Ο Κούλης, το κτήμα με τις ελιές και η ευνοϊκή μεταχείριση από τον ΕΛΓΑ


Δημοσιεύματα αλλά και καταγγελίες παραγωγών, έχουν να κάνουν με την αίτηση αποζημίωσης από τον ΕΛΓΑ ,για πενήντα περίπου ρίζες ελιές ιδιοκτησίας του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στον νομό Χανίων από τις πλυμμήρες του περασμένου χειμώνα!

Σίγουρα είναι δικαίωμα του πρωθυπουργού να προασπίσει την περιουσία του,όμως οι καταγγελίες μιλάνε για προτεραιότητα που έλαβε η αίτηση του πρωθυπουργού σε σχέση με τις αιτήσεις άλλων παραγωγών πού βεβαίως δεν έχουν τις τρείς χιλιάδες ρίζες ελαιόδεντρων αλλά πολύ λιγότερων !

Υπάρχει λοιπόν θέμα με την ίση μεταχείριση μεταξύ πολιτών και εξουσίας,και δεν μπορούμε να μιλάμε για ισότητα και ίδια μεταχείριση ,εάν η αίτηση του πρωθυπουργού έχει ήδη προχωρήσει σε σχέση με τους παραγωγούς!
Ερώτηση:
-Έχουν εξετασθεί όλες οι αιτήσεις των παραγωγών από τον ΕΛΓΑ;
-Έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες αποζημιώσεων;
-Έχει εξετασθεί και έχει αποζημιωθεί ξεχωριστά και σε παρελθόντα χρόνο η αίτηση αποζημίωσης του πρωθυπουργού σε σχέση με τους άλλους παραγωγούς;

Και αν αυτό έγινε ,υπό τι καθεστώς έγινε,και αν υπάρχουν πειθαρχικές και ποινικές ευθύνες σε υπαλλήλους του ΕΛΓΑ , καθότι αποτελεί κατάφορη παραβίαση κάθε ίσου δικαιώματος μεταξύ ίσων των πολιτών!
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ


http://www.makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :