Χρυσοχοΐδης: Φέρτε μου τον Παλαιοκώστα – Είναι θέμα τιμής

Θέμα τιμής αποτελεί για τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, η σύλληψη του υπ’ αριθμόν ένα καταζητούμενου στη χώρα, Βασίλη Παλαιοκώστα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, σε σύσκεψη που είχε πριν από μερικές ημέρες με τα στελέχη της αντιτρομοκρατικής τα οποία έχουν επωμιστεί την αποστολή αναζήτησης του ασύλληπτου δραπέτη, ο κ. Χρυσοχοΐδης ζήτησε επιτακτικά τη σύλληψη του μετρ των αποδράσεων.

Όπως αναφέρει, η επιμονή του στο θέμα του εντοπισμού του Βασίλη Παλαιοκώστα έγκειται στο γεγονός ότι ο τότε υπασπιστής του Γιώργος Βασιλάκης σκοτώθηκε το απόγευμα της 24ης Ιουνίου 2010, όταν άνοιξε έναν φάκελο που προοριζόταν για τον ίδιο τον κ. Χρυσοχοΐδη, με αποτέλεσμα να εκραγεί ο εκρηκτικός μηχανισμός με τον οποίο ήταν παγιδευμένος.

Μάλιστα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη εξετάζει με σοβαρότητα το ενδεχόμενο να αυξηθεί η επικήρυξη του 1.000.000 ευρώ για τον «Φαντομά».

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, στην Αντιτρομοκρατική έχει δημιουργηθεί ειδική ομάδα που θα έχει στην διάθεσή της όλα τα υπερσύγχρονα μηχανήματα παρακολούθησης, με σκοπό να ανακαλύψει τα ίχνη του Βασίλη Παλαιοκώστα είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό.

Οι πληροφορίες που έχουν φτάσει στην αντιτρομοκρατική και την Ασφάλεια Αττικής θέλουν τον Παλαιοκώστα να έχει κάνει πλαστική στο πρόσωπό του και να έχει διαφύγει στο εξωτερικό μαζί με τη σύντροφό του και το παιδί τους, κάνοντας μία νέα αρχή στην πολυτάραχη ζωή του, πιθανότατα σε κάποια χώρα των Βαλκανίων.

loading...