Πάτρα: Επίθεση αντιεξουσιαστών στο γραφείο βουλευτή της ΝΔ μετά την επιχείρηση εκκένωσης στα Εξάρχεια

Σε ανακοίνωσή τους, στο Indymedia, οι αναρχικοί αναφέρουν μεταξύ άλλων: «Ως άμεση απάντηση στις εκκενώσεις των καταλήψεων τη Δευτέρα το πρωί στα Εξάρχεια, πραγματοποιήσαμε παρέμβαση με μπογιές και σπρέι στα γραφεία του βουλευτή της ΝΔ Κατσανιώτη»
Εκδηλώσεις οργής, από τον αντιεξουσιαστικό χώρο, γίνονται αισθητές μετά την επιχείρηση εκκένωσης τεσσάρων κτιρίων, στην οποία προχώρησε η Αστυνομία στα Εξάρχεια. Επίθεση με μπογιές και σπρέι σημειώθηκε στο γραφείο του βουλευτή της ΝΔ Ανδρέα Κατσανιώτη, στο κάτω μέρος της πλατείας Γεωργίου στην Πάτρα.

Από τα συνθήματα στους τοίχους, φάνηκε από την αρχή ότι τα άτομα που πραγματοποίησαν την επίθεση ανήκουν στους κύκλους των αντιεξουσιαστών και των αναρχικών. Έβαψαν, μάλιστα, με κόκκινη μπογιά την πόρτα του γραφείου του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.

Στη συνέχεια δημοσιεύτηκε και ανακοίνωση για την επίθεση. Στην ανακοίνωσή τους, στην ιστοσελίδα Indymedia, οι αναρχικοί αναφέρουν μεταξύ άλλων:

«Ως άμεση απάντηση στις εκκενώσεις των καταλήψεων τη Δευτέρα το πρωί στα Εξάρχεια, πραγματοποιήσαμε παρέμβαση με μπογιές και σπρέι στα γραφεία του βουλευτή της ΝΔ Κατσανιώτη. Είναι διακηρυγμένη η πρόθεση της κυβέρνησης για σαρωτική επίθεση απέναντι σε όσους αγωνίζονται. Απέναντι στην κρατική καταστολή η κοινωνική αυτοοργάνωση,η ταξική αλληλεγγύη και η μαχητική αντίσταση».

loading...

1 thought on “Πάτρα: Επίθεση αντιεξουσιαστών στο γραφείο βουλευτή της ΝΔ μετά την επιχείρηση εκκένωσης στα Εξάρχεια

  1. ΘΕΣΠΙΣΗ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΝΟΣ ΤΥΦΕΚΙΟΥ ΑΚ-47 ΚΑΛΑΣΝΚΞΟΦ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΙΚΗ ΚΑΝΕΙΣ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΠΛΟΥ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙΣ ΕΠΙΤΟΠΟΥ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ 5-6 -10 ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΥΠΟΘΕΙΣ. ΤΙ? ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ? ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΣ ΘΕΣΠΙΣΤΕΙ Ο ΝΟΜΝΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΛΗΤΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΙΑ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΣΦΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕΤΑ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΑΠΥΤΟΥ ΥΟΥ ΤΗΣ…ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΜΗΝ ΠΑΣ ΕΞΩ ΞΑΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ!! ΣΦΙΞΙΜΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΙ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ ΤΟΥΣ

Comments are closed.