ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ‘’ΔΕΞΙΟΙ’’ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ. ΝΑ ΧΑΙΡΟΣΑΣΤΕ ΤΗΝ Ν.Δ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!

Αλήθεια ‘’ΔΕΞΙΟΙ’’  Ελληναραδες μου που ψηφίσατε  και κάνατε κυβέρνηση  την  ‘’ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ’’ και πρωθυπουργό  τον γόνο   ΚΟΥΛΗ  ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, πόσο περήφανοι νιώθετε  πραγματικά???

‘’Πολύ φαντάζομαι’’
1.Ετσι ένιωσα και γω  όταν το είδα   στην ανάκρουση  του ΕΘΝΙΚΟΥ μας ΥΜΝΟΥ στην Γερμανία  ,να κάθεται σαν σκυλάκι  στην καρέκλα που τον έβαλε  η ΑΦΕΝΤΙΚΙΝΑ του κ. ΜΕΡΚΕΛ.(υποτίθεται  ότι αυτή δεν μπορούσε να σταθεί  όρθια, και γι’ αυτό  και ο φιλοξενούμενος κάθισε). Στην συνέντευξη τύπου για μισή ώρα και , η ΚΥΡΙΑ,(αφεντικίνα  του  κυνός   της καρέκλας) μπόρεσε να σταθεί όρθια, χωρίς πρόβλημα.
Ο πρόεδρος της ΚΙΝΑΣ σε ανάλογη περίσταση  κάθισε προσοχή  στο ύμνο της χώρας του.
ΔΕΝ δέχτηκε την υπόδειξη  της εν λόγο κυρίας.
Ακόμη  και ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ  ολετήρας   πρωθυπουργός  ΤΣΙΠΡΑΣ , πάντα ήταν όρθιος στην ανάκρουση του ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΥΜΝΟΥ.
ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ !!!
ΤΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ  ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ  πρωθυπουργού για όλους τους ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
2.Ετσι ένιωσα και γω  όταν  δεν είδα αντίδραση από   κανέναν στη κυβέρνηση   στην απαίτηση  της ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑΣ, να μεταφερθούν  οι  ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ από τα νησιά στην ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ  Ελλάδα  , και να στεγαστούν σε σπίτια , και να τους βρούμε και δουλειά.
3. Έτσι ένιωσα και γω  όταν  διάβασα  πως  δεν θα αναγράφεται  το θρήσκευμα  στα απολυτήριο α των σχολείων, κάτι που ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ τόλμησε να κάνει.
Έταξε όμως   1.000.000  ΕΥΡΩ στον  Αρχιεπίσκοπο , για να του κλείσει το στόμα.
4. Έτσι ένιωσα και γω  όταν  πληροφορήθηκα από Μ.Μ.Ε  Πως   επίδομα   των 2000,00ευρω  που ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ  η  σημερινή κυβέρνηση  έταζε μόνο στους ΕΛΛΗΝΕΣ γονείς , θα το δώσει  τώρα και σε  όλους τους υπόλοιπους που βρίσκονται στην ΕΛΛΑΔΑ. Γιατί  όχι και στους  ΛΑΘΡΟ????
5.Τα Εθνικά μας θέματα που είναι? Δ ε ν  τ ο υ ς  ε ν δ ι α φ ε ρ ο υ ν!!!!!!!!!!
 Η δική μας ΚΥΠΡΟΣ  με  οχτακόσες χιλιάδες  πληθυσμό, και τον λύκο πάνω από το κεφάλι της(ΤΟΥΡΚΙΑ) ,χωρις στρατο, ανακήρυξε  προ πολλού Α.Ο.Ζ χάριν  ΕΝΟΣ  πραγματικού ΕΛΛΗΝΑΡΑ  ΗΓΕΤΗ  του ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ  ΤΑΣΟΥ ΠΑΠΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.Σημερα προχωρεί  σε γαιωτρησεις.
ΣΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ  ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ!!!
ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ????
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΗ  ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΟΤΙ  ΠΙΟ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟ  ΥΠΑΡΧΕΙ.
ΕΧΕΙ  ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ  ΣΕ ΣΥΜΕΤΟΧΗ  σε συνεδριάσεις ΤΗΣ  ΔΙΑΒΟΗΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ BILTENBERG, και  τον μεγαλύτερο αριθμό   ΜΑΣΣΟΝΩΝ

Μάθετε ότι όλο το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ στην ΕΛΛΑΔΑ δουλεύει για το ίδιο αφεντικό!!!
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΕΙ  ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ  ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ.

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ!!!!!!

loading...