Παύλος Πολάκης σε παράκρουση: «Κυρία Κεραμέως είστε Βαλκάνια, ορθόδοξη, ταλιμπανική ακροδεξιά


Ο Παύλος Πολάκης, εξαπέλυσε επίθεση στην Υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, κατηγορώντας την για την προσπάθεια της κυβέρνησης να βραβεύσει την αριστεία και να ενισχύσει την εθνική συνείδηση.

Επίθεση στη Νίκη Κεραμέως εξαπέλυσε και ο Παύλος Πολάκης, καθώς η υπουργός Παιδείας βρίσκεται στο στόχαστρο των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, τόσο για την απόφασή της να κρατούν τη σημαία στις παρελάσεις οι καλύτεροι μαθητές, όσο και για την πρόθεσή της να διδάσκεται η Ιστορία στα σχολεία ενισχύοντας την εθνική συνείδηση.

Ο Παύλος Πολάκης σε μία σχεδόν παραληρηματική ανάρτηση, κατηγορεί την κ. Κεραμέως ότι δεν θέλει να αναπτύξει την ταξική συνείδηση στα παιδιά, και ότι θέλει να επιστρέψει η Παιδεία στην εποχή της Διάπλασης των Παίδων.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

-ΟΧΙ κυρία Κεραμεως!! Δεν σας νοιάζει τόσο η ανάπτυξη «εθνικής συνείδησης» μεσα απο το μάθημα της ιστορίας ,αλλα η ΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ταξικής συνείδησης στα παιδιά των φτωχότερων λαϊκών στρωμάτων !!!-ΟΧΙ κυρία Κεραμεως . Δεν είστε φιλελεύθερη αστός πολιτικός .Είστε μίξη βαλκανιας ορθόδοξης ταλιμπανικης Ακροδεξιάς με το νεοφιλευθερισμο της Θάτσερ!!!Ο κρότος θα ειναι μεγάλος…. γιατι επιστροφή στην εποχή της «διάπλασης των Παιδων» ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ!!!

4 σχόλια :