Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σε κατοίκους:«ΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΩ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ»ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΓΕΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΑΛΛΟΦΥΛΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗ ΡΗΣΗ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
"ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΗΝΥΜΕΝΟΥΣ"
(ΟΛΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ...)

ΚΑΡΑΒΟΜΥΛΟΣ: ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙ ΤΑΖΕΙΣ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ! «ΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΩ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ» – «ΠΑΡΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ» ΛΕΝΕ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ – «ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ»

Αποφασισμένος να κάνει το hot spot στον Καραβόμυλο δήλωσε ο Υπουργός στη σύσκεψη που ολοκληρώθηκε στην Αθήνα – Ετοιμάζονται για πόλεμο οι κάτοικοι οι οποίοι δηλώνουν ότι δεν θα το επιτρέψουν και ότι «θα χυθεί αίμα» – Νέο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο αύριο στη Στυλίδα.

Στην  σύσκεψη που έγινε στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, υπό τον  κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, με αποκλειστικό θέμα την προσωρινή εγκατάσταση προσφύγων στον Καραβόμυλο, συμμετείχαν οι βουλευτές του Νομού, ο Περιφερειάρχης Στερεάς και η Δήμαρχος Στυλίδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Υπουργός εμφανίστηκε αποφασισμένος να προχωρήσει στην δημιουργία του hot spot στο στρατόπεδο του Καραβομύλου, χωρίς να συζητήσει άλλες προτάσεις που του έγιναν. Για να «χρυσώσει το χάπι» είπε ότι θα είναι μόνο 312 άτομα της ίδιας εθνικότητας. Επίσης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι αν δημιουργήσουν προβλήματα θα τους πάρει ο ίδιος στο σπίτι του.

Έτοιμοι γα «πόλεμο» οι κάτοικοι

«Καλύτερα να τους πάρει από τώρα στο σπίτι του. Δεν κάνουμε πίσω. Δεν δεχόμαστε τετελεσμένα. Θα χυθεί αίμα…», είναι η αντίδραση των κάτοικων του Καραβόμυλου αμέσως μόλις έγινε γνωστή η θέση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Δήμαρχος Βιργινία Στεργίου εξέφρασε την πλήρη αντίθεσή της στον υπουργό για τα όσα σχεδιάστηκαν ερήμην της τοπικής κοινωνίας και  θα γίνει νέο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο στη Στυλίδα.

1 σχόλιο :