Να κάνει πράξη την ασφάλεια των Θεσσαλονικιών ο Μητσοτάκης…

Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης , για να εγκαινιάσει την 84η Διεθνή Έκθεση της πόλεως! Το Σάββατο στις 8 το βράδυ θα μιλούσε στο Βελλίδειο, όπου θα εστίαζε σε ένα πρόγραμμα και σύμφωνα με πληροφορίες θα επικεντρωνόταν στη στήριξη νέων επενδύσεων και με βασικούς “πυλώνες” τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, τη μείωση φόρων, καθώς και την εμπέδωση της ασφάλειας!

Αφού οι Θεσσαλονικείς νιώθουν πλέον τόσο ανασφαλείς, όσο και οι κάτοικοι του λεκανοπεδίου της Αττικής!

Ασφάλεια, όχι με τα λόγια, αλλά με σημαντικές πρωτοβουλίες! Με ουσιαστικά έργα, που θα κάνουν τους Θεσσαλονικείς να νιώθουν προσωπική ασφάλεια στους δρόμους, αλλά και να νιώθουν αυτήν την ασφάλεια και για τα σπίτια τους, είτε βρίσκονται οι ίδιοι εντός αυτών, είτε εκτός!

Γιατί από υποσχέσεις έχουν χορτάσει!

Φτάνει πια! Ως εδώ και μη παρέκει!!

Έχει γνώση ο Σαββίδης. Ο Θεοδωρίδης έχει;

Διάβασε φίλος μου από την Θεσσαλονίκη στο sfina.gr το παρακάτω:

«Η επιχειρηματική δραστηριότητα του Ιβάν Σαββίδη δεν αμφισβητείται, ούτε η πρόθεσή του να επενδύσει στη Βόρεια Ελλάδα, τη Μακεδονία και ειδικότερα τη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες, θέλουν να τον προσεγγίσουν τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και να του προτείνουν να αναλάβει δράση σε κάποια ΔΕΚΟ, με πιο πιθανή τη ΔΕΗ, αλλά δεν μπορούν να βρουν τον τρόπο και επίσης ίσως να στεναχωριούνται πώς θα το πουν στον… Μαρινάκη!

Η ουσία είναι ότι δεν υπάρχουν φράγκα στα ταμεία και ο Ιβάν Σαββίδης είναι ο μοναδικός επενδυτής στη Βόρεια Ελλάδα, που μπορεί να επενδύσει όσα λεφτά κι αν χρειαστούν. Είναι έτοιμος να το κάνει, αλλά δεν θα ξαναπιαστεί κορόιδο, όπως έγινε με την ΣΕΚΑΠ, που δεν έσβησαν τα προηγούμενα πρόστιμα, που του είχε υποσχεθεί ότι θα κάνει ο Σαμαράς και με το “Ξενία” στο Παλιούρι, όπου του πούλησαν κομμάτι δασικής έκτασης και τρέχει ο άνθρωπος στα δικαστήρια να βρει το δίκιο του!

Αυτή τη φορά είναι “υποψιασμένος”, αλλά έτοιμος να επενδύσει στη Μακεδονία»!

Στη συνέχεια ο φίλος μου ο Θεσσαλονικιός, μου ανέφερε τη γνώση του και έθεσε απορία:

«Πέραν των όσων αναφέρονται στο ρεπορτάζ, θα ήθελα να προσθέσω! Όσον αφορά το “Ξενία” στο Παλιούρι, περίπου 15 χλμ. από την Κρυοπηγή, του πούλησαν δασική έκταση και αυτή είναι η αλήθεια! Με την υπόσχεση να μπορέσει να αξιοποιήσει την περιοχή! Ωστόσο, άποψή μου είναι, ότι η έκταση είναι τόσο δασώδης και τόσο πανέμορφο το τοπίο, που ούτε ξενοδοχείο έστω και εγκαταλελειμμένο δεν θα έπρεπε να έχει! Βέβαια πήραν νομίζω γύρω στα 11 με 14 εκατομμύρια και τώρα ο Ιβάν τρέχει στα δικαστήρια για να μπορέσει να αξιοποιήσει αυτό που αγόρασε μέσω ΤΑΙΠΕΔ!
Όσον αφορά το πρόστιμο της ΣΕΚΑΠ και εκεί ο Αντώνης Σαμαρας του είχε υποσχεθεί ότι θα το αποσύρει, αλλά βλέπεις ο Σαμαράς θεωρούσε τη βόρεια Ελλάδα υποδεέστερη των Αθηνών και τους κατοικοεδρεύοντες εκεί βλάκες και ευκολόπιστους, που χωρίς έργα οι πολιτικοί θέλουν τις ψήφους!

Μεγαλύτερη ευθύνη έχουν όμως, οι ντόπιοι πολιτικοί οι οποίοι κάνουν μόκο μπρος στους αρχηγούς των κομμάτων τους!

