ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΩΝ ΠΛΑΝΩΝ ΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ

Από το 1974, υπήρξαν μελέτες οι οποίες έδειχναν ότι η κάνναβη είναι ένας παράγων κατά των όγκων. Τα αποτελέσματα της μελέτης της Washington Post του 1974 διαπίστωσαν ότι

η THC»επιβράδυνε την ανάπτυξη των καρκίνων του πνεύμονα, του μαστού και την λευχαιμία σε εργαστηριακά ποντίκια όπου παράτειναν την ζωή τους κατά τουλάχιστον 36%.

Μια παρόμοια μελέτη, που διενεργήθηκε το 1998 από μια ερευνητική ομάδα στο Πανεπιστήμιο Comlutense της Μαδρίτης διαπίστωσε ότι η THC μπορεί να προκαλέσει επιλεκτικά προγραμματισμένο κυτταρικό θάνατο σε όγκους του εγκεφάλου, ενώ συγχόνως να μην βλάπτει τα υγιή κύτταρα του εγκεφάλου.

Η αποδείξεις πραγματικά Πληθαίνουν, και η Αθέατη γνώση καθημερινά σας τις παρουσιάζει μέσα από επίσημες ιατρικές μελέτες ότι η κάνναβη μπορεί, τουλάχιστον, να είναι ένα μέρος μιας αποτελεσματικής θεραπείας κατά του καρκίνου.

Ο καρκίνος είναι πραγματικά ο δαίμονας της εποχής μας, αλλά αυτός ο δαίμονας σύντομα θα εξοριστεί πίσω στην κόλαση από την οποία προήλθε.

Δείτε το βίντεο

loading...

3 thoughts on “ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΩΝ ΠΛΑΝΩΝ ΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ

  1. Τι θα σκεφτείτε ακόμα για να κάνετε όλο τον κόσμο μαστούρια!…. Τώρα επιστρατεύονται καί επιστημονικές μελέτες!…. Ρε ούστ!!!……….. …Ε.

  2. Είμαι εναντίων κάθε μορφής εθισμού. Η κάναβη, το τσιγάρο, η μαρικουάνα είναι ελαφριά ναρκωτικά και προθάλαμος για τα ποιο βαριά. Οι περισσότεροι από τα άτομα που έχουν μπλέξει με ναρκωτικές ουσίες είναι "περίφανη" που έχουν δοκιμάσει τα πάντα, άρα το ένα ναρκωτικό φέρνει το άλλο που μπορεί να είναι και ποιο βαριά εξαρτησιογόνο και επιβλαβή. Αυτό που δεν λες για την κάναβη είναι ότι έχει κατηγορηθεί ότι προκαλεί ΣΚΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ, να τα λες όλα.

  3. Κατ'αρχήν είσαι ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ…
    ήτοι
    εναντίΩν αντί εναντίΟν
    κάΝαβη αντί κάΝΝαβη
    μαριΚουάνα αντί μαριΧουάνα
    πΟΙό αντί πΙό
    "περίφανΗ" αντί "περήφανΟΙ"
    ξανά πΟΙό αντί πΙό
    επιβλαβΗ αντί επιβλαβΕΣ
    σΚιζοφρένεια αντί σΧιζοφρένεια (πρόσεχε μην σΚισεις κανένα καλσόν)

    8 λάθη σε 4 σειρές κειμένου !!!

    Μην ζητήσω "βιβλιογραφικές αναφορές" αυτών που λες …. προφανώς, σου είναι άγνωστες λέξεις, τόσο η λέξη "Βιβλιογραφία" όσο και η λέξη "Αναφορές"…

    Να δω τι άλλη μ@λ@κια θα πεις χωρίς στοιχεία…

    Ηλίθιε που δεν ξερεις τι σου γίνεται…

    Δες αυτό για να καταλάβεις τις ιδιότητες της κάνναβης…

    https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwiB5-Ko67TkAhUEwcQBHS8zDskQtwIwAHoECAkQAQ&url=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DzNT8Zo_sfwo&usg=AOvVaw2Eec1j1ZWLIuPBnCDa19bI

Comments are closed.