Ελεύθεροι σκλαβωμένοι

Ας το πάρουμε χαμπάρι συμπατριώτη επί τέλους. Η Ελλάδα εάλω οριστικά και αμετάκλητα πια! Και δεν εάλω από κανένα άλλο, αλλά από τον πλέον αδυσώπητο και ακατανίκητο αυτόχθονα εχθρό. Τους πρόστυχους, ξεφτιλισμένους και ξετσίπωτους πολιτικούς.

Δεν ήτανε οι Τούρκοι, δεν ήταν οι Μπραήμηδες, μηδέ Τουρκαλβανοί αυτοί που μας κουρσέψανε τη χώρα στη νέα εποχή.

Ήτανε Έλληνες, δοσίλογοι.

Κοινοί Ρουφιάνοι ξεκουκούλωτοι με κοστουμιές Αρμάνι, και πρόστυχες κυράτσες με φρου-φρού κι αρώματα από τα σκέλια έως την κεφαλή.

Βλαστάρια ανεπάγγελτα «Εφιαλτών», που βρήκαν έτοιμο για επάγγελμα την «πολιτική».

Και η Ελλάδα από σύμβολο αυτοθυσίας για την ελευθερία και την αξιοπρέπεια, έγινε έννοια κενή περιεχομένου για μία κάστα επαγγελματιών της πολιτικής, που έχει ως μόνη έγνοια της τη διατήρηση της εξουσίας και μέσω αυτής την επαύξηση της ευημερίας τους.

Και είναι σε όλους φανερό ότι οι σημερινοίκοινοβουλευτικοί κοτζαμπάσηδες έλκουν την πολιτική τους καταγωγή και κουλτούρα από την πολιτική σαβούρα της Επανάστασης, και όχι από τον Καποδίστρια ή τον «αγράμματο» Κολοκοτρώνη.

Η «Ρωμιοσύνη» τους συγκινεί μόνο γιατί τους θυμίζει (ως μουσικό άκουσμα) τα νιάτα τους και το «Πολυτεχνειακό» τους παρελθόν, και όχι για το πολιτισμικό φορτίο που στους αιώνες κουβαλάει. Παίρνοντας την εξουσία στα χέρια τους, το τότε «ψωμί – παιδεία – ελευθερία», το έκαναν χαβιάρι (για πάρτη τους) – παραπαιδεία (για τα παιδιά μας) καιυποτέλεια (για την πατρίδα μας)».

Παγκοσμιοποιημένοι Αμερικανοτραφείς τσογλανοκολεγιόπαιδες, Αλφαμήτες λεσχών και στοών κάθε είδους, βγάζουν σπυριά στο άκουσμα και μόνο της λέξης «Πατρίδα», σε βαθμό που η αναφορά της και μόνο να θεωρείται ταυτόσημο του «εθνικισμού».

Τα πάντα έχουν γίνει αντικείμενο «δούναι και λαβείν», κυρίως δε, γι’ αυτούς λαβείν!

Μέσα σε ένα τέτοιο κλίμα είναι αυτονόητο σε λίγο θα μας πουν, πως τα εθνικά σύμβολα, και οι Εθνικές γιορτές δεν έχουν θέση στη σημερινή Ελλάδα.

Φτού σας ξευτιλισμένοι Εφιάλτες και προδότες.

αναγνωστης

loading...

1 thought on “Ελεύθεροι σκλαβωμένοι

  1. Ναί, αλλά θα έχουμε δημοκρατία!!!,,,,, αυτό είναι το μεγαλείο της ''δημοκρατίας''!!!…….. …Λ.

Comments are closed.