Μάλιστα για τη ΣΕΚΑΠ είχε ξεσηκωθεί όλη η υφήλιος για να το πληρώσει το πρόστιμο ο Ιβάν! Τελικά η ΣΕΚΑΠ ορθοπόδησε και πουλήθηκε στους Ιάπωνες! Και το πρόστιμο πρόσφατα αποσύρθηκε!

Όσον αφορά το μετρό της Θεσσαλονίκης, δεν θα λειτουργήσει έως το τέλος της χρονιάς, τουλάχιστον ένα μέρος αυτού! Πήρε δε αναβολή για του χρόνου και βαλε! Μαγαζάτορες εδώ λένε ότι, ο τουρισμός φέτος είναι πεσμένος και το σημαντικότερο ότι όσοι έρχονται είναι το σκουπιδαριό των Βαλκανίων!

Πιστεύω μόνο ο Κυριάκος Βελόπουλος μπορεί να μιλήσει για όλα αυτά στη Βουλή, όπως έκανε και την επερώτηση για τις πλαστικές σφαίρες που έριξε η σλοβάκικη αστυνομία χωρίς λόγο κατά των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στο πρόσφατο ματς με τη Σλόβαν! Όπου υπήρξε σοβαρός τραυματισμός οπαδού στο μάτι που γύρισε με το τσάρτερ της αποστολής και ο Ιβάν ανέλαβε τα έξοδα εγχείρησης και νοσηλείας του οπαδού! Ήδη η ΠΑΕ απευθύνθηκε στο ευρωπαϊκό δικαστήριο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και στην ΟΥΕΦΑ!

Θα απαντήσει Θεόδωρος Θεοδωρίδης, Γενικός Γραμματέας της ΟΥΕΦΑ και γιος του Σάββα Θεοδωρίδη, μέλος του Δ/Σ του Ολυμπιακού;;»!

Στείλτε αστυνομικούς στη Θεσσαλονίκη και την Χαλκιδική…

Έλαβα και άλλη καταγγελία από τη Θεσσαλονίκη!

Πριν λίγες μέρες στην Κρυοπηγή της Χαλκιδικής ήρθε μια παρέα Σκοπιανών οι οποίοι πήγαν σε ένα γυράδικο και αφού τα έκαναν – χωρίς λόγο – άνω κάτω, πήγαν να φύγουν χωρίς να πληρώσουν τα 30 ευρώ του λογαριασμού τους! Η γυναίκα του ιδιοκτήτη βγήκε έξω και άρχισε να γράφει τα νούμερα των αυτοκίνητων τους!

Μόλις το αντιλήφτηκαν οι Σκοπιανοί ρώτησαν τι ακριβώς κάνει!

Και αφού μαζεύτηκαν και άλλοι ντόπιοι, τότε αναγκάστηκαν να πληρώσουν και να φύγουν! Η Κρυοπηγή παρεμπιπτόντως δεν έχει Αστυνομία και αν συμβεί κάτι, καλά κρασιά… Μέχρι να έρθει το περιπολικό από την Κασσάνδρεια, νύχτωσε κι έφεξε!

Πάνω σε αυτό θα ήθελα να θέσω το εξής ερώτημα!

Κατανοώ ότι πληθυσμιακά η Αθήνα χρειάζεται περισσότερους αστυνομικούς, αλλά και εδώ πάνω χρειάζονται αστυνομικοί! Αλλά δυστυχώς, ο Βόρειος αστυνομικός δεν μπορεί να πάρει μετάθεση για τον τόπο του, έστω κοντά! Ο ανιψιός μου πχ, είναι αστυφύλακας εδώ και εννέα χρόνια και μένει Αγία Παρασκευή Αττικής! Μετάθεση δεν πρόκειται να πάρει έως ότου συνταξιοδοτηθεί!

Παλιά τουλάχιστον, έδιναν μόρια σε όσους παντρεύονταν!

Κάνε το σε παρακαλώ θέμα! Αγγίζει τα όρια της γελοιότητας!

Σουλάτσο μεταναστών στο Λευκό Πύργο…

Βγήκαν τσάρκα τα καλόπαιδα! Πριν λίγο η Αριστοτέλους και ο Λευκός Πύργος ήταν γεμάτη από Πακιστανούς! Το ζήτημα της παράνομης μετανάστευσης και στην Θεσσαλονίκη έχει φτάσει στο απροχώρητο!

Αλήθεια τι έλεγε ο Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας προεκλογικά;

«Η πόλη έχει θέμα με την ασφάλεια και φυσικά είναι ζήτημα και του Δήμου. Τα νούμερα της εγκληματικότητας είναι πλασματικά, γιατί πολλά συμβάντα δεν καταγράφονται καθώς οι πολίτες το θεωρούν μάταιο. Ωστόσο δεν μπορούμε να αγνοήσουμε τις καθημερινές κλοπές και διαρρήξεις. Η Θεσσαλονίκη δεν πρέπει να αποκτήσει το δικό της άβατο, όπως τα Εξάρχεια και η Ομόνοια στην Αθήνα.»!

Περιμένουν Δήμαρχε απτά αποτελέσματα οι Θεσσαλονικείς!

Σήμερα, όχι αύριο…

loading...