Εδώ Βόρειος Ήπειρος,πρωτοβουλία συγκέντρωσης σχολικού υλικού!
Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινάει.

Ευκαιρία να δείξουμε στους Έλληνες που παραμένουν στη Βόρειο Ήπειρο, που αντέχουν ακόμη και δεν ξεριζώθηκαν από τις πατρογονικές τους εστίες, ότι ΔΕΝ τους ξεχάσαμε.

Με λίγα τετράδια, μολύβια, ξύστρες και μπογιές, με ένα μπλοκ ζωγραφικής, ενθαρρύνουμε τα μικρά βορειοηπειρωτόπουλα να ζωγραφίσουν και πάλι την Ελληνική σημαία, την σημαία που περήφανα υπερασπίστηκε με την ίδια του τη ζωή ο εθνομάρτυρας Κωνσταντίνος Κατσίφας.

Με παιδικά και ιστορικά βιβλία που εξυψώνουν το εθνικό και θρησκευτικό αίσθημα βοηθάμε τα μικρά βορειοηπειρωτόπουλα να γνωρίσουν το μεγαλείο του Έθνους μας και της ορθόδοξης πίστης μας αλλά και να αναπτύξουν την μητρική τους γλώσσα, γλώσσα που υπερασπίστηκε με την ίδια του την ζωή ο εθνομάρτυρας Αριστοτέλης Γκούμας.


Πρωτοβουλία συγκέντρωσης σχολικού υλικού -για ακόμη μία χρονιά- για τα ελληνόπουλα της Βορείου Ηπείρου από τον Ιερό Λόχο 2012, Σεπτέμβριος-Οκτώβριος 2019.

Όλο το υλικό που θα συγκεντρωθεί θα προωθηθεί σε φροντιστήρια Ελληνικής γλώσσας που λειτουργούν επί του σκλαβωμένου βορειοηπειρωτικού εδάφους.

Επίσης όσα σχολεία/φροντιστήρια Ελληνικής γλώσσας που λειτουργούν στην Βόρειο Ήπειρο επιθυμούν να παραλάβουν το υλικό που θα συγκεντρωθεί, παρακαλούμε να επικοινωνήσουν με το email του συλλόγου μας στο ierosloxos12@gmail.com
Ιερός Λόχος 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια :