Άδωνις: Νέος νόμος θα λέει στους επενδυτές «αν θέλετε να κερδίσετε χρήματα, ελάτε στην Ελλάδα»

«Η Ελλάδα θα γίνει η πιο ελκυστική επενδυτικά χώρα στην Ευρώπη», τονίζει σε όλους τους τόνους ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Φιλοδοξία μας είναι να μεταμορφώσουμε την χώρα στην πιο φιλική για τις επιχειρήσεις χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης» σημείωσε ο υπουργός στην ίδια συνέντευξη, εξηγώντας πως «άρα, αμέσως, θα μειώσουμε την φορολογία και θα εξαφανίσουμε την γραφειοκρατία».

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη, θα υπάρχει τον Αύγουστο ένας νέος νόμος που θα «θα αλλάζει σχεδόν ολόκληρο το νομοθετικό πλαίσιο, ώστε να είναι πολύ εύκολη η επιχειρηματικότητα στην χώρα. Θέλουμε να πούμε σε όλους ότι “αν θέλετε να κερδίσετε χρήματα και να κάνετε δουλειές, τώρα είναι ώρα να έρθετε στην Ελλάδα”».

Ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων «πάρα πολύ κρίσιμο», σημειώνοντας πως «Θέλουμε να πιστεύουμε ότι σε έναν χρόνο από σήμερα θα τρέχουμε με ρυθμούς άνω του 3,5%-4%». Στην ίδια συνέντευξη αποκαλύπτει πως η επένδυση στο Ελληνικό θα ξεκινήσει φέτος, αλλά και πως η κυβέρνηση είναι «εξαιρετικά υπέρ» της επένδυσης στη Χαλκιδική (Eldorando Gold).

loading...

2 thoughts on “Άδωνις: Νέος νόμος θα λέει στους επενδυτές «αν θέλετε να κερδίσετε χρήματα, ελάτε στην Ελλάδα»

  1. ΑΔΩΝΑΚΟ? ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΙΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΟΣ ΒΑΚΙΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΜΜΟΥΝΟΣΜΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΚΣΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΕΙΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΣ Ο ΑΠΑΤΡΙΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΕΙ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΡΙΞΕΙ ΒΟΡΑ ΣΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΛΕΓΩ ΠΑΛΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΦΑΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ ΠΟΥ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΕΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΤΩΝ ΣΟΒΙΕΤ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΩΝ….ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ Ο ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΕΙΤΕ ΠΛΥΜΕΝΟΣ ΕΙΤΕ ΑΠΛΥΤΟΣ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ…ΤΙΠΟΤΑ

  2. Αρκεί να κερδίζει και η Ελλάδα απ αυτό !!!!!

Comments are closed.