ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ! – Αυτά είναι τα έξι ελληνικά νησιά που πωλούνται για… πολλά εκατομμύρια

Budget… πολλών εκατομμυρίων θα πρέπει να έχουν όσοι θέλουν να ζήσουν σαν «Ωνάσηδες» στο δικό τους ιδιωτικό ελληνικό νησί.

Η εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος παρουσιάζει τα 6 ελληνικά νησιά που διατίθενται προς πώληση από μεγάλη εταιρεία. Αν δεν σας βγαίνουν τα χρήματα, τότε υπάρχει και η δυνατότητα να… νοικιάσετε το δικό σας νησί.

Πού βρίσκονται τα 6 νησιά, τα οποία διατίθενται προς πολλά εκατομμύρια.
Καρδιώτισσα

Βρίσκεται στην «καρδιά» των Κυκλάδων, 7 λεπτά με το ταχύπλοο από την Φολέγανδρο. «Αυτό το νησί των 1.133.000 τ.μ. είναι ιδανικό για ανάπτυξη», αναφέρει η γερμανική εταιρεία.

Τιμή: 5.000.000 ευρώ
Άγια Τριάδα

Αυτό το ελληνικό νησί έχει σχήμα που θυμίζει… κιθάρα και απέχει λίγη ώρα από την Αθήνα. Αγοράστηκε το 1958 από τον Σοφοκλή Παπανικολάου, γενικό επιμελητή Βασιλικής Χορηγίας των Ελλήνων Βασιλέων Γεωργίου Β’ Παύλου και Κωνσταντίνου, ενώ σε αυτό βρέθηκαν ο Ουίνστον Τσόρτσιλ και οι Beatles. Βρίσκεται στο νότιο κόλπο της Εύβοιας και απέχει 1,5 ώρα από την πρωτεύουσα.

Τιμή: 15.000.000 ευρώ
Άγιος Αθανάσιος

Βρίσκεται στον κόλπο της Κορίνθου, 1,5 χλμ. από την Ιτέα και σε μικρή απόσταση από τους Δελφούς. Έχει έκταση 10.811 τ.μ. και περιλαμβάνει πεύκα και ελιές, ενώ υπάρχει και μία μικρή παραλία.

Τιμή: 2,2 εκατ. ευρώ

Άγιος Θωμάς

Το νησί των 120 στρεμμάτων στον Σαρωνικό διαθέτει νόμιμους και «καθαρούς» τίτλους ιδιοκτησίας, ενώ δεν χαρακτηρίζεται ως γεωργική γη, μια σημαντική παράμετρος για τυχόν μελλοντικές αναπτύξεις.

Τιμή: 15.000.000 ευρώ
Μεγάλο νησί στο Ιόνιο

Βρίσκεται ανάμεσα στην Ιθάκη και τη Λευκάδα. Διαθέτει σπίτι και εκκλησία, ενώ οι κατσίκες που υπάρχουν στην περιοχή ανήκουν σε έναν βοσκό που τις επισκέπτεται κάθε 4 μέρες.

Τιμή: 45.000.000 ευρώ
Στρογγυλή

Παρά τις φήμες που ήθελαν τον Johnny Depp να είναι ο νέος ιδιοκτήτης, το πωλητήριο για το νησί παραμένει. Βρίσκεται στα βόρεια Δωδεκάνησα, κοντά στους Λειψούς και την Πάτμο.

Τιμή: 2,500.000 ευρώ
Αργυρονήσι

Βρίσκεται ανάμεσα στην Εύβοια και την ηπειρωτική Ελλάδα και είναι γνωστό και ως το νησί της γιόγκα. Η τιμή μίσθωσης ξεκινά από 1.186 ευρώ το άτομο την εβδομάδα και περιλαμβάνει δύο μαθήματα γιόγκα την ημέρα και τρία υπέροχα γεύματα και τη μεταφορά με πλοίο.

Πηγή

loading...