Εφιάλτες πάνε και έρχονται, οι Γερμανοί μένουν!


H καλή μέρα από το πρωϊ φαίνεται  ....! Πριν τα κοκόρια λαλήσουν τρις, αμάρτησε κατά συρροή δια της προδοσίας ο νέος πρωθυπουργός. Πιστεύει ότι έτσι τιμά το όνομα, το αίμα και το DNA που κουβαλάει πάνω του, όπως αρμόζει σε έναν Μητσοτάκη; Δεν «παλουκώνεται» τυχαία δίπλα σε μιά Μέρκελ, στην καρέκλα του, ο γιός του επίτιμου προέδρου της ΝΔ, όταν ανακρούεται ο Εθνικός Ύμνος της Ελλάδος στο Βερολίνο αλλά μάλλον για να διευκρινήσει, ποιά είναι η πατρίδα της καρδιάς του.

Δεν υπάρχουν πια Γερμανοτσολιάδες .... στην Ελλάδα παρά μόνο Γκεσταπίτες, πλουσιόπαιδα δηλαδή δεξιάς ή αριστεράς απόχρωσης, που ‘χουν πάρει εργολαβία την «εξουσία». Πρόκειται φυσικά για μια κατ’ όνομα εξουσία, αφού μόνο ο Γερμανός πρέσβης έχει το αποκλειστκό δικαίωμα να κυβερνά τον τόπο τούτο. Δεν υπάρχει πολιτικός αλήτης στην χώρα, που να χαίρει της εκτίμησης και της εμπιστοσύνης των Merkel, Soros και της Μασονίας, δίχως να ‘χει κληθεί να συμμετάσχει στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. Εύλογα αναρωτιέται κάθε Έλληνας, προς τι οι εκλογές, τα έξοδα, και οι «μπατριωτικές» κορώνες, όταν το εκλογικό παιχνίδι είναι εξ αρχής στημένο. Ας αναλάβει κάποιος θυρωρός της πρεσβείας ή υπάλληλος της GIZ GmbH, να μαζεύει τα κοινόχρηστα (φόρους και εισφορές) από τους ιθαγενείς της αποικίας. Ποιόν εξυπηρετεί μια κυβέρνηση «σκιών» και μια Βουλή 300 ..... «ακατονόμαστων» που λένε «Ναι σε όλα» τα Γερμανικά προστάγματα; Είδατε ποτέ κάποια διαφορά στην πολιτική συμπεριφορά μεταξύ του ΚΚΕ και της ΧΑ  ή των πλουσιοπαίδων ηγετών τους, όσες φορές κλήθηκαν από το Γερμανό πρέσβη να λειτουργήσουν ως τζόκερ στην Βουλή προς ενίσχυση της κυβερνητικής πλειοψηφίας; Καμία, όταν απείχε ο ένας, δήλωνε παρών ο άλλος, από κοινού ή εναλλάξ και ανά περίπτωση! Σιαμαία δίδυμα!

«Εθνική προδοσία» .... είναι οι μόνες δύο λέξεις που περιγράφουν επακριβώς τα «εγκλήματα» που διέπραξε επί της πρωθυπουργίας του, το φασιστοειδές, Αλέξης Τσίπρας και η παρέα του. Αυτή λοιπόν την προδοσία ήρθε τώρα το Μητσοτακέϊκο να τιμήσει, να συνεχίσει και να την αποπερατώσει στο ακέραιο.

Τζάμπα οι χάντρες και τα καθρεφτάκια ...., που μοίρασε ο λεβέντης της Μέρκελ στην ΔΕΘ. Επί δύο ώρες μίλαγε για ανάπτυξη, το απόλυτο «τίποτα», σε επενδυτές και τραπεζικά κεφάλαια και τις δήθεν 8.000 περίπου νέες θέσεις εργασίας, των 600.- €, που το συνοδεύουν σε βάθος 4-ετίας, δίχως να ντραπεί. Μια ομιλία που τέλειωσε ως επικήδειος, όταν άρχισε να μιλά για τις νέες επενδύσεις της Eldorado και την επέκταση των δραστηριοτήτων της, λες και ήθελε να προαναγγείλει στις χήρες και στα ορφανά της Χαλκιδικής, ότι ο καρκίνος που θέρισε τους ανθρώπους τους, θα συνεχίσει το έργον του και σε άλλα μέρη.

