ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΑΝ ΤΗΝ… ΚΥΠΡΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ! Αποκαλύψεις-σοκ από Τούρκο υπουργό

Στις 15 Ιουλίου οι Τούρκοι στρατιωτικοί εξεγέρθηκαν ενάντια στον καθεστώς Ερντογάν και για λίγες ώρες κατάφεραν να πάρουν τον έλεγχο στα χέρια τους.

Όμως, αυτό δεν κράτησε για πολύ. Ο Έρντογαν γύρισε δριμύτερος και έκτοτε έχει ξεκινήσει πογκρόμ σε όλη την χώρα για να βρει και να αποδυναμώσει όλους τους εχθρούς τους.

Ο υπουργός Αεροπορικών Μεταφορών και Γεωργίας της Τουρκίας, Faruk Celik, μεταξύ άλλων άφησε σαφή υπαινιγμό πως εκείνο το βράδυ οι Έλληνες σχεδίαζαν να καταλάβουν όλη την Κύπρο!
Σύμφωνα με τον Τούρκο υπουργό, την βραδιά της 15ης Ιουλίου υπήρχε σχέδιο διάλυσης της Τουρκίας με απαρχή την εισβολή από την περιοχή του Kobani της βορείου Συρίας, που είναι υπό τον έλεγχο των Κούρδων, και την δημιουργία χάους μέσα στο οποίο θα επωφελούνταν βάσει συντονισμένου σχεδίου και οι Έλληνες, για να… εισβάλουν στην βόρειο Κύπρο. Μάλιστα για τον σκοπό αυτό είχαν γίνει από καιρό οι απαραίτητες προετοιμασίες και…κάποιες μυστικές επαφές στην Κύπρο!

Ο Τούρκος υπουργός ισχυρίζεται ότι υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία για σχέδιο αποσταθεροποίησης και διάλυσης της Τουρκίας τα οποία θα βγάλουν στην δημοσιότητα για να καταδειχτεί σε όλο του το εύρος αυτή η μεγάλη συνομωσία που βρίσκονταν σε εξέλιξη κατά της τουρκικής ακεραιότητας.

loading...