Πόσο ακόμα θα ανεχόμαστε αυτό τον ΜΑΛΑΚΑ τον Ερντογάν: Φωτογραφίζεται σε χάρτη που δείχνει τουρκικό το μισό Αιγαίο

Επανέφερε το ζήτημα των επεκτατικών επιδιώξεων ο τούρκος πρόεδρος -Γιατί δηλώνει ότι η χώρα του «πολιορκείται»
Χωρίς τέλος είναι οι προκλήσεις από τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος όχι μόνο επανέφερε την θεωρία για την «Γαλάζια Πατρίδα», αλλά πόζαρε και μπροστά από τον χάρτη των τουρκικών διεκδικήσεων.

Αυτό συνέβη κατά τη διάρκεια της τελετής της ορκωμοσίας στο Πανεπιστήμιο Εθνικής Άμυνας της Τουρκίας στην οποία συμμετείχε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Σε μια από τις φωτογραφίες τις οποίες δημοσίευσε η τουρκική προεδρία στην ιστοσελίδα της εμφανίζεται ο Ερντογάν, να υπογράφει το βιβλίο επισκεπτών της σχολής. Πίσω του, υπάρχει ένας χάρτης που γράφει «Γαλάζια Πατρίδα, έκταση 462.000 χιλιομέτρων».

Στον χάρτη αυτό η έκταση της εμφανίζεται το μισό Αιγαίο ως μέρος της «Γαλάζιας Πατρίδας» της Τουρκίας. Οι θαλάσσιες περιοχές γύρω από την Λήμνο, τη Λέσβο, τη Χίο μέχρι και ανατολικά της Κρήτης στον χάρτη αυτό περιλαμβάνονται ως τουρκική «Γαλάζια Πατρίδα».

Υποδεχόμενος τους εκατοντάδες καλεσμένους του σε δεξίωση στο Λευκό Παλάτι, ο Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ότι η Τουρκία αυτή τη στιγμή δίνει έναν μεγάλο αγώνα στην ανατολική Μεσόγειο και την Κύπρο.

«Η Τουρκία διεξάγει έναν μεγάλο πολιτικό και οικονομικό αγώνα στην ανατολική Μεσόγειο και την Κύπρο, με κάποιους να τάσσονται με τις θέσεις των αντιπάλων μας. Κάποιοι προσπαθούν να πολιορκήσουν την Τουρκία πολιτικά, οικονομικά και στρατιωτικά και κάποιοι άλλοι, προκειμένου να μεγαλώσουν την πίτα τους, μεταφέρουν νερό στο μύλο των αντιπάλων μας. Γνωρίσαμε αυτή τη νοοτροπία και πριν από έναν αιώνα», ανέφερε ο τούρκος πρόεδρος.

loading...

2 thoughts on “Πόσο ακόμα θα ανεχόμαστε αυτό τον ΜΑΛΑΚΑ τον Ερντογάν: Φωτογραφίζεται σε χάρτη που δείχνει τουρκικό το μισό Αιγαίο

  1. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΨΟΥΝ ΤΑ ΠΑΔΑΡΙΑ "ΑΛΛΟΙ" ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!

  2. Ως πότε;
    3 περιπτώσεις υπάρχουν. Έως ότου:

    1. Φάει και τούτος μια σφαίρα στο κεφάλι από δικούς του.
    2. Τον "βαρεθούν" οι Αμερικάνοι με τις εξυπνάδες που κάνει με τους Ρώσους.
    3. Τολμήσει και αγγίξει το Ισραήλ.

Comments are closed.