ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ του ΣΗΜΕΡΑ

ΤΙ “ΕΡΓΟ” ΕΠΙΤΕΛΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ “ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ”.

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος
Ελληνίδες και Έλληνες Ορθόδοξοι πατριώτες.

Από σήμερα ξεκινάμε ένα κύκλο άρθρων με τίτλο “ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ” του ΣΗΜΕΡΑ και προβλέπεται να ανοίξουμε μεγάλες “πληγές”.

Και εν όψει της έναρξης των σχολείων, θα ξεκινήσουμε με το τεράστιο θέμα της Ελληνικής κοινωνίας που λέγεται ΠΑΙΔΕΙΑ και θα ενημερώσουμε αυτούς τους δύστυχους γονείς, που δεν έχουν καταλάβει πως τα παιδιά τους σήμερα τα εκπαιδεύει το σύστημα του αντίχριστου και τα διδάσκει με αντιχριστιανικά και ανθελληνικά “ιδεώδη”.

Αυτή η “εκπαίδευση” ξεκινάει από την νηπιακή ηλικία με τα “παιδικά” της τηλεόρασης και έρχεται μετά να τα αναλάβει το Νηπιαγωγείο, η πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια “εκπαίδευση” για να τα κάνει “Σουηδούς”, Ολλανδούς”, “Γερμανούς”, “Άγγλους” και “Αμερικάνους”,

ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Και εννοώ ότι τα ελληνόπουλα στα ελληνικά σχολεία δεν διδάσκονται τις Ελληνικές αρχές του τρίπτυχου ΠΙΣΤΗ, ΠΑΤΡΙΔΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, όπως επιτάσσει το Σύνταγμα και οι νόμοι,

αλλά διδάσκονται τις “αρχές” και τις “αξίες” μίας ανήθικης και αντίχριστης κοινωνίας.

Δηλαδή σεξουαλικά «απελευθερωμένης» με τα πάντα ελεύθερα και με αξία στο χρήμα.

Αλίμονο στους δύστυχους γονείς που δεν έχουν καταλάβει τι έργο επιτελούν σήμερα τα Ελληνικά σχολεία και τον βρώμικο ρόλο των συλλόγων “ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ”,

που ουσιαστικά βάζουν “ΠΛΆΤΗ” στο ανθελληνικό υπουργείο παιδείας και στους δόλιους εκπαιδευτικούς,

για να γίνεται ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ η δολοφονία της Χριστιανικής και πατριωτικής συνείδησης των παιδιών.

Αυτοί που βάζουν υποψηφιότητα για τους σχολικούς συλλόγους των “ΓΟΝΕΩΝ και ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ” είναι άτομα με ανθελληνικό και αντιχριστιανικό ΔΟΛΟ και αναλαμβάνουν αυτές τις θέσεις, μόνο και μόνο για να ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ η πιθανότητα να δημιουργήσουν οι σχολικοί σύλλογοι, πρόβλημα στο ανθελληνικό υπουργείο.

Είναι δηλαδή ο τρόπος ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊ το σύστημα του αντίχριστου για να ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ώστε να μην ξεφύγουν και γίνουν ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ.

Διότι αν οι σχολικοί σύλλογοι “γονέων και κηδεμόνων” είχαν αντιδράσει στα ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΒΙΒΛΙΑ Θρησκευτικών που έστειλε το υπουργείο, όπως καταλαβαίνετε όλοι , τα ΒΙΒΛΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟΥ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ…

Και οι σύλλογοι, αυτόν τον ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟ τον πέρασαν στα ….. ΜΟΥΓΚΑ και είπαν “ελάτε να ασχοληθούμε με κανένα …. “BAZZAR” ..!!για να περνάει η … ώρα..!!!!

Και αν τους μιλήσετε για τον σκοπό της ελληνικής εκπαιδεύσεως και τους πείτε πως πρέπει να γίνεται στο σχολείο από τα παιδιά και ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ,

γιατί ο νόμος λέει πως πρέπει να αποκτά ο μαθητής, ΠΙΣΤΗ προς την ΠΑΤΡΙΔΑ, θα σου πουν πως είσαι “φασίστας χρυσαυγίτης που θέλει να κάνει το σχολείο…… “στρατόπεδο”…!!!

