Μητέρα μεγαλόψυχη, στον πόνο και στην δόξα. Βοήθα Παναγία μου τους Έλληνες, ψύχωσε τους, και φώτισε τους να βρούνε τον σωστό δρόμο για την ελευθερία.










Βοήθα Παναγία μου τους Έλληνες, ψύχωσε τους, και φώτισε τους να βρούνε τον σωστό δρόμο για την ελευθερία.



Όπως τότε το αγιασμένο και Ηρωικό 1821, το ίδιο και τώρα οι Έλληνες χρειαζόμαστε την βοήθεια της μητέρας όλων των ανθρώπων της Παναγίας. 

Επίσης έχουμε ανάγκη από την φώτιση-βοήθεια του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, για να καταλάβουμε ότι ζούμε σε ένα καθεστώς σύγχρονης σκλαβιάς. Πριν από την επανάσταση του 1821, ο Θ. Κολοκοτρώνης προσευχήθηκε και παρακάλεσε την υπεραγία Θεοτόκο λεγοντας : 
Βοήθα Παναγιά μου τους Έλληνες, ψύχωσε τους και φώτισε τους να βρούνε τον σωστό δρόμο για την Ελευθερία”.

Λίγο αργότερα θα αναφέρει στους αγωνιστες : “Έλληνες, απόψε ήλθε η Παναγία και μου είπεν : ” Η Παναγία, σκέπη, βοηθός και προστασία”.

ΔΕΙΛΟΙ ΚΑΙ ΑΒΟΥΛΟΙ ΑΝΤΑΜΑ


Αυτοί οι στίχοι του Κώστα Βάρναλη αποτελούν την θλιβερή και ντροπιαστική εικόνα της σημερινής Ελλάδας. 


Ενός έθνους, που έγινε χώρος ανηθικότητας, παρακμής, ραγιαδισμού, σεξουαλικής διαφθοράς, πειραματισμών και πλουτισμού. Οι ισχυροί, οι τράπεζες επένδυσαν στην δειλία του σύγχρονου Ραγιά και κέρδισαν.


“Δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι αντάμα, προσμένουμε ίσως κάποιο θάμα.”, μας αναφέρει ο Βάρναλης, σε μια απέλπιδα προσπάθεια, να μας εξηγήσει πως τα θαύματα γίνονται όταν υπάρχει ανδρεία, παιδεία, ηθική, πίστη και 
αξιοπρέπεια. 

Όταν κυριαρχεί η ηθική, η μοναγαμία, η γνώση, η πίστη, τα ιδανικά και οι αξίες, όταν είμαστε μαζί ενωμένοι και όχι χώρια, τότε μπορούμε να αναμένουμε το θαύμα. 

Όμως, τί από αυτά υπάρχει εν έτη 2019 ; 

Δυστυχώς λόγια, πολλά λόγια ασήμαντα, τα λόγια των δειλών ραγιάδων που κουρνιάζουν σαν έρθει η στιγμή. 

Αυτοί είσαστε τελικά ως νεοελληνικό έθνος ; 
Καμιά δικαιολογία τίποτε δεν υπάρχει για να απαλλάξει από την ευθύνη της μοιρολατρίας, και από την απαλλαγή των φόβων τους ραγιάδες. Δουλικά του αισχιστου είδους κατάντησαν οι περισσότεροι. Ακόμη και τώρα, ελπίζουν, σε ένα νέο αφέντη που θα τους λυπηθεί !!!

Ψάχνουν για οίκτο, όταν οι πρόγονοί μας πέθαιναν για να κρατήσουν τις αξίες τους και την υπερηφάνεια τους.

Δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι αντάμα. Δυστυχώς όσο και να μας πονάει, να μας πληγώνει, η ελπίδα που γυρεύετε, δεν υπάρχει πουθενά. 

Πρέπει πρώτα να γεννηθεί ο Χριστός στις καρδιές σας, ώστε να δημιουργηθούν οι προυποθέσεις για την επιβίωση μας, εαν είσαστε πραγματικοί άνδρες. 


