Ρωσική εκκλησία: Οι σύγχρονοι Ρώσοι άνδρες είναι «εθνική τραγωδία» – Γιατί ιερέας του Πατριαρχείου τους κατηγορεί για μαλθακούς

Δυστυχώς και στην Ελλάδα έχουμε εθνική τραγωδία καθώς το συντριπτικό ποσοστό των νεαρών αρσενικών είναι θηλυπρεπείς (κοινώς, φλώροι) όπως απαιτεί η νεοταξίτικη μόδα (το άφυλον) του Εωσφόρου.  Και φυσικά, οι θηλυκές γυναίκες, απλά ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ…
 Κατά τη γνώμη των πολλών (και συνάμα, ηλιθίων), όλοι εμείς που πιστεύουμε στον διαχωρισμό των φύλων, είμαστε οπισθοδρομικοί…
Καλύτερα βεβαίως “οπισθοδρομικοί” παρά “οπισθογεμείς” όπως το πλείστον των “προοδευτικών” τοιούτων… !!!

Ρωσική εκκλησία: Οι σύγχρονοι Ρώσοι άνδρες είναι «εθνική τραγωδία» – Γιατί ιερέας του Πατριαρχείου τους κατηγορεί για μαλθακούς

Σε μια δήλωση-σοκ προέβη ο πρωτοπρεσβύτερος π. Dimitry Smirnov, επικεφαλής της Επιτροπής Οικογενειακών Υποθέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, αποκαλώντας τους σύγχρονους Ρώσους αδύναμους και θεωρώντας ότι αυτός είναι ο λόγος της έλλειψης απόκτησης παιδιών σε οικογένειες αλλά και της «γυναικείας εκπαίδευσης».

«Οι άνδρες μας είναι η εθνική μας τραγωδία», δήλωσε ο ιερέας στη συνομιλία του με τους εκπροσώπους της Επισκοπής Syzran.

Ο πατέρας Dimitry δέχεται ότι υπάρχουν μερικοί πραγματικοί άνδρες στη Ρωσία. Υπενθύμισε για τις πρόσφατες περιπτώσεις όπου οι αξιωματικοί των Ειδικών Δυνάμεων προσπάθησαν να υπερασπιστούν τις γυναίκες στο δρόμο και σκοτώθηκαν από τους επιτιθέμενους. «Αλλά υπάρχουν λίγα από αυτά. Δεν υπάρχουν σε εθνική κλίμακα, δεν υπάρχει κάποιος άνδρας που θα επιλέξει κάποιος για γαμπρό», είπε.

Ο ιερέας πιστεύει ότι είναι ένα λάθος της σοβιετικής προπαγάνδας που ανάγκασε «τις ισχυρές Ρωσίδες, που μπορούσαν να γεννήσουν 10 παιδιά, να εργάζονται έξω από τα σπίτια τους». «Όταν έχετε 12 παιδιά, δεν θα μπορούσε να υπάρξει εργασία» Ο ιερέας είναι πεπεισμένος ότι «ο άνδρας έπρεπε να δουλέψει και να γίνει ισχυρότερος σε αυτό το έργο. Και τα παιδιά τους ενισχύονταν σε ανταγωνιστικό αγώνα: χτυπούσαν το ένα το άλλο και οι νεότεροι δεν χαλάρωναν. (…) Και σήμερα κάθε αγόρι είναι αδύναμο, η γιαγιά του, η μητέρα και ο πατέρας του τον προσβάλλουν, οι συμμαθητές τον προσβάλλουν και ούτω καθεξής ».

«Το σχολείο είναι απόλυτα θηλυκό, η Εκκλησία γυναικεία , οι μητέρες πιέζουν τους συζύγους τους, οι οποίοι είναι επίσης παιδιά μαμάς και ακόμα και όταν ψάχνουν για σύζυγο, στην πραγματικότητα ψάχνουν για μια δεύτερη μητέρα που θα τον θηλάζει ενώ παρακολουθεί τηλεόραση. Τι μπορεί να κάνει? Μπορεί να ενδιαφέρεται για τον αθλητισμό; Όχι, μπορεί να φωνάζει μόνο συνθήματα μπροστά από μια τηλεοπτική οθόνη. »

Ο ιερέας προτείνει να «προετοιμάσουν νέους άνδρες», να συλλέγουν αγόρια που δεν έχουν αρσενική εκπαίδευση και να τα στέλνουν σε ειδικά σχολεία υπό την καθοδήγηση των καλύτερων αξιωματικών.

loading...