ΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΤΡΏΝΕ ΝΤΥΜΈΝΟΙ ΜΗΤΣΟΤΆΚΗΜητσοτάκη ,οι άνθρωποι όταν τρώνε έξω, μέσα σε κόσμο ,βάζουν  κάτι από πάνω τους. Ακομα και μολδαβακια που είδα  δεν κάθονταν, αν δεν έβαζαν κατι.   Δεν τρώνε γυμνοί για να φέρουν  νέα ήθη. Θα μπορούσε η σύζυγος σου να σου κάνει κάτι ειδικά για αυτήν την περίσταση.  Μπορεί να μη στο λενε οι αυλοκόλακές σου για  να μη τους κόψεις το μισθό, αλλά εμείς που σε φέραμε και σε βλέπουμε ως πολιτικό προσωπικό μας ,σου λέμε να μην είσαι τόσο ανελεύθερος ώστε να θέλεις να δείξεις παιδί του λαού και να μη πουν ότι δεν είσαι.  Δε θέλουμε τέτοιους στη δουλειά μας ,όταν ακριβοπληρώνουμε. Υπάρχουν κοινωνικοί κανόνες.  Στο Χάρβαρντ σε στείλαμε με κρατικό χρήμα και σένα κ τον ανηψιο σου που αν δεν ήσασταν  αυτής της οικογενείας δεν θα μπορούσατε να περάσατε  ούτε απεξω,  και θα έπρεπε να τα ξέρετε αυτά.  Και ο  ΓΑΠ από εκει πέρασε, για τους ίδιους λόγους, αλλά η νοημοσύνη του κ τα προσόντα του  είναι κάτω από τη βάση.  Αν το έκανε κανένας άλλος, πριν από το 15,   θα χαλαγατε τον κόσμο. (δε λέω βέβαια για το καθυστερημένο που με κρατικό  χουντοχρημα δεν έμαθε να γράφει ούτε το όνομα του).

Αυτά όλα μπορούν να τα καταλάβουν άτομα με φυσιολογική νοημοσύνη του μέσου  όρου που δεν περιμένουν τίποτα από την κυβέρνηση  όπως εμείς και μόνο πληρώνουμε  το κράτος γιατί αυτό θέλαμε και θέλουμε για να νοιώθουμε ελεύθεροι.  Όσοι περιμένουν διορισμούς ψηφοδέλτια κλπ,  θα αντιδράσουν. Ετσι όμως δεν ωφελούν τη χωρα τους. Υπάρχουν άτομα που αντιδρούν σε μια υγιή κριτική όταν δεν έκαναν κανένα  αγώνα για να ερθει η ΝΔ τη  στιγμή που εμείς μαχόμαστε. Βλέπεις κάτι γελοίους βουλευτές που με ψέματα και υποκρισίες με γλειψιες  μπήκαν στη  βουλή όπως ο Γιάννης Λοβερδος  (χωρίς προσόντα, γιατί δεν έχει πτυχίο,  μπήκε κάποτε στη νομική και δεν μπόρεσε να τελειώσει, δεν ξέρει να οδηγεί,  δεν ξέρει να διαχειρίζεται χρήματα, λεει ότι δεν εχει μια ενώ πέρασαν πολλά απτό τα χέρια του, δεν ξέρει να διαχειρίζεται την τροφή του, μια παίνευε τους ομόφυλους μια κατηγορούσε τους παπάδες μετά τους έγλειφε για ψήφους, μια κατηγορούσε τους συναδέλφους τους μετά πήγαινε και έλεγε φίλοι μου, ήθος όχι αστεία, κουμπάρος του Μητσοτάκη τον ανέδειξε…)  και ενώ έβριζε  τον Σαμαρά ακόμα και όταν ανέπνεε και φυσικά τον Τσιπρα (όπως όλοι μας για τον τρόπο που καθόταν κλπ) τώρα γλείφει του Μητσοτάκη ακόμα και τις σόλες των παπουτσιών του ακόμα και να σκοτώσει άνθρωπο.

Για αυτό οι νέοι σιχαίνονται την πολιτική . Επειδή υπάρχουν σιχάματα βουλευτές σαν και αυτόν Λοιπόν ο Μητσοτάκης είναι από κακή οικογένεια συμφεροντολόγα . Όπου βρει θέλει το συμφέρον της. Τον φέραμε για να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ. Δε μας υπολόγισε στον Μαυρωτα στη Γιαννα κλπ. Νομίζει ότι η χώρα είναι τσιφλίκι του. Τώρα τρώει σαν λέτσος ο απόφοιτος του Χάρβαρντ που σπούδασε με τα λεφτά μας και αυτός και καθυστερημένος ανιψιός του επίσης.  Αν δεν είχε το όνομα ούτε για να μαζεύουν σκουπίδια δεν θα έκαναν.  Προβληματικής νοημοσύνης άτομο  θέλουν ουσιαστικό έλεγχο από εμάς γιατί θα μας φάνε ζωντανούς αν τους αφήσουμε. Μητσοτάκη εμείς οι νεοδημοκράτες που σε φέραμε  σε ελέγχουμε. Αυτό το χαμένο  το ανίψι σου που γεννοβολά με τις πλάτες της μαμάς που δεν κάνει για τίποτα, πάει στην  Ακαδημία Πλάτωνος να παραστήσει τον Φιλόσοφο; 


αναγνωστης

7 σχόλια :