Κικέρων το 43 πχ: Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει των ανοησιών του, ακόμα και των φιλοδοξιών του. Όμως δεν μπορεί να επιζήσει της εσωτερικής εθνικής προδοσίας.
Αγαπητέ Δημοσθένη,

Πολεμώντας όπως γνωρίζεις πάνω από 20 χρόνια, είχα επισημάνει τη λερναία Ύδρα, που μεταφορικά με τον ιστό αράχνης της έπνιγε τον Ελληνισμό. Ποτέ δεν υποτίμησα την καταστροφή που ερχόταν. Που κάποτε όταν σου μιλούσα για ψευτοδεξιούς, ψευτοαριστερούς κτλ με «μάλωνες». Και ποτέ δεν υποτίμησα τους προδότες αυτούς που έχουν αλώσει τα πάντα.Επιμένω, ότι μόνον ένα θαύμα σώζει τον Ελληνισμό. Και ότι το να συνεχίσω εγώ να αγωνίζομαι που θα συνεχίσω (παρά την εξόντωση που μου όπως φαίνεται μου κάνουν) δεν εξορκίζει το κακό.Πρώτα σου θυμίζω τι είπε ο Κικέρων το 43 πχ:«Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει των ανοησιών του, ακόμα και των φιλοδοξιών του. Όμως δεν μπορεί να επιζήσει της εσωτερικής εθνικής προδοσίας (ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ FULL).

Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο φοβερός, γιατί είναι γνωστός και ανεμίζει τη σημαία του.

Ο προδότης όμως μετακινείται ελεύθερα μεταξύ όλων που βρίσκονται πίσω από τις πύλες, ψίθυρίζοντας τις ύπουλες διαδόσεις του σε όλα τα σοκάκια, για να φτάσουν μέχρι και στους υψηλούς προθαλάμους της ίδιας της κυβέρνησης.

Γιατί ο προδότης δεν μοιάζει με προδότη. Μιλάει με προφορά ίδια με τα θύματα του, μοιάζει μαζί τους στο πρόσωπο και στις φορεσιές, και απευθύνεται στην ποταπότητα που κρύβεται βαθειά στις καρδιές όλων των ανθρώπων.

Καταστρέφει τη ψυχή του έθνους, εργάζεται μυστικά άγνωστος στο σκοτάδι για να υπονομεύσει τους στύλους της πόλης. Μολύνει το σώμα της πολιτικής ώστε να μην αντιστέκεται πλέον.

Λιγότερο πρέπει να φοβούμαστε ένα δολοφόνο.

Marcus Tullius Cicero, 43BCΓια να δεις την εκτεταμένη εσωτερική προδοσία με τις διασυνδέσεις «αριστεροδεξιών κτλ» προδοτών, σου θυμίσω ως παράδειγμα τα κατωτέρω, που πρέπει κάθε Έλληνας να γνωρίζει για να ξέρει τι αντιμετωπίζει.ΔΕΙΤΕ ΠΡΑΚΤΟΡΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ (ΟΝΟΜΑΤΑ «ΕΠΙΦΑΝΗ») ΠΟΥ ΠΝΙΓΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 2004. Σήμερα είναι απείρως χειροτέρα γιατί υπάρχει σχεδόν μόνον η γκεμπελική προπαγάνδαΦιλικά Ευριπίδης


Κατωτέρω:1 Ονόματα – διασυνδέσεις. Δείτε ποιοι προδότες υπογράφουν κάθε φορά .. (Σήμερα)

Μια άλλη φορά θα ενημερώσω για τις «Προσωπικότητες» και για τα σωματεία κτλ (πραγματική φρίκη)

ΚΕΙΜΕΝΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΝΑΙ"

Να ξεπεραστούν τραύματα και αμοιβαίες δαιμονοποιήσεις

"Τη στιγμή της περισυλλογής και της ευθύνης, καθώς ο κυπριακός λαός ετοιμάζεται να αποφασίσει για το μέλλον του, η μοίρα της Κύπρου … ΠΑΡΑΛΕΙΠΩ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ μπλα, μπλα…1.Ειρήνη Αβραμοπούλου:

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ, Υπεύθυνος 2 : Ειρήνη Αβραμοπούλου, Κέντρο Ερευνών Μειονοτικών Ομάδων, Παρουσίαση του European Migration Dialogue, Ειρήνη Αβραμοπούλου – Λεωνίδας Καρακατσάνης, ομάδα έργου EMD2. Γιώργος Αγγελόπουλος:

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Οι πολλαπλοί χρόνοι της πολυπολιτσιμικότητας στη Θεσσαλονίκη3. Αθηνά Αθανασίου:

Πάντειο Πανεπιστήμιο, 3ο διεθνές συνέδριο Περί συναισθημάτων: ιστορία, πολιτικές, αναπαραστάσεις, Αθήνα, 18-20 Μαΐου 2007,... Αντώνης Λιάκος, History of Emotions. Emotions and History. Οργανωτική Επιτροπή ΑθηνάΑθανασίου,4. Λουκία Αικατερινιάδου:

Εντεταλμένη Ερευνήτρια Εθνικού Ιδρύματος Αγροτικής ΄Ερευνας, http://openitnow.blogspot.com/2006_10_01_archive.html

Υποστηρίζουμε και θα ψηφίσουμε τον Γιάννη Μπουτάρη και τον συνδυασμό «Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη».

Για τη νίκη της πόλης.

ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ

Αικατερινιάδου Λουκία Ερευνήτρια ΕΘΙΑΓΕ

Αμπατζόγλου Γρηγόρης Παιδοψυχίατρος, Ανδρέου Στέλιος Αν. καθηγητής ΑΠΘ,…5. Στέλλα Αικατερινιάδου:

ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ, ΟΡΓΑΝΟΓΡ.Δ.Α. Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ,

Εγγειοβελτιωτικά Έργα - Διαχείρηση Υδατικών Πόρων Γεωργίας - Μέτρο 6.4

Τα προτεινόµενα έργα θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί µέχρι την 31/12/2006

Στην διεύθυνση Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης ΠΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας,

Αιγαίου 104, 551 33 Θεσσαλονίκη, για την αποστολή σχετικών στοιχείων ή την παραλαβή εντύπων τηλ. 0310.403037,Αρµόδια η κ. Στέλλα Αικατερινιάδου.6. Ζωή Ακριβούλη:

Οικονομολόγος με Μεταπτυχιακές Σπουδές στις Οικονομικές Επιστήμες. Γεννήθηκε το 1964 Υποψήφια βουλευτής Λάρισσας το 2007.

Ιδρυτική Διακήρυξη, Θέσεις, Αποφάσεις και Όργανα της ΑΕΚΑ,

Η Γραμματεία της Κεντρικής Συντονιστικής Επιτροπής της ΑΕΚΑ aeka.gr, 01/06/2003 Νίκος Μπίστης, επικεφαλής της ΑΕΚΑ Παύλος Αθανασόπουλος, Ζωή Ακριβούλη (Λάρισα), Βασίλης Δεληγκάρης, Χρήστος Δερβένης, Κλειώ Ευαγγελάκου, Ρούλης Εδιάρογλου (Θεσσαλονίκη), Κώστας Ζώρας (Λέσβος), Σπύρος Καβουνίδης, Γιώργος Καριπίδης (Θεσσαλονίκη), Γιάννης Μεϊμάρογλου, Κώστας Μπιτζάνης (Πειραιάς), Τερέζα Μπούκη, Νίκος Μουρούτσος, Φωτεινή Σιάνου, , Ο Γ. Παπανδρέου στηρίζει γυναίκες και το έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν. Εδώ με την κ. Ζωή Ακριβούλη, ΠΑΣΟΚ

7. Δέσποινα Αλεξανδράκη:

Δέσποινα Αλεξανδράκη. Παν/μιο Κρήτης-Τμήμα Βιολογίας,

Η Πρωτοβουλία για τη Μεταρρύθμιση και την Αναβάθμιση του Δημόσιου Πανεπιστημίου.

Νέες Υπογραφές - 02/10/2006, Αλεξανδράκη Δέσποινα, Πανεπιστήμιο Κρήτης,..

Η Πρωτοβουλία για τη Μεταρρύθμιση και την Αναβάθμιση του Δημόσιου Πανεπιστημίου εκφράζει τη λύπη της για το πρώτο δείγμα γραφής της νέας κυβέρνησης και του νέου Υπουργού Παιδείας σχετικά με τα εκπαιδευτικά ζητήματα.Παρά την αντίθετη γνώμη της ακαδημαϊκής κοινότητας αλλά και τις διαβεβαιώσεις της προηγούμενης υπουργού, παρά τις δρομολογημένες διαδικασίες, απέσυραν το βιβλίο Ιστορίας της ΣΤ' Δημοτικού αφού εκμαίευσαν...8. Νίκος Αλιβιζάτος:

ΝΑΙ ΣΤΟ ΑΝΑΝ

Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου στη Νομική Αθηνών αν και είναι υπέρμαχος της ανάγκης για αναβάθμιση του ρόλου της κοινωνίας των πολιτών και ενίσχυσης των μη κυβερνητικών οργανώσεών.

Νίκος Αλιβιζάτος - Υπηρεσιακός Υπουργός Εσωτερικών. Συγχαίρουμε τον καθηγητή της Nομικής Σχολής, Yπηρεσιακό Yπουργό Eσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Aποκέντρωσης κ. N. Aλιβιζάτο για τον άψογο τρόπο με τον οποίο έφερε εις πέρας το δύσκολο έργο της διενέργειας των εθνικών βουλευτικών εκλογών του 2004, γεγονός που αναγνωρίστηκε ευρύτερα.

Υπό-Ομάδα για Κοινωνική Ένταξη και Πολιτικά Δικαιώματα των Μεταναστών, Κείμενα Υπο-Ομάδας

Κείμενο Προσυνεδριακού Διαλόγου, Νίκος Αλιβιζάτος, Παύλος Αθανασόπουλος

Ομιλία Γιώργου Α. Παπανδρέου στην εκδήλωση για τους μετανάστες

Παρέμβαση για την Υπο-ομάδα για τους μετανάστες, Νίκος Αλιβιζάτος

Μανώλης Βασιλάκης ο Νίκος Δήμου και οι 120 Ίανοι.

Ακολουθεί η λίστα των Ίανων υποστηριχτών του Μανώλη Βασιλάκη πριν βέβαια την καταδίκη του απο την δικαιοσύνη σε συκοφαντία και το συγχωροχάρτι του.

Νίκος Αλιβιζάτος, Ηρακλής Ανδύρας, Καίτη Αρώνη - Τσίχλη, Ινώ Αφεντούλη, Γιώργος Βαρεμένος, Κορίνα Βασιλοπούλου, Λίνα Βεντούρα, Αννυ Βιτσέντζου, Γιώργος Βλαβιανός,...

Ο Αντώνης Λιάκος Πρόεδρος του ΟΠΕΚ (Ομιλος Προβληματισμού Για τον Εκσυγχρονισμό της Κοινωνίας) του Σημίτη.

Όμιλος Προβληματισμού για τον Εκσυγχρονισμό της Κοινωνίας μας - ΟΠΕΚ

Διοικητικό Συμβούλιο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Αντώνης Λιάκος

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μυρσίνη Ζορμπά

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Γιάννης Τουτζιαράκης

ΤΑΜΙΑΣ: Βασίλης Βουτσάκης

ΜΕΛΗ:

Νίκος Αλιβιζάτος

Παναγιώτης Ιωακειμίδης

Γιάννης Καλογήρου...

Με απόφαση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Α. Παπανδρέου, συγκροτήθηκαν οι Τομείς του Κινήματος, στους οποίους συμμετέχουν θεσμικά οι Συντονιστές, οι Αναπληρωτές Συντονιστές, και οι εισηγητές των ΚΤΕ της Βουλής. Πολιτικά υπεύθυνοι είναι τα αντίστοιχα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου. …….…..……

12. Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Κοινωνικής Ένταξης, Πολιτικής Ασύλου και Μετανάστευσης - Υπεύθυνος Πολιτικού Συμβουλίου : Μαριλένα Κοππά - Ευρωβουλευτής: Σταύρος Λαμπρινίδης - Επικεφαλής Επιτροπών : α) Ανθρώπινα Δικαιώματα, Νίκος Αλιβιζάτος β) Κοινωνική ένταξη, Κώστας Μποτόπουλος γ) Πολιτική ʼσυλου και Μετανάστευσης, Υβέτ Τσάρβις 13. Πολιτικές Νεολαίας - Υπεύθυνος Πολιτικού

Επιστημονικό Συμβούλιο

Νίκος Αλιβιζάτος, Στέλιος Βιρβιδάκης, Πέτρος Γέμτος, Βασιλική Γεωργιάδου, Αθανάσιος Γκότοβος, Νίκος Δεμερτζής, Μυρτώ Δραγώνα-Μονάχου, Περσεφόνη Ζέρη, Πάνος Καζάκος, Ηλίας Κατσούλης, Θάνος Λίποβατς, Νίκος Μαραντζίδης, Γρηγόρης Μολύβας, Νίκος Μουζέλης, Γιώργος Παγουλάτος, Χρήστος Ροζάκης, Πηνελόπη Φουντεδάκη, Στέλιος Χιωτάκης.

Tο πόρισμα της Eπιτροπής Bερέμη για τα Πανεπιστήμια

15/1/2006

Τα μέλη της Επιτροπής Bερέμη

1. Αθανάσιος Βερέμης, Πρόεδρος Εθνικού Συμβουλίου Παιδείας Καθηγητής Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης Πανεπιστημίου Αθηνών

2. Νίκος Αλιβιζάτος, Καθηγητής Τμήματος Νομικής Πανεπιστημίου Αθηνών

3. Γιώργος Γραμματικάκης, Καθηγητής Τμήματος Φυσικής Πανεπιστημίου Κρήτης

4. Αθηνά Λινού, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Τμήματος Ιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών

5. Νίκος Μουζέλης, Oμότιμος Καθηγητής Κοινωνιολογίας London School of Economics

6. Γιώργος Παγουλάτος, Επίκουρος Καθηγητής Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Oικονομικών Σπουδών, Oικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

7. Βασίλης Παπάζογλου, Καθηγητής Σχολής Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου 8. Δημήτρης Σωτηρόπουλος, Επίκουρος Καθηγητής Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης Πανεπιστημίου Αθηνών

ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΤΑ ΜΕΛΗ

Vemund Aarbakke, ιστορικός, vaarbakke@otenet.gr, vemund@prio.no

Γιώργος Αγγελόπουλος, κοινωνικός ανθρωπολόγος, ag@uom.gr

Ραϋμόνδος Αλβανός, ιστορικός, makedonas29@yahoo.com

Νίκος Αλιβιζάτος, νομικός, val12law@otenet.gr

Διαμαντούλα Αναγνώστου, πολιτικός επιστήμονας, diaman69@otenet.gr

Σωτήρης Βαλντέν, οικονομολόγος, axel.WALLDEN@cec.eu.int

Λίνα Βεντούρα, ιστορικός, venturas@otenet.gr

Riki van Boeschoten, κοινωνικός επιστήμονας, riboush@uth.gr

Μαριάνθη Γεωργαλίδου, γλωσσολόγος, georgalidou@rhodes.aegean.gr,

Χρήστος Γιακουμόπουλος, νομικός, Christos.GIAKOUMOPOULOS@coe.int

Μαρία Γιαννησοπούλου, κοινωνικός επιστήμονας, maya@social.soc.uoc.gr, mayas@otenet.gr

Δημήτρης Δημούλης, νομικός, Dimoulis@yahoo.de

Δημοσθένης Δώδος, πολιτικός επιστήμονας, ddodos@law.auth.gr

Λεωνίδας Εμπειρίκος, ιστορικός, embirikos@ath.forthnet.gr

Αλέξης Ηρακλείδης, πολιτικός επιστήμονας, aherac@panteion.gr

Αλεξάνδρα Ιωαννίδου, φιλόλογος-σλαβολόγος, alerosa@hol.gr

Thede Kahl, πολιτικός γεωγράφος, thede.kahl@osi.ac.at

Μαριλένα Κοππά, πολιτικός επιστήμονας, mekoppa@panteion.gr

Ιωάννα Κούρτοβικ, νομικός, kurtovik@hol.gr

Γιάννης Κτιστάκις, νομικός, yktistakis@yahoo.gr

Γεωργία Κρέτση, ιστορικός-ανθρωπολόγος, kretsi@gmx.de

Τάσος Κωστόπουλος, ιστορικός, tkostop@enet.gr

Elcin Macar, ιστορικός, elcinmacar@yahoo.com

Κατερίνα Μάρκου, κοινωνικός ανθρωπολόγος, katerinamarkou8@hotmail.com

Γιώργος Μαυρομμάτης, παιδαγωγός, mavromg@yahoo.gr, mavrom@antigone.gr

Γιάννης Μηλιός, οικονομολόγος, jmilios@hol.gr

Δόμνα Μιχαήλ, κοινωνικός ανθρωπολόγος, domnansolar@yahoo.com, dmihail@oneway.gr

Iάκωβος Μιχαηλίδης, ιστορικός, iakovos@balkan.auth.gr

Λάμπρος Μπαλτσιώτης, ιστορικός/νομικός, balts@synigoros.gr, balts@otenet.gr

Σταμάτης Μπέης, γλωσσολόγος, beis@ath.forthnet.gr, beis@academyofathens.gr

Έλενα Μπότση, κοινωνιολόγος, elena_botsi@hotmail.com

Θανάσης Μωραΐτης, εθνομουσικολόγος, bukurana@yahoo.com

Αντιγόνη Παπανικολάου, κοινωνικός ανθρωπολόγος, antigonipapanikolaou@hotmail.com

Μίλτος Παύλου, κοινωνιολόγος, miltospavlou@yahoo.gr, pavlou@synigoros.gr

Όλγα Προφίλη, γλωσσολόγος, olprof@skynet.be

Χρήστος Ροζάκης, νομικός, christos.rozakis@echr.coe.int

Ελένη Σελλά, γλωσσολόγος, sella@dflti.ionio.gr

Νίκος Σιγάλας, ιστορικός, nikossigalas952@msn.com

Αθηνά Σκουλαρίκη, κοινωνιολόγος (ΜΜΕ), athena@start.gr

Έλσα Σταματοπούλου, νομικός, stamatopoulou@un.org

Ανδρέας Τάκης, νομικός, andreastakis@synigoros.gr, andreastakis@yahoo.com

Μιράντα Τερζοπούλου, κοινωνικός ανθρωπολόγος, mdif@otenet.gr

Σεβαστή Τρουμπέτα, κοινωνιολόγος, sev.trubeta@freenet.de

Φωτεινή Τσιμπιρίδου, ανθρωπολόγος, tsibiridou@the.forthnet.gr

Kωσταντίνος Τσιτσελίκης, νομικός, ktsitselikis@yahoo.com, kt@yahoo.com

Δημήτρης Χορμοβίτης, κοινωνιολόγος hormovitis@synigoros.gr

Δημήτρης Χριστόπουλος, νομικός, dimitrischristopoulos@yahoo.gr, christopoulos@synigoros.gr

Διοικητική Γραμματεία του ΚΕΜΟ

Αλεξάνδρα Ιωαννίδου - Γιάννης Κτιστάκις - Γιώργος Μαυρομμάτης - Μίλτος Παύλου - Όλγα Προφίλη - Αθηνά Σκουλαρίκη - Μιράντα Τερζοπούλου - Κωνσταντίνος Τσιτσελίκης - Δημήτρης Χριστόπουλος

Υπεύθυνοι του e-mail & δικτυακού τόπου

Λάμπρος Μπαλτσιώτης - Μίλτος Παύλου - Αθηνά Σκουλαρίκη

Υπεύθυνοι της Σειράς Μελετών του ΚΕΜΟ (εκδόσεις Κριτική)

Κωνσταντίνος Τσιτσελίκης - Δημήτρης ΧριστόπουλοςΜΚΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. Είπαν για μας...

Ευαγγελόπουλος Πάνος

Αγαπητοί φίλοι. Θα κάνω ότι μπορώ διότι συμμερίζομαι απόλυτα τις ιδέες σας για την κινητοποίηση και κατοχύρωση της κοινωνίας των πολιτών. Εύχομαι ο καλός αγώνας που θα κάνουμε να ευδοκιμήσει για μία ενεργή, συμμετοχική και πιο δημοκρατική κοινωνία. Σε Χαιρετώ Θερμά και Αγωνιστικά

Νίκος Δήμου

Από ότι βλέπω στον κατάλογό σας οι οργανώσεις στις οποίες συμμετέχω

είναι ήδη παρούσες. Σαφώς στηρίζω την πρωτοβουλία σας και θα την προπαγανδίσω. Ίσως δεν είναι καν απαραίτητη η συμμετοχή 500 οργανώσεων - ας είναι οι μεγάλες και σημαντικές.

Νίκος Αλιβιζάτος

Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου στη Νομική Αθηνών Ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου στη Νομική Αθηνών Νίκος Αλιβιζάτος (ανάλογη άποψη είχε εκφράσει και η Λίνα Παπαδοπούλου), αν και είναι υπέρμαχος της ανάγκης για αναβάθμιση του ρόλου της κοινωνίας των πολιτών και ενίσχυσης των μη κυβερνητικών οργανώσεών, σε, πρώτη φάση, δεν θεωρεί ότι αυτό θα έπρεπε να περάσει αναγκαστικά μέσα από το Σύνταγμα (στα πλαίσια της γενικότερης άποψής του, για ένα λιτό σύνταγμα με λίγες διατάξεις)

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

Πρόεδρος: Μιχαήλ Β. Σακελλαρίου, Ακαδημαϊκός, Αντιπρόεδροι: Βασίλειος Βλ. Σφυρόερας, Ομότιμος Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών, Οδυσσεύς Λαμψίδης, δ.φ., Φιλόλογος, Γεν. Γραμματέας: Πασχάλης Μ. Κιτρομηλίδης, Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών, Ταμίας: Νίκος Κ. Αλιβιζάτος, Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών,

Μέλη: Θάνος Βερέμης, Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών, Γεώργιος Δαβίδ, Διευθυντής Επιχειρήσεων, Ελισάβετ Ζαχαριάδου, Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Κρήτης, Λούλα Κερτσικώφ, Επιχειρηματίας, Εμμανουήλ Ρούκουνας, Ακαδημαϊκός, Αριστόβουλος Μάνεσης, Ομότιμος Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών, Ακαδημαϊκός, Χρήστος Πατρινέλης, Καθηγητής Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.Πρόγραμμα Συνεδρίου, 8 & 9 Ιουνίου, Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών

...................................

Τετάρτη 9 Ιουνίου

.....................................

Εκπαίδευση Μειονοτήτων: Θεωρητικές προκλήσεις και παιδαγωγικές παρεμβάσεις

Τρίτη 8 Ιουνίου. 19:15-20:30 Στρογγυλό Τραπέζι

Μειονότητες και η σύγχρονη ελληνική κοινωνική πραγματικότητα

Προεδρεύει: Σία Αναγνωστοπούλου

Νίκος Αλιβιζάτος, Αλέξης Ηρακλείδης, Γιώργος Καμίνης , Στέφανος ΠεσμαζόγλουΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ. 11/9/2002

Πάσχος Μανδραβέλης (*)

H δυστυχία του να είσαι Δυτικός. Tα αίτια και τα αποτελέσματα του ανορθολογικού αντιαμερικανισμού στην Eλλάδα...

….. Θυμάστε το "βλάχικο κράτος" που θα δημιουργούσε στη Λάρισα το (ελεγχόμενο

από το ελληνικό YΠEΞ) Kέντρο Eρευνών Mειονοτικών Oμάδων επειδή έκανε ένα

σεμινάριο για την βλάχικη γλώσσα στη Θεσσαλική πρωτεύουσα; Tο λογικό

ερώτημα γιατί ένα κέντρο που έχει στη διοίκησή του επιφανείς έλληνες

καθηγητές (Νίκος Αλιβιζάτος, Λένα Διβάνη, Αλέξης Ηρακλείδης κ.λπ.), θα

ήθελε να φτιάξει "βλάχικο κράτος" στη Θεσσαλία θα απαντηθεί προφανώς με μια

περίτεχνη θεωρία συνωμοσίας. (Παρατήρηση: ;;)

ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ . Δευτέρα, 25 Σεπτέμβριος

.... Αλιβιζάτος Νίκος, Πανεπιστήμιο Αθηνών,... Αποστολίδου Βενετία, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης,... Δραγώνα Θάλεια, Πανεπιστήμιο Αθηνών,... Θανασάς Παναγιώτης, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης,...Κουλούρη Χριστίνα, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου,... Λιάκος Αντώνης, Πανεπιστήμιο Αθηνών,... Ματσαγκάνης Μάνος, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών,... Ρεπούση Μαρία, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης,... Ψυχογιός Δημήτρης, Πάντειο Πανεπιστήμιο9. Σία Αναγνωστοπούλου:

ΝΑΙ ΣΤΟ ΑΝΝΑΝ

Σία Αναγνωστοπούλου, καθηγήτρια στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Υπέγραψε το 2004 την εμετική διαηξήρυξη υπέρ του σχεδίου Ανάν

Η κυρία Σία Αναγνωστοπούλου είναι επίκουρη καθηγήτρια της Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Το Ινστιτούτο Νίκος Πουλαντζάς και το δίκτυο Transform! στο Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Φόρουμ, Αθήνα 4-7 Μαΐου 2006 Σεμινάριο με θέμα:

«Οι προκλήσεις της πανευρωπαϊκής αριστερής δημοσιογραφίας». 5/5/2006, Αλέκος Αλαβάνος (πρόεδρος Συνασπισμού, Ελλάδα), σε συνεργασία με το Κοινωνικό Φόρουμ Ουγγαρίας, Transform Europe, ENDYL, ATTAC (Γαλλία), Ίδρυμα Ρόζα Λούξεμπουργκ (Γερμανία), Project K)

Σεμινάριο με θέμα: «Αποδομώντας στερεότυπα: Πολεμώντας τον εθνικισμό στα Βαλκάνια»

(σε συνεργασία με Κοινωνικό Φόρουμ Θεσσαλονίκης, την Αντιρατσιστική Πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης, και το BlackCatCulturalCenter (Τουρκία)).

Ομιλητές:

Σία Αναγνωστοπούλου (καθηγ. Πανεπιστημίου), Μαρίνα Βήχου (δημοσιογράφος), Γιάννης Γκλαρνέτατζης (Αντιρατσιστική Πρωτοβουλία Θεσ/νίκης), Ειρήνη Λαγάνη (καθηγ. Πανεπιστημίου), Χριστίνα Κουλούρη (καθηγ. Πανεπιστημίου), Slobodan Unkofski, Alexander Rakintzich (Zograf) (σκιτσογράφος), Erkan Kara, Ridvan Akar (δημοσιογράφος)Σεμινάριο με Θέμα:"Τουρκία και Ευρώπη: η άποψη της Αριστεράς"(σε συνεργασία με το Transform Europe)

Ομιλητές:

Hayri Kozanoglu, Πρόεδρος του Κόμματος Ελευθερίας και Αλληλεγγύης (ODP), Νίκος Κωνσταντόπουλος, βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, Ahmed Insel, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Paris I, Σία Αναγνωστοπούλου, καθηγήτρια στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, Michael Brie, Ίδρυμα Ρόζα Λούξεμπουργκ, Luciana Castellina (πρώην Ευρωβουλευτής)10. Φωτεινή Αναγνωστοπούλου;;;;;11. Γρηγόρης Ανανιάδης:

Αναπληρωτής καθηγητής του τμήματος Κοινωνικών επιστημών του Παντείου Πανεπιστημίου .

.. 308 πολίτες ενάντια στην ξενοφοβία και τον ρατσισμό,.

..3.7.1999.. γιγαντιαία επιχείρηση των αστυνομικών δυνάμεων πάνω από 1.500 Αλβανοί συνελήφθησαν,... από την κυβέρνηση να αναθεωρήσει αμέσως αυτή την καταστροφική της πολιτική και να προχωρήσει τολμηρά και συστηματικά στη νομιμοποίηση των οικονομικών μεταναστών

Ανανιάδης Γρηγόρης Πανεπ. Αιγαίου,... Αλαβάνος Αλέκος Ευρωβουλευτής του ΣΥΝ, .. Βαλλιανάτος Γρηγόρης δημοσιογράφος, μέλος Δ.Σ του Ελληνικού Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι,... Βούτσης Νίκος μέλος Π.Γ. του ΣΥΝ,.. Δαμανάκη Μαρία βουλευτής του ΣΥΝ,.. Ηρακλείδης Αλέξης Πανεπιστημιακός,.. Κουναλάκης Πέτρος βουλευτής του ΣΥΝ, Τζαννετάκος Γιάννης δημοσιογράφος,.. Κούρτοβικ Γιάννα δικηγόρος,.. Σωμερίτης Ριχάρδος δημοσιογράφος,.. Χρυσοστομίδης Σοφιανός δημοσιογράφος,12. Αρης Αναστασάκης:

Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική, «Ιπποκράτειο» Π.Γ.Ν. Αθηνών

Πρόγραμμα ''Φειδιππίδης''

13. Βασίλης Αναστασιάδης;;;;14. Κωνσταντίνα Ανδριανοπούλου:

Πάντειο Πανεπιστήμιο, Κωνσταντίνα Ανδριανοπούλου (Boğaziçi Üniversitesi, Κων/πολη) «Ζητήματα ταυτότητας στην Κωνσταντινούπολη από τη βασιλεία του Αμπντούλ Χαμίτ στην Επανάσταση ...

