ΜΟΛΙΣ Ο ΤΡΑΜΠ ΕΚΦΡΑΣΤΗΚΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ




ΒΙΝΤΕΟ

Κατά της παγκοσμιοποίησης τάχθηκε στην ομιλίας του στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών ο Αμερικανός πρόεδρος,
Ντόναλντ Τραμπ, που κάλεσε τους παριστάμενους να ενστερνιστούν τον πατριωτισμό.

Όπως είπε, οι σοφοί ηγέτες βάζουν πρώτα τον λαό και τη χώρα τους.

«Ο ελεύθερος κόσμος πρέπει να ενστερνιστεί τα εθνικά του θεμέλια. Δεν πρέπει να προσπαθεί να τα διαγράψει ή να τα αντικαταστήσει» 

«Το μέλλον δεν ανήκει στους υπέρμαχους της παγκοσμιοποίησης, το μέλλον ανήκει στους πατριώτες».

Επιτέθηκε στους «ακτιβιστές των ανοικτών συνόρων»

Ο Αμερικανός πρόεδρος είπε ακόμη ότι οι πολιτικές που προωθούν αυτοί που χαρακτήρισε ως «ακτιβιστές των ανοικτών συνόρων» πλήττουν ακριβώς εκείνους τους ανθρώπους που υποτίθεται ότι σκοπεύουν να βοηθήσουν, αποκαλώντας την παράτυπη μετανάστευση μια από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες προκλήσεις.

«Σήμερα έχω ένα μήνυμα για εκείνους τους ακτιβιστές των ανοικτών συνόρων που κρύβονται πίσω από τη ρητορική της κοινωνικής δικαιοσύνης: οι πολιτικές σας δεν είναι δίκαιες. Οι πολιτικές σας είναι σκληρές και κακόβουλες», είπε ο Τραμπ στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών.

«Ενθαρρύνετε εγκληματικές οργανώσεις που εκμεταλλεύονται αθώους άνδρες, γυναίκες και παιδιά. Βάζετε τη δική σας αίσθηση της αρετής πάνω από τη ζωή, την ευημερία και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια», είπε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, η αντινεοταξίτικη τοποθέτηση του προέδρου των ΗΠΑ δεν άρεσε στο βαθύ σιωνιστικό κράτος των ΗΠΑ.

Έτσι, ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, ξεκινάει πόλεμο με το «βαθύ κράτος» προκειμένου να αποκαλύψει τους εχθρούς του που οδήγησαν την «σιδηρά κυρία» της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι να ξεκινήσει επίσημη έρευνα σε βάρος του για προδοσία.

Με τις ενδιάμεσες εκλογές του Νοεμβρίου να πλησιάζουν, ο Αμερικανός πρόεδρος επικεντρώνει τις δυνάμεις του σε δύο πράγματα: στη συσπείρωση της κομματικής βάσης -των Ρεπουμπλικάνων- και τον εντοπισμό των «εχθρών» του, όπως τους αποκαλεί, στους κόλπους των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, εκεί, δηλαδή, όπου ο ίδιος θεωρεί ότι κρύβονται αυτοί που θέλουν να τον θέσουν εκτός προεδρικής μάχης για το 2020.

Ο Τραμπ έχει επιτεθεί ανελέητα στις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ με την κατηγορία ότι αποκάλυψαν μυστικά σε ξένους αξιωματούχους, ενδεχομένως «καίγοντας» έγκυρες πηγές.

Πρόκειται για μια σειρά καταγγελιών που περιγράφουν τις υποτιθέμενες προσπάθειες του προέδρου Τραμπ να ασκήσει πιέσεις στον Ουκρανό ομόλογό του για την διεξαγωγή έρευνας αναφορικά με τον γιο του πρώην αντιπροέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν.

Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει παραδεχθεί ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον νέο πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι έθεσε το θέμα του πολιτικού του αντιπάλου Τζο Μπάιντεν, διαβεβαιώνοντας ωστόσο ότι δεν έκανε τίποτα το μεμπτό.

Δεσμεύτηκε μάλιστα να δώσει στη δημοσιότητα το περιεχόμενο της συνομιλίας και εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση κατά του Μπάιντεν, τον οποίο κατηγορεί ουσιαστικά για διαφθορά και κατάχρηση εξουσίας.

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...