ΜHN ΡΩΤΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ, ΤΩΤΗΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ THN THOMAS COOK ΓΙΑΤΙ ΕΚΛΕΙΣΕ;

Η ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡΓΙΓΑΝΤΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΠΡΟΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΡΑΧ;

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας


Τι έβλεπε μπροστά του πέρα από τα εγγενή προβλήματα το παγκόσμιο γραφείο ταξιδίων Thomas Cook που έχει 178 χρόνια
δραστηριότητας ;

Στην μεν Ευρώπη έβλεπε Brexit με συγκλονιστικές εξελίξεις, στην δε παγκόσμια οικονομία έβλεπε αναταράξεις και σεισμούς.

Αλλά και στην Ελλάδα με τα πανέμορφα νησιά της και ακρογιάλια, όπου και έχει το μεγαλύτερο κομμάτι τουριστικών κερδών έβλεπε τα τουριστικά καταλύματα εν δυνάμει να μετατρέπονται σε προσφυγικά τέτοια.

Η βαρβαρότητα και το σκλαβοπάζαρο είναι στοιχεία ιστορικά των γειτόνων μας.

Είναι ασύστολοι διαχρονικοί παγκόσμιοι ψεύτες που τα παίρνουν από όλες τις πλευρές, γιατί παίζουν σε όλα τα ταμπλό και απομυζούν από τον ανθρώπινο πόνο.

Το άλλοθι του προσφυγικού για την τουρκία είναι η Συρία και μέχρι τελευταίας αναπνοής είναι υποκριτές εκτός από δολοφόνοι.
« Κλιμακώνει τις απειλές η Τουρκία για το μεταναστευτικό, την ώρα που συνεχίζονται καθημερινά οι αφίξεις προσφύγων και μεταναστών στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

«Οι χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου μας, δεν είναι απειλή ούτε μπλόφα. Είναι πραγματικότητα. Αν συνεχίσει η κρίση στο Ιντλίμπ και η κρίση στην περιοχή και ξεκινήσει ένα νέο κύμα μεταναστών δεν έχει καμία πιθανότητα η Ευρώπη να τη γλιτώσει», δήλωσε ο Τούρκος αντιπρόεδρος Φουάτ Οκτάι.»

Και όλα αυτά όταν το τελευταίο 24ωρο σύμφωνα με τα στοιχεία του Λιμενικού έφτασαν στα ελληνικά νησιά 576 άτομα.

Τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στη Σύμη πρόσφυγες κοιμούνται στο δρόμο, καθώς στο νησί δεν υπάρχει κάποια δομή φιλοξενίας.

«Κοιμούνται στο δρόμο, κυριολεκτικά στο δρόμο. Περπατάμε και βλέπουμε τους ανθρώπους», είπε στον Alpha ο δήμαρχος Σύμης, Λευτέρης Παπακαλοδούκας.

Ποιοι Σύροι πρόσφυγες και κουροφέξαλα, όταν η πλειοψηφία όλων αυτών είναι Αφγανοί – Πακιστανοί – Σομαλοί κ.α

Απλώς οι τούρκοι τόσα χρόνια τους στοίβαζαν στην ενδοχώρα για αυτή την στιγμή που βιώνουμε, ταυτιζόμενοι και επιχορηγούμενοι από τους σχεδιασμούς της νέας εποχής για αλλοίωση των πληθυσμών της Ευρώπης.





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...