27,64% επήρε η ΝΔ και άλλα 21,87% ο ΣΥΡΙΖΑ ....  σε ψήφους, στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, επί του συνόλου του εκλογικού σώματος, ποσοστά που δεν επιτρέπουν σε κανένα γκεσταπίτη να ‘χει  γερμανικά οράματα κατά νου. Όποιος από το καθεστώς των Αθηνών, του πρέσβη inklusive, πιστεύει ότι το «Μακεδονικό» ή (και) το «Μεταναστευτικό» έληξαν οριστικά και αμετάκλητα ή ότι μέσω νέων συμφωνιών, του τύπου «Πρέσπες ΙΙ, ΙΙΙ, IV κλπ.» θα κατορθώσει να ξεπουλήσει και την υπόλοιπη Ελλάδα, πλανάται πλάνην οικτρά. Θα τους πάρει και θα τους σηκώσει πριν προλάβουν να πουν «κίμινο».

« Ο λαός δεν σώζεται, σώζει» (Ν. Καζαντζάκης) .... και ‘χει μάθει να μην αφήνει τους τυράννους του ατιμώρητους. Ο Μητσοτάκης φαίνεται ότι μαζί με το τεράστιο «έργο» του προκατόχου του, κληρονόμησε συνάμα τη συνείδηση και το μνημονικό του. Ξέχασε τις εκθέσεις και τα πορίσματα της Ευρωβουλής και του ΟΗΕ που καταγγέλουν Ε.Ε., Βερολίνο, ΔΝΤ και ΕΚΤ για γενοκτονία στην Ελλάδα. Γλύφει και αυτός τους δολοφόνους των ανθρώπων μας και τους καταστροφείς της πατρίδος μας, αγκαλιάζεται, χασκογελά, κρατά χεράκι, τρώει και πίνει μαζί τους εις υγείαν όλων των κορόϊδων στην Ελλάδα, που τον εμπιστεύτηκαν και μη. Τηρεί με Γερμανική ευλάβεια τις δανειακές συμβάσεις και τα μνημόνια με τους τοκογλύφους, αν και γνωρίζει ότι οι συνταγματικοί δικαστές στην Karlsruhe δηλώνουν ότι όλα αυτά είναι παράνομα και καταχρηστικά και μη συμβατά με το Γερμανικό και το διεθνές δίκαιο. Ποιός είναι ο λόγος λοιπόν να αποφασίζει μόνη της μια Γερμανίδα για το τί θα απογίνει με την Μακεδονία ή πόσα εκατομμύρια Μουσουλμάνων ακόμη θα πλημμυρίσουν την χώρα και αν η Αθήνα οφείλει να υπογράψει σύμφωνο ειρήνης με το Βερολίνο .... και όχι ο κυριάρχος Ελληνικός λαός; Τί στο διάολο συμβαίνει άραγε που, ακόμη και στα εθνικά θέματα, υπακούει η οικογένεια Μητσοτάκη μόνο στην Μέρκελ και όχι στον Έλληνα πολίτη;

Μέχρι εδώ και μη παρέκει .... κε. Μητσοτάκη. Ψήφισε ο λαός (όσοι πήγαν να ψηφίσουν) Πρωθυπουργό της Ελλάδος για να φοβάται τώρα μη τυχόν του βγεί υποτακτικός των εχθρών του και με συμπεριφορές που δεν αρμόζουν ούτε σε διαχειριστή πολυκατοικίας; Σας εξορκίζουμε κε. Μητσοτάκη, όσο είναι καιρός, συνέλθετε επιτέλους. Αν βέβαια γίνατε πρωθυπουργός, υπό τον όρο, να συνεχίσετε το «θεάρεστο» έργο των Τσίπρα, Τσακαλώτου, Κοτζιά, Γιαβρόγλου, Φίλη, Καμμένου και Σία, να ‘στε σίγουρος, ότι η κυβέρνησή σας δεν θα προλάβει ούτε να φλεβαρίσει.

Μας ενώνει ότι μας χώριζε!
                                                         
Καλή λευτεριά!


Νέα Φιλική Εταιρεία

https://nea-filiki-eteria.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια :