Λάφυρο η Κύπρος για να δεχτεί Κουρδικό Κράτος η Τουρκία , παζαρεύεται και Ελληνικό έδαφος . Όλα καλά ανθέλληνες ;

Χορηγείται πάλι το «υπνωτικό» , πρόσφυγες και ορδές μεταναστών ,επιδρομές  Νόμου και Τάξη κατά μπαχαλάκηδων ( δε λέμε όχι ) , μπροστοβαρείς οικονομικές ανάσες , εγκλωβίζεται η Τουρκία ,κ.α , μόνο και μόνο για να μην βλέπει ο κόσμος την Ιστορική μας ατίμωση στα Εθνικά θέματα ;

Οι ΗΠΑ με πρόσχημα τη λογική «αφού έχετε μεταξύ σας προβλήματα, καλό είναι να χωριστείτε, να κάνετε δικά σας κράτη», ιδρύουν κουρδικό κράτος στη Βόρεια Συρία ( έπονται και οι Αρμένιοι ) για να ελέγχουν το δρόμο του μεταξιού και να αναχαιτίσουν την κάθοδο της Ρωσικής Αρκούδας  .Η Τουρκία που χάνει το παιχνίδι  , αντιδρά με δυο τρόπους .

Προσφέρει στο βασικό αντίπαλο των ΗΠΑ , τη Ρωσία , διευκολύνσεις και συνεργασίες δυνατότητας ως αντίδραση , μα το βασικότερο  , θέλει να αναπληρώσει τα εδάφη που θα ¨απολέσει¨ με Κύπρο και Ελληνική ΑΟΖ ,  χωρίς απ ότι φαίνεται να εμποδίζεται .

Ποιος λοιπόν φταίει ;

Οι ΗΠΑ απ ότι φαίνεται , θέλουν να πετύχουν το ζωτικό στόχο τους κι ας θυσιάσουν Ελληνική Κυριαρχία για να μη δώσει περισσότερα στη Ρωσία η Τουρκία . Άλλωστε ,παίζουν το παιχνίδι της προστασίας μας από τους Τούρκους πολύ καλά , και χάρη μας κάνουν ( λένε οι ανθέλληνες ) , άμα φύγει από το ΝΑΤΟ η Τουρκία διάλυσε , λένε οι Τουρκόφιλοι , αναβαθμίζεται ο ρόλος της Ελλάδας στην περιοχή με την βοήθεια των ΗΠΑ , λένε οι Αμερικανο-πουλημένοι .

Βρισκόμαστε σε μια εξαιρετικά κρίσιμη φάση για το μέλλον του Ελληνισμού , για το αύριο των παιδιών που μεγαλώνουν , για τη ζωή των αγέννητων .Με δεδομένη αυτή την  κατάσταση που έχει αναπτύξει μια κυρίαρχη γεωπολιτική δυναμική ( δυστυχώς σε βάρος μας ) κλειδώνοντας τις εξελίξεις ,  ΜΙΑ είναι η λύση για να προστατευτούμε από «φίλους» και εχθρούς , εντός και εκτός επικράτειας , μα το σημαντικότερο , από ηλίθιους !!

Σας καλούμε ΟΛΟΥΣ να στηρίξετε τη β΄ φάση του Σχεδίου «ΦΑΛΑΓΓΑ» που έχουν εκπονήσει οι φύλακες του Ελληνισμού και που σύντομα θα δημοσιευτεί .

Με εκτίμηση

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Τομέας γεωπολιτικής στρατηγικής ) 

loading...