ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗ ΑΠΟΒΑΣΗΣ ΟΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ ΡΟΕΣ «ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ

ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΑΥΤΗ Η ΑΝΟΧΗ ΣΤΙΣ «ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΕΣ ΡΟΕΣ»!



Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Όποιος είδε αυτές τις εικόνες κατάλαβε τι έγινε και τι έρχεται.

Η τουρκία ετοιμάζεται μαζί με τις γεωτρήσεις στην Αν. Μεσόγειο και για υβριδικές επιχειρήσεις εντός της Ελλάδος , το γνωρίζουν όλοι και πρώτα- πρώτα όλες οι υπηρεσίες του κόσμου.

Όποιος είδε αυτές τις εικόνες κατάλαβε γιατί έλεγε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ για την κυβέρνηση που θα διαχειριστεί τις επερχόμενες εξελίξεις, ότι θα κρατήσει στρατό στα σύνορα(κοινώς θα τα σφραγίσει).

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι ο Ερντογάν είναι το καλύτερο πιόνι της νέας εποχής και των σχεδίων που απεργάζεται αυτή για την αλλοίωση του πληθυσμού της Ελλάδος . Απλώς δεν τα βρίσκουν με τον σουλτάνο στο μοίρασμα καθότι αυτός απαιτεί περισσότερα από αυτά που του δίνουν.

Οι συμφωνίες που υπογράφηκαν μεταξύ τουρκίας – ΕΕ για το προσφυγικό ήταν για να καταπατηθούν διότι απέναντι τους είχαν την « φερεγγυότητα» του τούρκου.

Όσα και μέτρα να πάρει η Ελληνική Κυβέρνηση, όλα οδηγούν στο γνωστό μοτίβο « μετακίνηση προσφύγων στην ενδοχώρα για την αποσυμφόρηση των Ελληνικών νησιών που υποφέρουν»

Το ΑΔΙΕΞΟΔΟ ήταν εξ αρχής γνωστό, όταν απέναντι σου έχεις ένα Ερντογάν που παίζει με όλες τις κεφαλές αποφάσεων της νέας εποχής. ( τις ξέρετε , τις γνωρίζουμε , δεν είναι μόνο ΜΚΟ, αλλά και παγκόσμιοι θρησκευτικοί ηγέτες)

Οι δυτικοί γνωρίζουν τι έρχεται και αυτό που έρχεται είναι καταστρωμένο από καιρό.

Δημιουργούν μια εικονική συμπάθεια προς το Ελληνικό πρόβλημα, γνωρίζουν καλά , αλλά θολώνουν τα νερά..

« Bild: Παιχνίδι εξουσίας του Ερντογάν οι προσφυγικές ροές στη Λέσβο;»

ΟΧΙ δεν είναι μόνο παιχνίδια εξουσίας του σουλτάνου, αλλά παιχνίδια εναντίον της ΕΛΛΑΔΟΣ

« Πάνω από 500 πρόσφυγες έφθασαν σε μια ώρα στη Λέσβο.

Στις δραματικές σκηνές που εκτυλίσσονται στη Λέσβο με τις αφίξεις εκατοντάδων μεταναστών μέσα σε μια ώρα αναφέρεται η γερμανική εφημερίδα Bild (όπως γράφει Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ)  διερωτώμενη μήπως οι νέες προσφυγικές ροές αποτελούν παιχνίδια εξουσίας του Ταγίπ Ερντογάν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...