Σε δίκη για τους πλειστηριασμoύς παραπέμπεται ο Π.Λαφαζάνης με κατηγορίες που αφορούν τον… μισό ποινικό κώδικα!

Σε δίκη παραπέμπεται ο Παναγιώτης Λαφαζάνης με κατηγορίες που αφορούν τον μισό ποινικό κώδικα σχετικά με τον αγώνα του κατά των πλειστηριασμών α’ κατοικίας.

Πολιτικοί κύκλοι που πρόσκεινται στον Παναγιώτη Λαφαζάνη υπογραμμίζουν ότι η δίωξη στηρίζεται σε αβάσιμα στοιχεία και καθαρά πολιτικά ελατήρια, τα οποία έχουν την έγκριση του από την ηγεσία του υπ. Προστασίας του Πολίτης και το Μέγαρο Μάξιμου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Παν. Λαφαζάνης κατηγορείται και με το άρθρο 334 του Π.Κ. για παρακώληση πλειστηριασμού.

Πάντως είναι χαρακτηριστικό ότι η κλήση για το δικαστήριο έχει ημερομηνία έκδοσης τις 26/6/17, εν μέσω προεκλογικής περιόδου, αλλά επιδόθηκε στα γραφεία της ΛΑ.Ε μετεκλογικά και συγκεκριμένα στις 15/7.

Με δηλώσεις του ο Παν. Λαφαζάνης χαρακτηρίζει ως καθαρά πολιτική δίωξη την παραπομπή του σε δίκη. Τονίζει ότι η δίωξη του έχει ενορχηστρωθεί από το ίδιο το Μαξίμου και φέρει το ονοματεπώνυμο Αλ. Τσίπρα. Είναι μια δίωξη που αποβλέπει στην τρομοκράτηση του κινήματος κατά των πλειστηριασμών και επιδιώκει να εξυπηρετήσει την καταλήστευση του τραπεζικού κεφαλαίου και να ξεκαθαρίσει κάθε εμπόδιο στο τσουνάμι πλειστηριασμών α’ κατοικίας και μικρομεσαίων περιουσιών που επέρχεται και στο οποίο πρόκειται να συμμετάσχουν ενεργά τώρα όχι μόνο Τράπεζες και fund αλλά και το Δημόσιο, η ΔΕΗ και άλλες επιχειρήσεις κοινωφελών υπηρεσιών.

Η δικαστική δίωξη κατά Λαφαζάνη έρχεται, φυσικά, κουτί και για την κυβέρνηση της ΝΔ, η οποία συναινούσε απολύτως στην πολιτική αρπαγής σπιτιών και αυταρχισμού της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και τώρα επιδιώκει να κλιμακώσει και να διευρύνει αυτήν την λεηλασία λαϊκής περιουσίας , σύμφωνα και με τις εντολές των «θεσμών», πράγμα που, πέραν της κοινωνικής αναλγησίας την οποία αντιπροσωπεύει και χωρίς να επιλύει το τραπεζικό ζήτημα, θυσιάζει και κάθε δυνατότητα αναπτυξιακής προοπτικής της χώρας.

Δυστυχώς, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν ότι έχουν πράσινο φως για τα σχέδια τους σε βάρος των δανειοληπτών και ευρύτερα κατά του ελληνικού λαού από το γεγονός ότι η ΛΑ.Ε, η κύρια αγωνιστική δύναμη κατά των πλειστηριασμών λαϊκής περιουσίας, υπέστη στις εκλογές μεγάλη ήττα με τη συνέργεια της ψήφου των πολιτών.

loading...