Είναι “κλισέ” οι απαντήσεις τους και τα έχω ακούσει από πολλούς αυτά. Αν και το αποκορύφωμα ήταν στο Γυμνάσιο Σούδας στην Κρήτη, όπου ο τότε Γυμνασιάρχης όταν του είπα για τον Εθνικό ύμνο στο σχολείο, πήγε στον εισαγγελέα και με κάλεσαν στο αστυνομικό τμήμα για να μου κάνουν … ΠΑΡΑΠΟΝΑ….!!! Έγραψα και εγώ τότε ένα άρθρο … «παραπόνων» και από την γενική κατακραυγή που έπεσε, ο Γυμνασιάρχης άλλαξε σχολείο. http://sxolianews.blogspot.com/2015/05/blog-post_56.html

Βέβαια κατά βάθος τους έχουν καταλάβει οι γονείς στα σχολεία, γι’ αυτό και έχουν ΑΠΑΞΙΩΣΕΙ εντελώς αυτόν τον θεσμό των «Γονέων και Κηδεμόνων» και δεν πηγαίνουν στα καλέσματα των συλλόγων, γιατί έχουν βαρεθεί να ακούνε συνέχεια για «συνδρομές» …. “bazaar” και …. εκδρομές, ενώ για τα σημαντικά προβλήματα των παιδιών, ΑΠΛΑ …. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ…. διότι γι’ αυτούς ……. ΌΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ …. “ΚΑΛΩΣ”… και όπως θέλει το σύστημα του αντίχριστου.

Οι σύλλογοι επίσης θα δείτε πως είναι “κώλος και βρακί” με τους διευθυντές και το “εκπαιδευτικό” προσωπικό των σχολείων.

Και Δημοτικών και Γυμνασίων και Λυκείων.

Και όλοι μαζί συνεργάζονται με το ανθελληνικό υπουργείο για να δολοφονούν την Χριστιανική και Πατριωτική συνείδηση των παιδιών.

Σας είπα: ΑΛΙΜΟΝΟ στους γονείς που δεν έχουν πάρει ΧΑΜΠΑΡΙ τι γίνεται και δεν καταλαβαίνουν τους τρόπους με τους οποίους σκοτώνουν σήμερα τα σχολεία, την ηθική και τον πατριωτισμό στα παιδιά τους.

Τα ΠΟΛΙΤΙΚΆ όργανα του αντίχριστου «ψήφισαν τον νόμο» για να μπορεί να αλλάζει ένα παιδί το «φύλο» του στα 15 του χρόνια,

αλλά για να φθάσει αυτό να γίνει ΠΡΑΞΗ,

«ΔΟΥΛΕΎΟΥΝ» κάποια άλλα όργανα του αντίχριστου επάνω στα παιδιά σας, μέσα ΣΤΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ και στα ΔΗΜΟΤΙΚΑ και δεν παίρνετε χαμπάρι ΤΙΠΟΤΑ,

γιατί τα μικρά παιδιά ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ για σεξουαλικές εμπειρίες που δέχονται σε αυτές τις τρυφερές ηλικίες.

Και να ξέρετε πως ειδικά στα ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ, το σημερινό σύστημα του αντίχριστου «δουλεύει» πολύ ΔΟΛΙΑ με «ειδικές νηπιαγωγούς», επειδή όσο πιο μικρό το παιδί, τόσο πιο εύκολα μπορούν να σκοτώσουν την ηθική στην τρυφερή ψυχή του.

Ήδη στα Χανιά έχουμε το ΠΡΩΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ τον Νοέμβριο σε «ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΥΣ» και σε κάποιες «ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ», διότι έκαναν στα παιδιά του νηπιαγωγείου «μάθημα» σεξουαλικών οργάνων και αυτό είχε γίνει πέρυσι στα μέσα του 2018. Θα έχουμε πλήρη ανταπόκριση από αυτό το δικαστήριο και Πανελλήνια ενημέρωση.

