Ζαχαριάδης Είμαστε εν δυνάμει κυβέρνηση όποτε κι αν δοθεί η επόμενη μάχη - Η διαδικασία της αυτοκριτικής έχει ξεκινήσει ήδη


"Η διαδικασία της αυτοκριτικής έχει ξεκινήσει ήδη στον δημόσιο διάλογο, και θα συνεχιστεί με τρόπο συντεταγμένο και σοβαρό, όχι στοχοποιώντας πρόσωπα ή ψάχνοντας εσωτερικούς εχθρούς αλλά κάνοντας έναν δίκαιο και σοβαρό απολογισμό και για τις τρεις εκλογικές μάχες που δώσαμε και για τη διαδρομή μας από το 2015 έως το 2019 που είχαμε τη δυνατότητα να ασκήσουμε εξουσία και κυβερνητική κριτική. Νομίζω ότι όσο πιο ειλικρινείς είμαστε με τους εαυτούς μας και με όσους μας ακολουθούν και μας στηρίζουν, τόσο μεγαλύτερη είναι η δυνατότητα μας να κάνουμε ένα δυναμικό come back και να τιμήσουμε την ψήφο των πολιτών, παρόλο που μας κατέταξαν δεύτερη δύναμη, μας έδωσαν ένα ισχυρό αποτέλεσμα. Μας κατέστησαν ισχυρή αντιπολίτευση άρα είμαστε εν δυνάμει κυβέρνηση όποτε κι αν δοθεί η επόμενη μάχη" δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

"Η κατάσταση αναδεικνύει τον ανεύθυνο και τυχοδιωκτικό τρόπο με τον οποίο αντιμετώπιζε η προηγούμενη αξιωματική αντιπολίτευση και σημερινή κυβέρνηση, η ΝΔ, το ζήτημα του προσφυγικού. Έλεγαν ότι έχουμε ιδεοληψίες, ότι έχουμε εμμονές, επειδή είμαστε αριστεροί" ανέφερε.

3 σχόλια :