Ντοκουμέντο: Η στιγμή που οι χούλιγκαν επιτίθενται στους αστυνομικούς – «Μας μαχαίρωσαν από πίσω» (βίντεο)

Παραλίγο να υπάρξουν θύματα μετά την άνανδρη επίθεση χούλιγκαν σε αστυνομικούς, καθώς τους επιτέθηκαν πισώπλατα με πολλαπλές μαχαιριές.

Μάλιστα, ένα από τα θύματα της επίθεσης ήταν ο αρχιφύλακας της ομάδας ΔΙΑΣ, που είχε βοηθήσει δεκάδες ανθρώπους στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Στο βίντεο που παρουσίασε τηλεοπτικός φαίνεται ένας αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ να πιάνει έναν άνδρα. Εκείνος, όμως, τον ρίχνει στο έδαφος και στη συνέχεια ακολουθεί η επίθεση.

Ο αστυνομικός βρίσκεται αιμόφυρτος για περισσότερο από ένα λεπτό όταν στην περιοχή εμφανίζονται ενισχύσεις της ομάδας ΔΙΑΣ.

Ο μάχιμος αρχιφύλακας που πρωταγωνίστησε στη διάσωση στο Μάτι και κουβάλησε στις πλάτες του καμένους ανθρώπους από τη φονική πυρκαγιά έπεσε θύμα του τυφλού φανατισμού των χούλιγκαν.

«Βρεθήκαμε σε έναν πόλεμο ξαφνικά, τραυματιστήκαμε χωρίς λόγο. Να τραυματιστείς για να σώσεις έναν συνάνθρωπό σου σημαίνει κάτι για εμένα, αλλά να τραυματιστούμε και να χάσουμε τη ζωή μας από κάποιους οπαδούς οι οποίοι είναι χούλιγκαν και το κάνουν αυτό για χαβαλέ και για πλάκα είναι ότι χειρότερο», δήλωσε στον Alpha ο αστυνομικός.

«Αυτά συμβαίνουν στην υπηρεσία, τι να κάνουμε, σε λίγο καιρό θα αναρρώσουμε και θα είμαστε πάλι κανονικά στον δρόμο και δίπλα στον πολίτη», πρόσθεσε.

Πώς περιγράφει το περιστατικό

«Επειδή είχα μεγάλη αντίσταση, κάποιος ήρθε από πίσω για να μας “καταφέρει” και μας κάρφωσε με το μαχαίρι από πίσω. Ύπουλα δηλαδή ότι πάνω στην ένταση αυτό την στιγμή δεν το κατάλαβες πώς έγινε», περιγράφει.

«Έχω ένα χτύπημα στην ωμοπλάτη, δύο μαχαιριές στον μηρό και στο πρόσωπο, έχουν σπάσει δύο δόντια. Έγινε ένα περιστατικό, τραυματιστήκαμε και μετά θα είμαστε πάλι δίπλα στον πολίτη, ακόμα πιο δυνατοί και θα είμαστε και πιο αποτελεσματικοί», τόνισε.

Δείτε το βίντεο που παρουσίασε το OPEN στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων

loading...