Συνάντηση στην Πόλη: το παρόν και το μέλλον

30 Ιουνίου, 1 & 2 Ιουλίου 2006

İstanbul’da Buluşma: Bugün ve Yarın

30 Haziran, 1 ve 2 Temmuz 2006

Meeting in Istanbul:

Present and Future

Istanbul HILTON Convention Centre

\ 5η Συνεδρία: Μειονοτικά Ιδρύματα

5. Oturum: Azınlık Kurumları

5th Session: Minority Foundations

Πρόεδρος: Σία Αναγνωστοπούλου, Πάντειο Πανεπιστήμιο

Başkan: Sia Anagnostopulu, Pantion Üniversitesi

President: Sia Anagnostopoulou, Pantio University15. Βενετία Αποστολίδου:

Βενετία Αποστολίδου, ΣΥΝΕΔΡΙΟ εθνική ταυτότητα & ετερότητα:

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ Αναπληρώτρια Καθηγήτρια ΑΠΘ, Βενετία Αποστολίδου , Επίκουρη Καθηγήτρια Νεοελληνικής Λογοτεχνίας, Αναστασία Κεσίδου (Α.Π.Θ.), Θα μιλήσουν οι:

Κώστας Μπλιάτκας, δημοσιογράφος, Μαρία Ρεπούση, καθηγήτρια ιστορίας Α.Π.Θ, Βενετία Αποστολίδου, καθηγήτρια Α.Π.Θ. ... Ιστορία Ελλάδας Συλλογικό. Γράφουν, Ν.Κ. Αλιβιζάτος, Γ.Θ. Μαυρογορδάτος, Γιώργος Μαργαρίτης, Ιωάννης Παπαθεοδώρου, Ι.Ο. Ιατρίδης, Ιωάννα Λαλιώτου, Βενετία Αποστολίδου, Χριστίνα Κουλούρη, ...

524 διανοούμενοι υπέρ του διαχωρισμού εκκλησίας-κράτους

.......... 23) Αντωνοπούλου Μπετίνα, γραφίστρια 24) Ανυφαντής Βασίλης, οδοντίατρος 25) Αποστολίδου Βενετία, ΑΠΘ 26) Αποστολίδου Έλενα, κοινωνιολόγος 27) Αράπη Γλυκερια, κοινωνιολόγος 28) Αρβανιτάκης Δημήτρης, ιστορικός 29) Αρδίττης Βίκτωρ, σκηνοθέτης-θεατρολόγος 30) Αρσένης Νίκος, ιδ. υπάλληλος 31) Αρώνη Σίσσυ, παν/κός 32

Αριστερά Σήμερα

Ιδρυτική Διακήρυξη Ομίλου Προβληματισμού και Παρέμβασης

«Αριστερά Σήμερα»-“ ΑΡ. ΣΗ.”

…. για την κατοχύρωση, υπεράσπιση και διεύρυνση των δικαιωμάτων του ανθρώπου και του πολίτη, ιδιαίτερα του μειοψηφικού, του μειονοτικού, του διαφορετικού, για τον αποκλεισμό των αποκλεισμών, για την πραγματική ισότητα των φύλων∙ για την προώθηση μιας αντίληψης ειρήνης και συνεργασίας στο διεθνές επίπεδο, με σταθερό το μέτωπο απέναντι σε εθνικιστικές υστερίες και ιδιοτελείς πατριδoκαπηλείες ∙ για μι……

Τα Ιδρυτικά Μέλη

Αγριαντώνη Χριστίνα Πανεπιστημιακός

Αλβανός Γιώργος Συνδικαλιστής, Αντiπρ. Ομοσπ. Εργ. ΥΠΠΟ

Αναγνωστοπούλου Σία Πανεπιστημιακός

Ανδρέου Κώστας Διπλ. Μηχ/γος Μηχ/κός

Ανηψητάκης Αντώνης Πολ. Μηχ/κός

Αντωνιάδης Πρόδρομος Καθηγητής ΕΜΠ

Αντωνίου Γιάννης Εκπαιδευτικός Διδάκτωρ Ιστορίας

Αποστολίδου Βενετία Αναπληρώτρια καθηγήτρια ΑΠΘ

……..

16. Φούλα Αρταβάνη-Τσαπλ;;;;;;;17. Μιχάλης Αρτεμάκης:

Saturday, September 24, 2005, Call for a Greek Apology for the Srebrenica,

Τάσος Αβραντίνης, Γιώργος Αγγελόπουλος, Παύλος Αθανασόπουλος, Σία Αναγνωστοπούλου, Ανδρέας Ανδριανόπουλος, Σπύρος Απέργης, Μιχάλης Αρτεμάκης, ...

Κεντροαριστερή Σενεργασία για Προοδευτική Διακυβέρνηση,

Διακύρηξη 159 προσωπικοτήτων που συγκροτούν Επιτροπή Πρωτοβουλίας για την Κεντροαριστερά

... Αρτεμάκης Μιχάλης οικονομολόγος Χανιά ,…Βαλλιανάτος Γρηγόρης δημοσιογράφος, Αθήνα, Διβάνη Λένα ιστορικός-συγγραφέας Αθήνα, .. Κουναλάκης Πέτρος πρώην βουλευτής Αθήνα.. Μπίστης Νίκος υφυπουργός Εσωτερικών-επικεφαλής ΑΕΚΑ Αθήνα... Σωμερίτης Ριχάρδος,δημοσιογράφος Αθήνα……

aeka.gr, 08/12/200318. Ζήνα Ασημακοπούλου:

Συνήγορος Του Πολίτη, ανεξάρτητη αρχή,

Βοηθός Συνήγορος του Πολίτη: Μαρία Μητροσύλη

Επιστήμονες: Σπυριδούλα Καλαντζή, Αθανάσιος Γρίβας,

Ζήνα Ασημακοπούλου, Παναγιώτης Τσακανίκας

Μίλτος Παύλου19. Κατερίνα Αυγέρη:

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ.

