Νέες αποκαλύψεις για τον πρίγκιπα Άντριου: Είχε περισσότερους από 1.000 εραστές


Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη σεξουαλική ζωή του πρίγκιπα Άντριου, ο οποίος φέρεται σύμφωνα με φίλο του να είχε περισσότερους από 1.000 εραστές, συμπεριλαμβανομένης της πρώην συζύγου Σάρα Φέργκουσον.

Η ίδια πηγή, πάντως, επιμένει ότι ο Άντριου δεν κοιμάται με κορίτσια εφηβικής ηλικίας. Ο πρίγκιπας Άντριου είχε δεχτεί δριμεία κριτική, μετά τη δημοσίευση βίντεο από τον Δεκέμβριο του 2010, που τον απεικονίζει να απολαμβάνει τη φιλοξενία στην έπαυλη του παιδεραστή εκατομμυριούχου Τζέφρι Επσταϊν στη Νέα Υόρκη.

Ένας μακροχρόνιος φίλος του 59χρονου πρίγκιπα είπε στην SUN: «Δεν πίνει, δεν καπνίζει και δεν παίρνει φάρμακα και δεν έχει πάρει ποτέ. Όμως το σεξ είναι η μεγάλη αδυναμία του". “Αν θέλετε, είναι αυθεντικό αρσενικό, σαν ναυτικός με κορίτσι σε κάθε λιμάνι", πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Θύελλα είχε ξεσπάσει όταν είδε το φως της δημοσιότητας μία φωτογραφία του πρίγκιπα Άντριου, στην οποία κρατάει από τη μέση την 17χρονη τότε Βιρτζίνια Ρόμπερτς, υποτιθέμενη «σκλάβα του σεξ» του Επσταϊν. Ο ίδιος πάντως είχε αρνηθεί ότι κοιμήθηκε μαζί της.
Πηγή: The Sun, Daily Mail

2 σχόλια :