Η ελπίδα που μας αφαιρούν, μεταλλάσσεται σε βαρύτατη εθνική και ατομική καταστροφή, και τα δεσμά θα είναι ακόμη μεγαλύτερα τις επόμενες δεκαετίες. Όμως οι περισσότεροι εξακολουθούν να παραμένουν, μοιραίοι-παθητικοί θεατές της καταστροφής μας, κοιτάζουν αδύναμοι στον ορίζοντα εκείνα που άφησαν να φύγουν, την ψυχή, την ανθρωπιά, τις ηθικές αρχές και την ελευθερία, μαζί με την ένδοξη Ελλάδα.


Αναζητάτε τη ελπίδα σε μύθους και κατασκευασμένες προφητείες, από τις ξένες μυστικές υπηρεσίες,  και προσπαθείτε να πιαστείτε από κάπου, όταν την ίδια στιγμή, δεν είσαστε σε θέση ούτε να σκεφτείτε. 

Πολύ εύκολα χάνουμε μάχες, που δεν δώσαμε ποτέ, επειδή δεν μάθατε να αγωνίζεστε. Πότε, άραγε, θα αποφασίσετε να πολεμήσετε και να νικήσουμε ; Να σηκωθούμε και να πάρουμε όλα όσα μας ανήκουν, όλα όσα σήμερα μας κλέβουν;   Την ζωή, την ελευθερία, και την αξιοπρέπεια ; Ακόμη και το θαύμα για να γίνει, πόσο άξιοι είσαστε για να το δείτε ; Πόσο ικανοί είσαστε για να το καταλάβετε και να ανταποκριθέιτε   ;

Ανάξιοι των προγόνων, ανάξιοι των καιρών, της μοίρας, των παιδιών σας. Αυτοί είσαστε ;  Ραγιάδες σε ολόκληρο τον βίο σας, ραγιάδες εσείς, ραγιάδες τα παιδιά σας, και τα παιδιά των παιδιών σας, όπως είπε ο Γρηγόρης Δικαίος.
Τέλειος είναι μόνον ο Θεός μας δίδαξε ο Ύπατος των Φιλοσόφων ο Αριστοκλής (Πλάτωνας), τον οποίο εκτιμούσαν όσο κανέναν άλλο φιλόσοφο οι τρείς Ιεράρχες. 

Αυτό το οποίο θέλει να μας τονίσει ο Πλάτων είναι ότι
όλοι οι άνθρωποι είναι λιγότερο η περισσότερο αμαρτωλοί-άδικοι και γεμάτοι αδυναμίες. 


Η πραγματική αξία σε έναν αληθινό Έλληνα είναι να αναγνωρίζει τα λάθη του, να τα διορθώνει και όχι να τα συνεχίζει. 


Μέσα στις ψυχές των σκλαβωμένων Ελλήνων αυτήν την εποχή η Ελλάδα είναι σταυρωμένη όμοια με τον Χριστό. Η Ελλάδα ήταν και είναι μια χαροκαμένη μάνα. 


Ανεβασμένη στον σταυρό, τρέχει το αίμα της επάνω στα ιερά κόκαλα και στα μνήματα των παιδιών της που θυσιάστηκαν για την Ελευθερία. Κάθε Άγιο πάσχα αλλά και σε καθημερινή πλέον βάση όλοι οι Έλληνες μαζί με την Παναγία, βλέπουν και την Ελλάδα να θρηνεί κάτω απο τον σταυρό στα πόδια του Χριστού. 


Η Παναγία και η Ελλάδα είναι μακράν οι δύο ποιό πονεμένες μητέρες οι οποίες παρακαλούν τον Σωτήρα να γλυτώσει το έθνος από τους Ισμαηλίτες, τους Γερμανούς καθώς και από τους υπόλοιπους εχθρούς. Η μόνη σκέψη των πραγματικών Ελλήνων είναι ο αγώνας για την ελευθερία της Ελλάδας. 

Γιώργος κασιμάτης: Ή αυτοί ή έμείς – Verianet

https://www.verianet.gr/post/13482-giorgos-kasimates-autoi-emeis


Όλοι οι γνήσιοι Έλληνες ταυτίζουν την Αγία-Μεγάλη εβδομάδα και τα πάθη του Χριστού με τα μαρτύρια της σκλαβωμένης Ελλάδος από τα παράνομα μνημόνια και την κατάλυση του συντάγματος.


Η Πατρίδα βρίσκεται υπό ξένη κατοχή. Ταυτόχρονα με όλα αυτά έχουμε και την εισβολή των Αγαρηνών.  Από το έτος 2010 μ.χ, ξεκίνησε για μία ακόμη φορά ένας απίστευτος εθνικός γολγοθάς.  Η Ελλάδα μας κάθε χρόνο σταυρώνεται μαζί με τον Ιησού. 


Μόνον που σε αντίθεση με τον Ιησού Χριστό, η η ιερή πατρίδα παραμένει μονίμως αδύναμη και δυστυχώς καθηλωμένη επάνω στον σταυρό του μαρτυρίου. 


Φυσικά όσο επιμένουν οι κάτοικοι να μην αλλάζουν τρόπο ζωής, καμία απολύτως ελπίδα επιβιώσεως δεν διαγράφεται στον ορίζοντα. 


Αυτό διότι διαχρονικός τρόπος επιβίωσης του Ελληνικού έθνους ήταν πάντοτε τα χρηστά ήθη. Είναι θλιβερό ότι ήρθε ο Χριστός στην γή, έκανε θαύματα, μαρτύρησε, σταυρώθηκε, αλλά δεν αναστήθηκε μέσα στις ψυχές αρκετών ανθρώπων. Δεν αναστήθηκαν ψυχικά και πνευματικά πολλοί άνθρωποι στο πέρασμα 2019 ετων. 

Πάρα πολλοί άνθρωποι παρέμειναν κακοί, δειλοί, σάπιοι και άνανδροι. Σε μία εποχή γενοκτονίας για το έθνος μας, όλοι λένε ότι είναι χριστιανοί, αλλά σταυρώνουν καθημερινά τον Χριστό μας με τις πράξεις τους. 


Το χειρότερο είναι ότι οι δήθεν χριστιανοί ,δεν είναι ικανοί να κάνουν μερικά απλά πράγματα που μας ζήτησε ο Χριστός. Να έχουν αγάπη και υποστήριξη μεταξύ τους.

Εντούτοις αυτά τα λίγα δεν είναι ικανοί να τα κάνουν η κάτ όνομα χριστιανοί. Είναι η απόλυτη τραγική ειρωνία, είναι η σχεδόν απόλυτη προσβολή προς τον Χριστό, μετά της σεξουαλικές ανωμαλίες, αυτήν την εποχή, οτι οι σατανιστές έχουν αγάπη μεταξύ τους, και βοηθούν ο ένας τον άλλο, σε όλα τα επίπεδα.


Όλα αυτά τα κάνουν όχι γιατί ξαφνικά άλλαξαν και ήρθαν στον δρόμο του Χριστού, αλλά για να πετύχουν μια ώρα νωρίτερα την δημιουργία του πολυπόθητου για εκείνους από τα πανάρχαια χρόνια, κράτος του αντιχρίστου. Οι εωσφοριστές, έπετυχαν μέσα από την μόδα-σεξουαλική διαφθορά, να μην υπάρχουν πλέον πολλοί χριστιανοί. Αυτήν την εποχή οι δήθεν χριστιανοί κάνουν άδικα κακό ο ένας στον άλλο, είτε αδιαφορούν για τους συνανθρώπους τους. 


Είναι πολύ θλιβερό το γεγονός ότι επέτυχε η νέα τάξη να καταργήσει από τους περισσότερους χριστιανούς το εμείς και να τους επιβάλλει το εγώ, το οποίο είναι απολύτως εωσφορικό-καταστροφικό. Επίσης μεταξύ άλλων με την κατάργηση της παιδείας του αφαίρεσαν κάθε πατριωτικό συναίσθημα. 

Αδύναμοι και εκφυλισμένοι οι πιο πολλοί παραμένουν θλιβεροί-παθητικοί θεατές στον ίδιο μας τον εθνικό και ατομικό αφανισμό.  Η ελευθερία είναι το ιερότερο ανθρώπινο κεκτημένο. 

Το Ελληνικό Γένος σώθηκε και επέζησε, μέχρι σήμερα
ύστερα από τόσους εχθρούς, εξωτερικούς και εσωτερικούς, προ πάντων εσωτερικούς, έπειτα από πολλούς αιώνες, εξαιτίας της ακοίμητης σπίθας που καίει μέσα στα σωθικά του κάθε γνήσιου αλλά και ταυτόχρονα παράτολμου Έλληνα. 

Ευλογημένη ή πανάρχαια Ελληνική φλόγα, αυτή πού αψηφάει τις φρόνιμες συμβουλές της λογικής, και όταν φτάσει το Γένος στο χείλος της καταστροφής, βάζει φωτιά σε ολόκληρη την ψυχή και φέρνει το θαύμα. 

Στα θαύματα του Χριστού και της υπεραγίας Θεοτόκου, χρωστάει ή Ελλάδα την ύπαρξη της. 


Πατρίδα, πατρίδα, αναφέρει ο στρατηγός Μακρυγιάννης, ήσουν άτυχη, από ανθρώπους να σε κυβερνούν, μόνο ο Θεός σε κυβερνάει και σε διατηρεί ακόμη. 

Αλήθεια μόνο ο θεός, μόνο ή Ελληνική φλόγα, την στιγμή που κινδυνεύει να σβήσει σε μια γωνιά της Ελλάδας, τότε πετιέται σε μιαν άλλη και γίνεται πυρκαγιά.

Υπάρχουν λαοί οι οποίοι με κλάματα, παρακάλια και βλαστήμιες, καλούν τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό να τους βοηθήσει. Όμως οι Έλληνες, μόνον με έναν τρόπο ξέρουν να καλούν τον Χριστό να τους υποστηρίξει, πολεμώντας.

Ένα από αυτά τα οποία μας δίδαξαν οι πρόγονοι μας, είναι ότι η μεγαλύτερη αξία σε έναν άνθρωπο είναι να κρατά την ψυχή στο στόμα, να πολεμά, να επιμένει για το αδύνατο, το ακατόρθωτο.


Από την στιγμή που δεν θα λυγίσει, αλλά θα παραμείνει ανυποχώρητος, τότε γίνεται το θαύμα που ποτέ ένας δειλός δεν μπορεί να πιστέψει, καθώς το αδύνατο, το ακατόρθωτο έχει γίνει πλέον δυνατό κερδίζοντας την ζωή και την ελευθερία.


Αυτή ακριβως είναι η διαφορά των αρχαίων προγόνων μας, των ΙΕΡΩΝ Ελλήνων, από τους σημερινούς ραγιάδες-προδότες.


Πάντοτε οι αρχαίοι πρόγονοι μας, όταν όλα έδειχναν τελειωμένα, εκεί που φαινόταν να μην υπάρχει καμία ελπίδα, οι πραγματικοί Έλληνες αγωνιζόταν, ενάντια σε κάθε λογική. Το αποτέλεσμα σε κάθε εποχή ήταν να πετυχαίνουν το ακατόρθωτο. Η ελευθερία του ανθρώπου είναι το ποιό ακριβό αγαθό, δεν δίνεται δωρεάν ούτε απο τον Θεό, ούτε από τους ανθρώπους, χρειάζεται πολύς αγώνας, κόπος, αίμα για να πάρεις πίσω την ζωή σου.

Αυτό μας το έδειξαν οι πόλεμοι των αγίων προγόνων μας, οι οποίοι πολεμούσαν, όλους εκείνους τους αιώνες για να παραμείνουν ελεύθεροι και για να έχουν την διοίκηση της Ελληνικής-Ρωμαικής αυτοκρατορίας.


Εάν η ζωή ήταν μόνον προσευχές, καθώς και υποστήριξη του Χριστού μέσω θεόσταλτων σωτήρων, τότε οι προγονοί μας, αυτοί οι τέλειοι χριστιανοί δεν θα χρειαζόταν να πολεμήσουν ποτέ κατά την μεσαιωνική εποχή.


Θα έπρεπε δικαιωματικά να καθόταν όλους εκείνους τους αιώνες στα σπίτια τους-καναπέδες να περιμένουν τον αντίστοιχο Βατάτζη, τον οποίο περιμένουν αδίκως οι ραγιάδες σήμερα.
Η προσμονή “θεόσταλτων σωτήρων” από τον θεο είναι ένα από τα μεγαλύτερα δείγματα αμάθειας-παρακμής των ραγιάδων, οι οποίοι σαπισμένοι από την σεξουαλική διαφθορά αναμένουν βοήθεια από τον θεό.Σκεφτείτε τί θα γινόταν εάν οι προγονοί μας οι άγιοι Έλληνες της Ρωμαικής αυτοκρατορίας σε κάθε εισβολή των αμέτρητων εxθρών μας αντι να πολεμούν να έκαναν
 μόνον συλλαλητήρια ; 
Θα είχε αφανιστεί η Ελλάδα πολλούς αιώνες πρίν. 


Φανταστείτε την ώρα που εισέβαλαν οι Πέρσες, οι Αγαρηνοί, οι Γότθοι, οι Βούλγαροι, οι Ρώσοι, οι Άβαροι κλπ, να έπαιρναν οι άγιοι πρόγονοι μας σημαίες και πανό να έκαναν συλλαλητήρια και να έλεγαν δεν πολεμάμε.


Σε κάθε πρόταση παραδόσεως από τους εχθρούς, οι πρόγονοι μας απαντούσαν ΟΧΙ. Όλες τις φορές οι Έλληνες απάντησαν αρνητικά. Γνώριζαν τον διαχρονικό και ιερό τρόπο εθνικής επιβίωσης και ότι περίπτωση που θα τολμούσαν να γίνουν προδότες θα “έσπαγε” η ιερή ιστορική συνέχεια, η οποία κρατούσε το έθνος ζωντανό στο πέρασμα πολλών αιώνων. 

Ήξεραν πολύ καλά οι Έλληνες ότι αν γινόταν προδότες τότε θα κατέστρεφαν δια παντός τον Ελληνισμό. 

Αυτό διότι ανά πάσα στιγμή οι επόμενες γενιές Ελλήνων θα τους είχαν ως παράδειγμα με συνέπειες τραγικές καθώς θα ακολουθούσαν και άλλοι οι οποίοι θα γίνονταν προδότες.


Από την στιγμή που θα καταστραφεί η ιερή ιστορική συνέχεια των ηθικών και των γενναίων Ελλήνων θα ακολουθούσαν γενεές προδοτών και δειλών. Ο Χριστός βοηθά μόνον αυτούς που αγωνίζονται σκληρά, μόνον όσους πολεμούν, όσους ζούνε χωρίς σεξουαλικές ανωμαλίες.


Αντιθέτως δεν βοηθά ποτέ όσους ζούνε μέσα στην σεξουαλική διαφθορά. Επίσης ο Θεός δεν βοηθά ποτέ όσους είναι καθήμενοι σε έναν καναπέ, και περιμένουν την ελευθερία, να τους δωθεί ως “δώρο”, χωρίς να βοηθούν τον συνάνθρωπο, χωρίς να ζούνε ηθικά. 


Το ποιό κλασικό παράδειγμα οι Εβραίοι οι οποίοι έκαναν σεξουαλικές ανωμαλίες, ενώ ταυτόχρονα λάτρεψαν δαίμονες. Τότε ο Θεός περίμενε να πεθάνει μέχρι και ο τελευταίος Εβραίος που είχε αμαρτήσει ενώπιον του. 


Μόνον τότε πήγε τους υπόλοιπους που δεν είχαν αμαρτήσει στην γή της επαγγελίας. Ο αληθινός θεός-Δημιουργός είναι ο θεός του καλού, της δικαιοσύνης, της αγάπης, της τάξης, της ηθικής, για αυτό δεν βοήθησε ποτέ ανα τους αιώνες, τους σάπιους που ζούνε μέσα στην σεξουαλική διαφθορά, την αδικία, την ανομία, την αταξία κλπ.  

Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ 

Εξαιτίας των χρηστών ηθών, του χριστιανισμού και της αρχαιοελληνικής παιδείας, οι πρόγονοι μας οι Έλληνες του μεσαίωνα από σκλάβοι του Ρωμαικού κράτους, έγιναν διοικητές του, χωρίς να χρειαστεί να πολεμήσουν ούτε ένα δευτερόλεπτο. Όλα αυτά διότι είχαν θρησκεία τον Χριστιανισμό (στην πράξη) και πολιτισμό τους αρχαίους Έλληνες φιλοσόφους, σοφιστές, ρήτορες, κλπ. 


Ο συνδυασμός αυτών των δύο έφερε τα χρηστά ήθη ζωής, χωρίς καθόλου σεξουαλική διαφθόραΗ αμοιβή ήταν η ελευθερία της Ελλάδος τον μεσαίωνα, χωρίς να γίνει κανένας απολύτως πόλεμος. 


Ο Έλληνας Ηράκλειος από την Καππαδοκία της Μικράς Ασίας, μόλις ανέβηκε στον Ελληνικό (Ρωμαικό) θρόνο, το κράτος ήταν τελείως χρεοκοπημένο. 

Ταυτόχρονα για πρώτη φορά στην παγκόσμια ιστορία, είχαμε την εισβολή και την κατάκτηση της μισής Ελληνικής-Ρωμαικής αυτοκρατορίας, από τους Πέρσες.


Είχαμε πολλές χιλιάδες σφαγμένων Ελλήνων, είχαμε κλοπές, εμπρησμούς, βιασμούς, σκλάβωμα γυναικών κλπ. 


Επίσης για πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά έγινε εισβολή από τους Πέρσες στα Ιεροσόλυμα, όπου εκεί έλαβαν χώρα άγριες σφαγές, κλοπές, εμπρησμοί, τους βιασμοί, και το σκλάβωμα χριστιανών.


Μαζί με όλα αυτά έκαψαν τον ναό του Παναγίου τάφου, έκλεψαν τον Τίμιο Σταυρό, και πήραν μαζί τους αιχμάλωτο τον πατριάρχη Ζαχαρία. Εντούτοις με όπλο τα χρηστά ήθη και την σωστή παιδεία, μέσα σε επτά μόνον χρόνια,οι Έλληνες ανέκαμψαν, με αποτέλεσμα να πάρουν πίσω όλα τα κατεκτημένα εδάφη από τους Πέρσες. Όμως οι προγονοί μας δεν σταμάτησαν εκεί αλλά πέρασαν στην αντεπίθεση, κατακτώντας ολόκληρη την Περσική αυτοκρατορία. Αυτό το έκανε ο Ηράκλειος με έναν τελείως απειροπόλεμο στρατό. 


Έναν Ελληνικό στρατό τον οποίο δημιούργησε εκ του μηδενός μέσα σε δέκα μήνες. Είδατε τι επέτυχαν οι Ένδοξοι πρόγονοι εξαιτίας των χρηστών ηθών, και της σωστής παιδείας ; 


Ακόμη και ο Μ. Αλέξανδρος με πολύ έμπειρους και περισσότερους στρατιώτες, με ένα πανίσχυρο Ελληνικό Μακεδονικό βασίλειο πολιτικά-οικονομικά, και στρατιωτικά έκανε περισσότερο χρονικό διάστημα να κατακτήσει την Περσική αυτοκρατορία, σε σχέση με τον Ηράκλειο. Την εποχή του Μ. Αλέξανδρου δεν ηταν κατακτημένη η Ελλάδα και το Μακεδονικό βασίλειο. 


Στην εποχή μας εξαιτίας της σεξουαλικής διαφθοράς ,σβήνουμε αργά και σταθερά. Παράνομα μνημόνια, αυτοκτονίες, ορφανά παιδιά εξαιτίας των αυτοκτονιών , άνεργοι, άστεγοι, αδικημένοι, μαζική ειβολή και κατάληψη της Ελλάδος, κατά γενική ομολογία. 


Ποτέ να μην ξεχνάτε ότι οι κόρες Χριστού, είναι ευλογία για την Ελλάδα, είναι ευλογία για την κοινωνία και το έθνος. Αποτελούν τα θεμέλια του έθνους. Για αυτό όλους τους προηγούμενους αιώνες μονίμως μεγαλουργούσαμε και επιβιώναμε ως έθνος. 

Η ηθική ζωή τους έδινε τεράστια δύναμη. Όλες εκείνες τις κρίσιμες εθνικά ημέρες που είχαν να αντιμετωπίσουν τους εχθρούς αντί να πέσει το ηθικό τους τελείως, ώστε να πολεμούν με λιγότερο ζήλο και πάθος, αντ’ αυτού μέσα σε αυτήν την απελπισία πολεμούσαν με ακόμα μεγαλύτερη ορμή όπως αρμόζει στο έθνος των Ελλήνων. Ένοιωθαν να αυξάνονται οι δυνάμεις τους σε ηθικό, πνευματικό και σωματικό επίπεδο εκείνες τις δύσκολες στιγμές. Ενώ βρισκόταν μέσα στην τέλεια απελπισία ,καθώς το τέλος τους πλησίαζε με γοργούς ρυθμούς, εκείνοι πολεμούσαν με πολύ μεγαλύτερο ζήλο. Αυτό ακριβώς είναι ένα από τα μεγαλύτερα ηθικά αξιώματα των Ελλήνων.