Σε άλλο νηπιαγωγείο έβαζαν τα παιδάκια να φιλιούνται και παρόμοια περιστατικά συμβαίνουν σε όλα τα νηπιαγωγεία στην Ελλάδα, με την διαφορά ότι από τα ίδια τα παιδιά, δεν θα μάθετε ποτέ τίποτα,

εκτός αν είσαστε πολύ κοντά στο παιδί και γνωρίζετε τον τρόπο να το εκμαιεύσετε μέσω εικόνων,

ή αν δείτε το παιδί, να σας κάνει κάποια «πονηρή» χειρονομία, όπως έγινε με το νήπιο στα Χανιά και έτσι κατάλαβε ο πατέρας του ότι «κάτι συνέβει» στο νηπιαγωγείο, γιατί μόλις το πήρε το μεσημέρι από το νηπιαγωγείο, πήγε εντελώς «ξέμπαρκα» το παιδί και έπιασε το μόριο του πατέρα του και έλεγε: «πέος-πέος».

Αυτό το «μάθημα» τους έκαναν οι … «νηπιαγωγοί» εκείνη την ημέρα.

Αυτά τα γεγονότα δεν είναι μεμονωμένα αλλά είναι γενικευμένα στα νηπιαγωγεία της Ελλάδος, όπως και στις πρώτες τάξεις του Δημοτικού και γίνονται ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ, οι οποίοι θα τα δούν βέβαια μπροστά τους κάποια στιγμή ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ,

όταν δεν θα μπορούν ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ και δεν θα μπορούν ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ την εντελώς αλλοπρόσαλλη και κυρίως ΑΝΗΘΙΚΗ συμπεριφορά του παιδιού τους μεταξύ 12 και 15 χρόνων.

Σε άλλο Δημοτικό σχολείο, ενώ είχαν πεί στους γονείς να υπογράψουν δήλωση ότι επιτρέπουν να πάνε τα παιδιά της Β’ Δημοτικού εκδρομή σε ένα μουσείο, οι «Δάσκαλοι» θεώρησαν «καλό» να τα πάνε και στην «Καθολική εκκλησία» φυσικά πάλι ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ…!!

Αυτό είναι προσηλυτισμός στην πράξη σε παιδιά Β’ Δημοτικού που τα έχει στιγματίσει στην ψυχή.

Αυτά δεν είναι μεμονωμένα περιστατικά διότι υπάρχει κατευθυντήρια εντολή και συμβαίνουν σε όλα τα σχολεία, απλά ΑΛΙΜΟΝΟ στους δύστυχους γονείς, που δεν έχουν καταλάβει ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ και δείχνουν εμπιστοσύνη στα …. χαμόγελα των ανθελλήνων «εκπαιδευτικών» που αν τους μιλήσεις για τα ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΒΙΒΛΙΑ των Θρησκευτικών ή για τον Εθνικό Ύμνο στο σχολείο…… ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΠΥΡΑΚΙΑ….

Προστατέψτε τα ελληνόπουλα και μην εμπιστεύεστε τους υπηρέτες του ανθελληνικού και αντίχριστου υπουργείου, που έχουν ως «έργο» να σκοτώσουν την ηθική και πατριωτική συνείδηση των παιδιών, υπό τα απαθή βλέμματα των ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ συλλόγων «Γονέων και Κηδεμόνων».

ΠΕΤΑΞΤΕ στα σκουπίδια τα ΑΚΥΡΑ και ΠΑΡΑΝΟΜΑ βιβλία των «Θρησκευτικών» που θα δώσουν στα παιδιά σας. ΚΑΨΤΕ ΤΟ μπροστά από το σχολείο ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ στο “you tube”.

Το αντίχριστο και ανθελληνικό υπουργείο ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ σε ότι κάνει,

γι’ αυτό και παντού βάζουν δικά τους λαμόγια για να μην υπάρχουν αντιδράσεις..

Πιο επίκαιρη από ποτέ είναι σήμερα η Προφητεία του Αγίου Κοσμά: “Θά βγοῦν πράγματα ἀπό τό Σχολεῖο που δεν τα βάζει ο νους σας”.

Έλεγαν οι σοφοί Γέροντες: «παιδεύσατε τα παιδία, αδελφοί, ίνα μη παιδεύσωσιν υμάς, αυτά».

Την ύψιστη σημασία της εκπαίδευσης των νηπίων, των παίδων και των νέων, την γνωρίζουν δυστυχώς καλύτερα από μας οι εχθροί της πίστεως και της πατρίδος μας και την χρησιμοποιούν με ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ επάνω στα ελληνόπουλα.

