Ερντογάν σε Ελλάδα και ΕΕ: «Ή θα κάνετε αυτό που σας λέω ή θα σας στείλω 5,5 εκατ. αλλοδαπούς»!


Το εξοργιστικό δεν είναι τόσο ότι ο παρανοϊκός "σουλτάνος" μας απειλεί... Το εξοργιστικότατον είναι η απάθειά μας.  Ότι δηλαδή διόλου αντιδρούμε ώστε να αποσοβήσουμε την εισβολή.  Ότι τάχα δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε, όπως μας προπαγανδίζουν οι νεοταξίτες και ότι το δέχονται οι νεο-ραγιάδες με δείκτη νοημοσύνης κάτω και αυτού των βοοειδών!!!

Ποια η διαφορά της εισβολής αλλοφύλων (όπως γινόταν τα αρχαία χρόνια) με την σημερινή εισβολή υβριδικού πολέμου;  ΟΥΔΕΜΙΑ... Μόνον που οι προγονοί μας διέθεταν την ελάχιστη τουλάχιστον αντίληψη επιβίωσης και είχαν αγάπη για το γένος τους, την πίστη τους, την πατρίδα τους, την οικογένειά τους...

Για όσους Έλληνες δεν κοιμούνται, ας ετοιμαστούν με προμήθειες και πυρομαχικά για να αντιμετωπίσουν αυτό που έρχεται, εξαιτίας της ηλιθιότητας των πολλών που ψηφίζουν...  Οργανώστε ομάδες πολιτοφυλακής σε κάθε γειτονιά.  Και το κυριότερον, θυμηθείτε ότι έχετε τη μέγιστη τιμή να βαπτιστείτε Χριστιανοί Ορθόδοξοι και πράξτε αναλόγως (για τις λεπτομέρειες στον πνευματικό σας...)

Δεν υπάρχουν σχόλια :