Α-ΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΔΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ…

ΟΙ ΥΑΙΝΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΟΥΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ, ΤΟΥΡΚΟΙ…






Γράφει ο Γεωκών

Τα γεγονότα της σφαγής και της αρπαγής που διέπραξαν στην Κύπρο οι ύαινες που ακουουν στο όνομα τούρκοι, με ηθικούς αυτουργούς τους
Άγγλους μαρτυρούν πως ο τουρκικός λαός έμεινε θηριώδης Ασιάτης με ιταμή περιφρόνηση προς κάθε αρχή…

Θρασύδειλος όπως κάθε πρωτόγονος, με μόνο θάρρος εκείνο που του δάνεισαν οι άνομοι «Δυνατοί» για να υψώνει τη γροθιά, να τρίζει τα δόντια, να μουγκρίζει στη βαρβαρική διάλεκτο των επιδρομέων προγόνων του, και με λόγια που ατιμάζουν τον πολιτισμό και τις μεγάλες έννοιες της τιμής και δείχνει πόσο πιστά συνεχίζει την ιστορία των προγόνων του, των ανθρώπων της ορδής.

Δεν είναι ανάγκη να ανατρέξει κανείς στους παλαιότερους χρόνους για να γνωρίσει την ιστορία της λεηλασίας, της σφαγής και της αρπαγής που λέγεται ιστορία του τουρκικού έθνους .

Αρκεί να θυμηθεί τις Αρμενικές σφαγές του 1894-1895 στην Αρμενία, τις σφαγές του 1896 στην Κωνσταντινούπολη, του 1909 στην Κιλικία με 20.000 θύματα, τις σφαγές του πρώτου παγκοσμίου πολέμου 1915-1916 με τουλάχιστον 600.000 σφαγέντας κατά την έκθεση του Λόρδου Bryan.

Τους ανθελληνικούς διωγμούς του 1914 των παραλίων της Ιωνία τις ανήκουστες φρικαλεότητες της 6ης Σεπτεμβρίου του 1955 στην Κωνσταντινούπολη, τις σφαγές τους αποκεφαλισμούς τους βιασμούς το 1974 στην Κύπρο…

«ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΗΝ Μικρασιατική Καταστροφή…Οι αρπαγές και οι λεηλασίες, το γκρέμισμα σχολείων, ναών , η χρεοκοπία και καταστροφή βιοτεχνικών και βιομηχανικών επιχειρήσεων με τον παράλληλο ευτελισμό κάθε ανθρώπινης αξιοπρέπειας που περιλαμβάνονται μαρτυρικοί βασανισμοί αιχμαλώτων, βιασμοί και ηθική οδύνη υπό το κλίμα του τρόμου και της απειλής του θανάτου.

 Αλλά και οι ατέλειωτες πορείες αιχμαλώτων, στα περιώνυμα “τάγματα εργασίας”, με άγνωστο αριθμό ανθρώπων που χάθηκαν σ’αυτά, οι σφαγές, και οι θηριωδίες.»

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ; …ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΙΣ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ , ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ, και περηφανευόμαστε MONO για το τι έκαναν οι πρόγονοι μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...

2 thoughts on “Α-ΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΔΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ…

  1. Τα γεγονότα της σφαγής και της αρπαγής που διέπραξαν στην Κύπρο….

    Ξέχασες να γράψεις τα γεγονότα που προηγήθηκαν της σφαγής.
    Το πραξικόπημα κατά του Μακαρίου, τις δολοφονίες Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων, από συμμορίες που έστειλε η χούντα στο νησί.

    Επίσης ξέχασες την απομάκρυνση της ελληνικής μεραρχίας, τον Οκτώβρη του 1967,
    από την χούντα, προάγγελος της προδοσίας.

    Θέλει τόλμη και αρετή η αλήθεια.

  2. 2;23 ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΕ.
    Η ΧΟΥΝΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΜΙΑΝ ΑΠΑΤΗ, ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ "ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟΝ".
    ΕΠΕΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ. ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ, ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ ΑΦΟΠΛΙΣΑΝ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΔΩΣΑΝΕ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝΕ. Ο ΠΟΝΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΓΙΑΣΕ ΑΚΟΜΑ.
    ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΑΝΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ"
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΒΓΑΝΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ.
    ΣΤΟΝ ΑΠΟΠΑΤΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

Comments are closed.