Νικητής Του Διεθνούς Τουρνουά Μπιλιάρδου Της Θεσσαλονίκης Ο Josep Maria Mas

Και το τρόπαιο του διεθνούς τουρνουά γαλλικού τρίσποντου μπιλιάρδου, στον Ισπανό Josep Maria Mas…

Μετά από 4 ημέρες ωραίων αγώνων, που οι παρευρισκόμενοι ευχαριστήθηκαν κατά γενική ομολογία, έφτασε στην λήξη του το τουρνουά γαλλικού τρίσποντου μπιλιάρδου που διεξήχθη στο Billiard Center της Θεσσαλονίκης με νικητή τον Ισπανό Josep Maria Mas

Μετά από αμφίρροπους ημιτελικούς, ο Ισπανός νίκησε σε έναν, “χλιαρό” θα λέγαμε τελικό, τον Σάκη Βλαχόπουλο από την Έδεσσα, σχετικά εύκολα, αν κρίνουμε την απόδοση του δεύτερου από τα καλά μουαγέν που είχε στα προηγούμενα παιχνίδια. Αλλά και ο Ισπανός δεν ήταν στα καλύτερα του στον τελικό, μιας και στο τέλος μετά βίας κατάφερε να περάσει το 1 μουαγέν.

Στα ημιτελικά, ο Σάκης Βλαχόπουλος, που ήταν η ευχάριστη έκπληξη όπως ειπώθηκε και στην αποφώνηση, απέκλεισε τον Κωνσταντινουπολίτη Μανώλη Μηνάογλου (παίζει στην πρώτη κατηγορία Τουρκίας) σχετικά εύκολα. Το αξιοσημείωτο είναι, ότι ο Σάκης Βλαχόπουλος απέκλεισε και τον γνωστό σε όλους μας, Παπακωνσταντίνου, ενώ την προηγούμενη μέρα έχασε από αυτόν!

Ο Mas στον άλλον ημιτελικό όμως, δυσκολεύτηκε με τον Κοζανίτη Π. Φελεκίδη που ξεκίνησε πολύ δυνατά, αλλά η συνέχεια δεν ήταν η αναμενόμενη γι αυτόν.

Παρακάτω τα αποτελέσματα της οχτάδας

Και τα αποτελέσματα της δεκαεξάδας

To τρόπαιο δικαίως πήγε στον Mas, μιας και ήταν o πιο σταθερός σε απόδοση παίχτης, καθ’ όλη την διάρκεια του τουρνουά, αλλά αποδείχτηκε και ποιοτικότερος όλων.

loading...