Βιβλιοθήκη Υπηρεσία Πληροφόρησης Πάντειο Πανεπιστήμιο. Η συµβολή ενός φεστιβάλ στην ανάδειξη µιας πόλης σε αναγνωρίσιµο πολιτιστικό προορισµό: µελέτη περίπτωσης: το φεστιβάλ Αθηνών / Κατερίνα Αυγέρη. - Αθήνα,

2007. - 75, [240] σ εικ. ; 30 εκ.20. Σοφία Αυγητίδου:

Επίκουρη Καθηγήτρια, Τμήμα Νηπιαγωγών Παιδαγωγικής Σχολής, Σοφία Αυγητίδου.

Συγκρότηση της ετερότητας στον µαθητικό πληθυσµό της πόλης της Φλώρινας,

Σοφία Αυγητίδου. Επίκουρος καθ. ΠΤΝ- Παν. Δ. Μακεδονίας21. Σωτήρης Βαλντέν:

ΒΑΛΝΤΕΝ ΣΩΤΗΡΙΟΣ - ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ. ... Επίθετο : ΒΑΛΝΤΕΝ Όνομα : ΣΩΤΗΡΙΟΣ Πατρώνυμο : ΓΚΟΤΦΡΙΝΤ

Ο αντιεθνικισμός είναι το όνομα της ψυχής τής αριστεράς και καταστατική αρχή της. Αρθρα θεώρησης προβλημάτων εξωτερικής πολιτικής περιλαμβάνει ο ... και την ΕΕ επισημαίνουμε τα κείμενα των Θ. Κουλουμπή και Σωτήρη Βαλντέν. ...22. Μανώλης Βασιλάκης:

Καλώς ήρθατε στο site των φιλελευθέρων...

Τοποθετήσεις

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥΠαραθέτω εδώ ολόκληρο το κείμενο-«μανιφέστο» του συνεργάτη του Χριστόδουλου το οποίο διανεμήθηκε σε πολιτικούς του φίλους και ιεράρχες με το delivery της αρχιεπισκοπής (με την κάρτα και την υπογραφή του Αγιατολάχ Αθηνών). Είναι απορίας άξιο πώς δεν ετέθη με τον πιο έντονο τρόπο από τους πολιτικούς που αντέδρασαν η ερώτηση προς τον Χριστόδουλο ....

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Καλώς ήρθατε στο site των φιλελευθέρων...

ΕΚΚΛΗΣΗ 163 ΠΟΛΙΤΩΝ. ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΦΑΓΗ ΤΗΣ ΣΡΕΜΠΡΕΝΙΤΣΑ

ΑΤΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 11/07/05

163 πανεπιστημιακοί, δημοσιογράφοι και άλλοι πολίτες, ανάμεσά τους και πέντε πολιτικοί, υπογράφουν το παρακάτω κείμενο:Συμπληρώνονται στις 11 Ιουλίου δέκα χρόνια από τη μαζική σφαγή 8.000 αμάχων την οποία οργάνωσαν στη Σρεμπρένιτσα το καθεστώς Mιλόσεβιτς και οι εγκάθετοί του στη Bοσνία, Mλάντιτς και Kάρατζιτς. H σφαγή αυτή...... H Eλληνική Πολιτεία έχει συνεπώς την υποχρέωση και συγγνώμη να ζητήσει δημοσίως από τις οικογένειες των 8.000 σφαγιασθέντων

ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ

Τάσος Αβραντίνης, Γιώργος Αγγελόπουλος, Παύλος Αθανασόπουλος, Σία Αναγνωστοπούλου, Ανδρέας Ανδριανόπουλος, Σπύρος Απέργης, Μιχάλης Αρτεμάκης, Γρηγόρης Βαλλιανάτος, Τάσος Βάμβουκας, Δήμητρα Βασιλάκη, Μανώλης Βασιλάκης,......

Η ΔΗΛΩΣΗ

Αισθάνομαι την ανάγκη μετά από διάστημα πέραν της διετίας και συνεχείς δικαστικούς αγώνες να περατώσω μία σοβαρή εκκρεμότητα που ταλανίζει εμένα αλλά και άλλους. ........

Με τα δημοσιεύματα και τις δηλώσεις μου αυτές επετράπη δυστυχώς να αιωρούνται απαράδεκτες και αδικαιολόγητες από τα πραγματικά γεγονότα αμφισβητήσεις για την ακεραιότητα του χαρακτήρα, τον πατριωτισμό, την κοινωνική, πολιτική και επαγγελματική εντιμότητα και αξία του, ενώ συχνά στα άρθρα μου και στην παραπάνω συνέντευξη μου στο Α' Πρόγραμμα χρησιμοποίησα ύβρεις, όπως «παρακρατικός», «φωνασκούντες κακούργοι των media», «νευροπαθείς ψευδοπατριώτες» κ.α., που αδίκησαν και πρόσβαλαν τον κ. Κρανιδιώτη, ενώ αναφέρθηκα σε γεγονότα που ήταν αναληθή ή ενέπλεξα τον κ. Κρανιδιώτη σε επιλήψιμες δραστηριότητες και ενέργειες , με τις οποίες ουδεμία σχέση είχε.

Έκανα επίσης τις εν λόγω δημοσιεύσεις και δηλώσεις, μεσούσης της υπόθεσης Οτσαλάν, μετέχοντας σε ένα πολιτικό παιχνίδι παραπληροφόρησης και δημιουργίας αποδιοπομπαίων τράγων, που δημιουργήθηκε από κατευθυνόμενες και ψευδείς "πληροφορίες", τους διακινητές των οποίων κωλύομαι ν' αποκαλύψω για ευνοήτους λόγους, αλλά και καλυπτόμενος από το δημοσιογραφικό απόρρητο.

Δηλώνω λοιπόν ότι τιμώ και σέβομαι τον κ. Φ. Κρανιδιώτη ως άνθρωπο, ως ενεργό πολίτη και ως επαγγελματία δικηγόρο και του ζητώ συγγνώμη για τις προσβολές και τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς και τους συκοφαντικούς ισχυρισμούς που του απηύθυνα με τα άρθρα μου, τις δηλώσεις μου και την ραδιοφωνική μου συνέντευξη. Τα αυτά ισχύουν και για το σωματείο "Κεντρική Ομάδα 21 - Δίκτυο 21 - Κίνηση Πατριωτικής Αφύπνισης", καθώς και για τους κ.κ. Αντώνη Σαμαρά, Ευάγγελο Τσίρκα και Χριστόδουλο Γιαλλουρίδη, τους οποίους επίσης σέβομαι και τιμώ για την εντιμότητα, την σοβαρότητα και τον πατριωτισμό τους.

