Μαρία Ρωχάμη – Ο πατέρας μου όταν γεννήθηκα δραπέτευσε και ήρθε να με δει

Η Μαρία Ρωχάμη, κόρη του δραπέτη Βαγγέλη Ρωχάμη, βρέθηκε στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, «Αννίτα Κοίτα» στο Open Tv.
Μεταξύ άλλων ανέφερε, πως την ημέρα που γεννήθηκε, ο πατέρας της δραπέτευσε από τις φυλακές όπου κρατούνταν, πήγε στο Μινιόν αγόρασε δώρα και αμέσως μετά πήγε στο μαιευτήριο για να δει τη μητέρα της.

«Δεν με πειράζει όταν με αποκαλούν “κόρη του Ρωχάμη”. Άλλες φορές όταν με βλέπουν κάποιοι είναι χαρούμενοι και άλλες είναι διστακτικοί. Ανάλογα το χαρακτήρα» ανέφερε αρχικά. «Βίωσα την ιστορία του πατέρα μου κυρίως στην εφηβική ηλικία. Εν δράσει ήταν τη δεκαετία του 80. Συνειδητοποίησα την κατάσταση με τον πατέρα μου τη δεκαετία του 90» πρόσθεσε.
«Δεν πείραξε ούτε μύγα» συμπλήρωσε και ανέφερε ακόμη ότι «δεν γινόταν να μην ξέρω ότι ήταν στην φυλακή. H μητέρα μου ήταν ηρωϊδα. Με πήγαινε στο επισκεπτήριο για να τον δω». Ακόμη αποκάλυψε ότι κάποια στιγμή στην εφηβεία της ήθελε να αλλάξει το επίθετό της, αλλά δεν το έκανε.

«Στην παιδική μου ηλικία ναι μεν υπήρξε bullying αλλά το κατάλαβα μεταγενέστερα. Όλοι ήθελαν να με παντρευτούν αλλά μόλις φτάνουν στο σημείο να τον γνωρίζουν φεύγουν» είπε ακόμη.

loading...