουμε μερικά εκατ. μουσουλμάνων και έχουμε το δικαίωμα να μην τα θέλουμε».

Μια σωστή δήλωση, που όμως έκανε τα ΜΜΕ που στηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ να ξεσαλώσουν. Δεν θα αναφέρουμε site, δεν θέλουμε να τους κάνουμε διαφήμιση, αλλά ελπίζουμε μην γίνει το ίδιο και με τον κ. Μπογδάνο, όπως και με τον Θ. Γιάνναρο.

loading...