Το τρέιλερ της νέας ταινίας Star Wars (βίντεο)

Το τέλος μια εποχής είναι γεγονός.Το τρέιλερ της νέας ταινίας Star Wars είναι εδώ.

Με σκηνοθέτη τον JJ Abrams, το πολυαναμενόμενο Episode IX του Star Wars κλείνει την αφήγηση της επικής ιστορίας, μίας ταινίας που δημιουργεί φρενίτιδα και διαθέτει μέχρι και θεματικό πάρκο.

Παλιοί και νέοι ηθοποιοί θα ενωθούν για το τελευταίο μέρος της ιστορίας. Ανάμεσα στους παλιούς ηθοποιούς είναι οι Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Kelly Marie Tran, Joonas Suotamo και Billie Lourd. Μαζί τους θα είναι οι Naomi Ackie, Richard E. Grant, Keri Russell, οι οποίοι θα έχουν μαζί και τους βετεράνους ηθοποιούς του Πολέμου των Άστρων Mark Hamill, Anthony Daniels και Billy Dee Williams, ο τελευταίος θα υποδυθεί ξανά τον ρόλο του ως Λάντο Καλρίσιαν.

Η αφίσα της νέας ταινίας

Δεν είναι ακόμα γνωστή η πλοκή της ταινίας, πάντως περιμένουμε μια ολοκληρωτική σύγκρουση της Αντίστασης με το Πρώτο Τάγμα και φυσικά της Ρέι με τον Κάιλο Ρεν. Στο πρώτο φιλμάκι που μάς δίνει μία γεύση από την ταινία, παρακολουθούμε ένα μοντάζ σκηνών από παλαιότερα επεισόδια, το οποίο ολοκληρώνεται με μερικές γρήγορες ματιές σε νέες σκηνές από το Episode IX

loading...