«Κεραυνοί» Κ.Βελόπουλου: Μου κάνει βρώμικο πόλεμο η ΝΔ.! Θανάσης Πλεύρης και Άδωνις Γεωργιάδης είναι…

Για βρώμικο πόλεμο από πλευράς της ΝΔ εναντίον του έκανε λόγο στο Ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6 ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης χαρακτήρισε προδοσία όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης οτι δεν αλλάζει η Συμφωνία των Πρεσπών λέγοντας οτι η Συμφωνία μπορεί να αλλάξει.

Κατα την εκτίμησή του ο Κώστας Καραμανλής αναγκάστηκε από τον πρόεδρο της ΝΔ να ανέβει στη Β. Ελλάδα «για να χτυπήσουν την Ελληνική Λύση», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Τόνισε επίσης οτι χρησιμοποιήθηκαν ιερωμένοι εναντίον της Ελληνικής Λύσης ενώ για το βιβλίο με τις επιστολές του Ιησού, είπε οτι γράφτηκε πριν από 6 χρόνια. » Εδωσα 1500 βιβλία και το παρουσίαζα. Να πω οτι έκανα λάθος, όλο δικό μου το λάθος».

Είπε οτι δεν έχει καμία σχέση με Θανάση Πλεύρη και Άδωνι Γεωργιάδη τον οποίο κατηγόρησε οτι ψεδολογεί διαρκώς εις βάρος του. “Όταν λέει ότι είμαι υπέρ της δραχμής,εγώ είμαι υπέρ της παραγωγής πλούτου και μετά να διαλέξουμε το νόμισμα. Εγώ πρεσβεύω οτι πρέπει να παράγουμε πλούτο. Το ευρώ είναι νόμισμα. Ως χώρα δεν παράγουμε, το ευρώ είναι για να έχεις προϊόντα και να τα πουλάς”.

“Ούτε έχω ρωσικό κόμμα αυτό δεν έπρεπε να το πει ποτέ ο Μπογδάνος . Στο γραφείο μου άλλα έλεγε” είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος και οταν ρωτήθηκε, είπε οτι πήγε ως δημοσιογράφος κι οτι πήγαινε στο Alert ως σχολιαστής.

Στην ερώτηση αν ο δημοσιογράφος του ζήτησε να είναι υποψήφιος με την Ελληνική Λύση, περιορίστηκε να πει “θα τα πούμε μετά τις εκλογές”.

news247

loading...

1 thought on “«Κεραυνοί» Κ.Βελόπουλου: Μου κάνει βρώμικο πόλεμο η ΝΔ.! Θανάσης Πλεύρης και Άδωνις Γεωργιάδης είναι…

  1. Εεε τον καλυπτεις μεχρι σημερα και αυριο..μετα θα ανοιξεις τα σχολια τι δεν θα τα ανοιξεις? ε τοτε σε περιμενει πεταλι και γαμησι στον ανηφορο…

Comments are closed.