ΟΣΗ ΓΗ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ, ΚΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΜΕΙΝΕΙ, ΘΑ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Ο ΘΕΟΣ…


ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΩΝ ΔΕΙΝΩΝ
Κοινοποιεί ο Γεωκών

ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΔΗ ΟΛΑ, Η ΓΕΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΘΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΘΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΣ


Σε λίγο θα βαδίζετε με τους δικούς σας, ΔΙΟΤΙ ΟΣΗ ΓΗ ΘΑ ΜΕΙΝΗ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ, ΚΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΜΕΙΝΕΙ, ΘΑ ΒΑΣΙΛΕΥΗ Ο ΘΕΟΣ…….

Παιδιά μου να περιμένετε μεγάλα γεγονότα, ότι έχετε γράψει , ( τα μηνύματα του Γέροντα )

Να τα περιμένετε, διότι θα γίνουν βήμα προς βήμα, ο Χριστός δεν λησμονεί τα λόγια Του, Θα έλθει η ώρα, που θα δείτε μπροστά σας αυτούς τους ΕΠΤΑ (7 ) ΝΟΜΟΥΣ, τους έχετε βεβαίως μπροστά σας στην Αποκάλυψη.

Από εδώ και πέρα θα διαβάζετε βουλόμενο γράμμα, ( θα είναι όλα φανερά ) αλλά σας έχω πει, να μην φοβηθείτε, για ότι θα γίνει, θα περάσετε αρκετές γρατζουνιές που θα κλείνουν από την μια ημέρα στην άλλη.

Βεβαίως, θα δείτε και πληγές που θα αιμορραγούν αιώνια, το έργο Του Θεού, πρέπει να ξέρετε ότι βούλεται από ανθρώπινο χέρι, όταν λέγω βούλεται τι εννοώ ; εννοώ, ότι όταν η θέληση του ανθρώπου, συμπίπτει με την θέληση Του Θεού, τότε όλα γίνονται καλά.

 Όταν όμως κάνετε τα δικά σας, με την ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΟΥ.

Παιδιά μου, έχετε φθασει στα ¾ των γεγονότων ! ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΤΟ ¼ ακόμη για την Ελλάδα.

Μέσα στο τελευταίο τέταρτο τα μάτια σας θα δουν αυτά που δεν έχετε φαντασθεί, θα φθαση η Ελλάδα στο χείλος του γκρεμού, που και εάν μια τρίχα θα την σπρώξει , θα πεση μέσα.

ΕΚΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΩΘΕΝ ΕΠΕΜΒΑΣΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ…από εκεί και μετά θα αλλάξουν τα πάντα, όπως σας έχω πει.

Δεν τελειώνει εδώ η ιστορία μας, ούτε η χώρα σας τελειώνει εδώ, ούτε Ο Λόγος Του Θεού τελειώνει εδώ.

Πρώτα θα λάμψη η ορθοδοξία και μετά θα γίνουν κι’αλλα…ΑΝ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ, ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΦΘΑΣΕΤΕ, ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑΔεν υπάρχουν σχόλια :