Αντιδράστε Ορθόδοξοι Έλληνες και ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ το παιδί σας για να μην ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ στο μέλλον. Μην εμπιστεύεστε κανέναν στο σημερινό εκπαιδευτικό σύστημα, ούτε φυσικά τους συλλόγους «γονέων και κηδεμόνων», που ασχολούνται με τις «συνδρομές» και τα ….. “Bazzar”….., έχοντας εγκαταλείψει τα παιδιά στις ορέξεις των αντίχριστων.

Να θυμάστε πως την Παιδεία και όλους τους εκπαιδευτικούς τους χρησιμοποίησε για τους σκοπούς της και η Χούντα της επταετίας και τον πρώτο χρόνο έβαλε διευθυντές των σχολείων υποστηρικτές της Χούντας και κατόπιν προώθησε Χουντικούς δασκάλους και καθηγητές, που «ψάρευαν» τους μαθητές για τις πολιτικές προτιμήσεις των γονέων τους και τους έλεγαν πόσο «καλή» είναι ….. η «επανάσταση»..

Τα παιδιά όλοι τα χρησιμοποιούν για τον σκοπό τους και στην Ελλάδα του σήμερα, ο σκοπός του αντίχριστου και των οπαδών του είναι να δημιουργήσουν μία ΑΝΩΜΑΛΗ, ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΗ, ΑΝΗΘΙΚΗ και αντίχριστη κοινωνία.

Και μ’ αυτές τις «αρχές» «διδάσκουν» τα ελληνόπουλα από το ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ μέχρι το ΛΥΚΕΙΟ με «μάθημα» προσαρμοσμένο ανάλογα στην κάθε ηλικία.

Επίσης να προσέχετε γιατί στην Γ’ Γυμνασίου, δίνουν στα παιδιά ένα κρυφό ερωτηματολόγιο 250 ερωτήσεων πολύ προσωπικών δεδομένων και μαθαίνουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ για το παιδί και την οικογένειά του. Είναι πλήρες ΦΑΚΕΛΩΜΑ της Οικογένειας. ΑΛΙΜΟΝΟ σε όσους δεν έχουν καταλάβει ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ στα σχολεία.

Εγώ επειδή γνωρίζω τι συμβαίνει παρακολουθώ τα πάντα. Και την περσινή χρονιά στο Γ’ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΡΩΠΙΟΥ στο ΚΙΤΣΙ μόλις κατάλαβα το μυστικό ερωτηματολόγιο που έβαζαν στα παιδιά, τους κυνήγησα άσχημα και απαίτησα και ΠΗΡΑ τις απαντήσεις που είχε δώσει το παιδί μου εν αγνοία μου και μετά αναγκάστηκαν να «ζητήσουν» την έγκριση των γονέων λέγοντας τους όμως ανακρίβειες και ψέματα.

Οι περισσότεροι γονείς επειδή ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ τι γίνεται δείχνουν εμπιστοσύνη στο σχολείο ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΠΑΤΑΝΕ και γελάνε μετά μαζί τους τα λαμόγια και τους λένε ΚΟΡΟΪΔΑ….

Αυτή είναι η αλήθεια για το «έργο» που επιτελούν τα ελληνικά σχολεία του σήμερα, στην εποχή της απόλυτης ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ και της απόλυτης ΠΛΑΝΗΣ.

Ότι νομίζατε να το ξεχάσετε και αυτό που πρωτεύει είναι να έρθετε κοντά με τα παιδιά σας και να τα ρωτάτε καθημερινά για το σχολείο. Και καλό θα είναι να δώσετε τέτοιο ΣΤΙΓΜΑ στο σχολείο, ώστε να μην σας θεωρούν έναν ηλίθιο της μάζας.

Αυτό ή θα τους συγκρατήσει, ή όπως έγινε με μένα στο Γυμνάσιο στο ΚΙΤΣΙ, θα τους …. ΞΕΣΑΛΩΣΕΙ….και θα φύγει το χαμόγελο της υποκρισίας δείχνοντας τον ΛΥΚΟ που κρύβουν μέσα τους.

ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ
ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Συγραφέας-ερευνητής-αρθρογράφος

[email protected]

loading...