Όλοι οι άλλοι λαοί σε περίπτωση που βρίσκονταν στην θέση των προγόνων μας, μετά από τόσους πολλούς εχθρούς, είτε θα είχαν παραδοθεί, είτε θα πολεμούσαν πάρα πολύ νωχελικά.

Δύο ήταν και είναι οι μεγάλες μητέρες του έθνους. 

Η μία είναι η Παναγία η μητέρα του σωτήρα Χριστού και όλων των ανθρώπων και η άλλη είναι η Ελλάδα. 

Οι δύο αυτές μεγάλες μητέρες δοξάστηκαν αλλά και μαρτύρησαν περισσότερο από όλες τις άλλες μητέρες.

Η μητερα μας η Παναγια υπεφερε απίστευτα βλέποντας τον Σωτήρα Χριστό επάνω στον σταυρό και παράλληλα, ως μητέρα των Ελλήνων εδώ και αιώνες υποφέρει για τα δεινά του έθνους, τα οποία μας προκαλούν οι άλλοι λαοί, γιατί είμαστε το παγκόσμιο κέντρο τη Ορθοδοξίας.
Ποιός μπορεί να παραβλέψει τους αγώνες που δίνει η Παναγία επι τόσους αιώνες για την σωτηρία του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας ;

Πως να ξεχάσει κάποιος το πόσο μεγαλόψυχη είναι η Παναγία που ακόμη και αυτούς που την βλασφημούν τους συγχωρεί ;




ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ


Επικρατέειν ή Απόλλυσθαι  




Γράφει ο Άγγελος Ευάγγελος  Γιαννόπουλος



ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ - ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ


         ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.


Μην ξεχνάτε ότι είμαι ο μοναδικός Έλληνας στον κόσμο που προτείνει τον συνδυασμό :

Oρθοδοξία, Εκκλησιαμός, κατήχηση, χρηστά ήθη, μουσικά σχολεία, υψηλός αθλητισμός, ιστορική γνώση, για την δημιουργία Ελλήνων άνωτατης ποιότητας.

Ακόμη σας προτείνω την εφαρμογή του άρθρου 120 παρ. 4 του Ελληνικού συντάγματος, την κατάργηση των κομμάτων και την αλλαγή πολιτεύματος.

Κατα γενική παραδοχή όλων των γνήσιων Ελλήνων, μέσα από αυτόν τον συνδυασμό θα οδηγηθούμε στην εθνική-ατομική επιβίωση και στην συνέχεια στην απελευθέρωση του έθνους.

Η μόνη λύση για να επιβιώσουμε είναι η επιστροφή στα Ελληνοχριστιανικά ήθη. Διαβάστε στην εργασία μου για τον Αγιο Θεοδόσιο (στα σχόλια) τι πόλεμο κάνουν οι παγανιστές-πράκτορες έναντια στην Ορθοδοξία και στην στήλη.

Τα έθνη χάνονται, όχι όταν χάσουν την κρατική τους ανεξαρτησία ή την υλική τους ευμάρεια, αλλά όταν χάσουν την πολιτιστική τους ταυτότητα, την γλώσσα και την θρησκεία τους.

Πάγια αρχή μου είναι ότι όλοι οι λαοί, όλοι οι άνθρωποι, έχουν δικαίωμα να πιστεύουν οπού θέλουν.

Όλα αυτά με την απαραίτητη προυπόθεση να μην επιβάλλουν τα πιστεύω τους σε τρίτους, είτε διά της βίας, είτε με πλάγιους τρόπους.

Τί γίνεται όμως στην περίπτωση που η άλλη πλευρά δεν συναινεί ;

Είναι λοιπόν δίκαιο να καθίσουμε να αφανιστούμε όλοι οι Έλληνες χωρίς να έχουμε πειράξει κανέναν απολύτως ;

Όλα αυτά διότι από τα αρχαία χρόνια ο πολιτισμός μας, και η ιδεολογία-θρησκεία μας, αποτελούν εμποδιο στην δημιουργία του παγκόσμιου εωσφορικού κράτους.

Από όλους τους προαναφερόμενους, εξαιρείται, ένα μικρό μέρος βάση των παγκόσμιων μαθηματικών σταθερών, μέτρον άριστον και μήδεν άγαν.

loading...