Ο τρόπος που χρησιμοποιήθηκα από τους αρχιτέκτονες αυτής της εκστρατείας λάσπης με τις κατευθυνόμενες ψευδείς "πληροφορίες" με το συκοφαντικό περιεχόμενο, στην οποία δυστυχώς δέχθηκα να συμμετάσχω τυφλωμένος από την πολιτική μου πίστη σε αυτούς, με εξέθεσε ανεπανόρθωτα και με υπέβαλε σε μία δικαστική περιπέτεια, στην πορεία της οποίας οι "φίλοι" μου, αφού υπέθαλψαν τα παραπάνω, με εγκατέλειψαν.

Αθήνα, 23 Οκτωβρίου 2001

Μανώλης Βασιλάκης

Τερτσέτη 47, Νέο Ψυχικό

(υπογραφή)Απόσπασμα από το βιβλίο Μανώλης Βασιλάκης, Η Μάστιγα του Θεού, σσ. 515-517:

Δυναμική ήταν η παρέμβαση του Αγιατολάχ Αθηνών και προκάλεσε την αποκαθήλωση του «βλάσφημου» έργου του βέλγου καλλιτέχνη Thierry de Cordier από τη διεθνή έκθεση Outlook, η οποία διοργανώθηκε από την Πολιτιστική Ολυμπιάδα στην Αθήνα (και όχι στην Τεχεράνη), με εντολή του υπουργού Πολιτισμού και καθηγητή του Συνταγματικού Δικαίου Ευ. Βενιζέλου, υπερθεματίζοντος του επίσης καθηγητή Πρ. Παυλόπουλου (Ν.Δ.). Οι ορθόδοξοι ταλιμπάν βρίσκονταν πάλι σε παροξυσμό προσβεβλημένοι από ένα έργο τέχνης, αμφίβολης ίσως ποιότητος, αλλά τέχνης.......Δίκτυο υποκρισίας ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΣΙΑ Α.Ε. του Παναγιώτη Δούμα

4 από τους 120 που ζητούσαν να δικαστούν μαζί με τον Μανώλη Βασιλάκη.

Από αριστερά προς δεξιά: Χατζηπροδρομίδης, Τζαννετάκος, Σωμερίτης, Βουλέλης Μέλος του Δημοκρατικού Κοινωνικού Κινήματος (ΔΗΚΚΙ).

O Χριστόδουλος διαβάζει... Χρυσή Αυγή! 04.08.06

Αυτό ισχυρίζεται ο Μανώλης Βασιλάκης στο διαβόητο βιβλίο του «Η Μάστιγα του Θεού» που έγινε ήδη το «ευαγγέλιο» των εγχώριων αριστεροπροοδευτικών... Η επίσημη παρουσίαση της «Μάστιγας του Θεού» έγινε την Τρίτη 6-6-2006 στην αίθουσα τελετών της ΕΣΗΕΑ με παρουσιαστές τους πασίγνωστους εχθρούς του Μακαριωτάτου Λεωνίδα Κύρκο, Μιχάλη Σταθόπουλο, Στέφανο Μάνο και Νίκο Σηφουνάκη, ενώ συντονιστής της όλης εκδήλωσης ήταν ο διαβόητος αρθρογράφος του «Βήματος», Ριχάρδος Σωμερίτης. Κατά την διάρκεια της παρουσίασης έγινε μία και μοναδική αναφορά στην «Χρυσή Αυγή» όταν ο γηραιός κομμουνιστής Λεωνίδας Κύρκος εν τη ρύμη του λόγου του απεκάλεσε… «Χρυσή Αυγή» την γνωστή εκκλησιαστική οργάνωση «Χρυσοπηγή»…. Κατά την γνώμη μας, αυτό που ενοχλεί τους αριστεροπροοδευτικούς είναι η εμμονή του Μακαριωτάτου στην φυλετική συνέχεια του Ελληνικού DNA και της Ελληνικής Φυλής. Διαβάστε για παράδειγμα τι δήλωνε ο κ. Χριστόδουλος ανήμερα της Παναγίας (15-8-1998) μιλώντας στο Μοναστήρι της Παναγίας Σουμελά στο Βέρμιο, ενώπιον του τότε Προέδρου της Δημοκρατίας Κ. Στεφανόπουλου: «Σε πείσμα των διεθνιστών, εξακολουθούμε να αγαπούμε την Πατρίδα, ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ» (σελ. 290).

Σας καλούμε στην παρουσίαση του βιβλίου

του Μανώλη Βασιλάκη «Η ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ»

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν οι

Ανδρέας Ανδριανόπουλος, Αντώνης Μανιτάκης, Νίκος Μπίστης, Γιάννης Μπουτάρης, Ιωάννης Πέτρου

Συντονιστής: Τραϊανός Χατζηδημητρίου

Ο μακαρθισμός είναι εδώ – Αντισταθείτε!

Ο χώρος των γνωστών - άγνωστων, κατά παραγγελία κονδυλοφόρων ξαναχτύπησε. Ο κ. Μανώλης Βασιλάκης, έχοντας προφανώς υιοθετήσει πλήρως τον εκβιασμό του Μπους «ή είστε μαζί μας ή είστε αντίπαλοι» και ευρισκόμενος σε πλήρη εναρμόνιση με τον Αμερικανό πρέσβη Τ. Μίλερ, «καρφώνει» όλους εκείνους τους δημοσιογράφους που έχουν τολμήσει να διατυπώσουν διαφορετική ή, πολύ περισσότερο, κριτική άποψη απέναντι στον ολοκληρωτισμό που τείνει να επιβληθεί στην ενη

1 σχόλιο :