Αμβρόσιος: Ολα τελειώνουν για τον ΣΥΡΙΖΑ – Ψυχορραγεί η «πρώτη φορά Αριστερά»

Ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος παίρνει θέση πριν τις κάλπες της 7ης Ιουλίου και προτρέπει τους πιστούς να δώσουν τη χαριστική βολή στον ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε την ανάρτηση του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας στο προσωπικό του ιστολόγιο:

Η Χώρα μας, αγαπητοί μου αδελφοί, οδεύει ολοταχώς προς τις εκλογές! Την προσεχή Κυριακή 7 Ιουλίου οι Έλληνες, όσοι βέβαια αγαπούν τήν Ελλάδα μας και την Εκκλησία της Ελλάδος, θα δώσουν τη χαριστική βολή στον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ψυχορραγεί καί στον Πρωθυπουργό κ. Αλέξιο Τσίπρα, ο οποίος ως σκοπό της Πρωθυπουργίας του έβαλε να τα διαλύσει ΟΛΑ!

Καθώς, λοιπόν, ο άνθρωπος αυτός έχει συνειδητοποιήσει, ότι τώρα πια ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, στις προσεχείς εκλογές προβάλλει μέ ένα νέο κοστούμι! Πάει πια, ξεχάστε το έως χθές γνωστό σλόγκαν: «ΣΥΡΙΖΑ, ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ»!!! Το καινούργιο όνομα, με το οποίο εμφανίζεται στις προσεχείς εκλογές, δηλ. το καινούργιο κοστούμι του κ. Τσίπρα, είναι:
ΤΩΡΑ
ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ
ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ
(Θα το σχολιάσουμε περί το τέλος του παρόντος σημειώματος).

Και η άλλη εκδοχή:

«Α.Τσίπρας: 7 Ιουλίου- Τώρα αποφασίζουμε για τη ζωή μας.
Δεν γυρίζουμε πίσω!»

_______Και πράττει πολύ έξυπνα! Εφ’ όσον με το πολιτικό σχήμα «ΣΥΡΙΖΑ» κατώρθωσε να ξερριζώσει εκ θεμελίων ό,τι ΕΘΝΙΚΟ και ό,τι ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ, τώρα -για να καλύψει τα εγκλήματά του- αλλάζει κοστούμι, αλλάζει ταυτότητα, αλλάζει ονομασία! Έτσι δεν κάνουν άλλωστε όλοι οι απατεώνες; Κάθε λίγο αλλάζουν όνομα …για να μη τους πιάνει η Αστυνομία!
_______Πρέπει, λοιπόν, να παραδεχθούμε, ότι στο ξεθεμελίωμα των Ελληνοχριστιανικών Παραδόσεων ο Αλέξης Τσίπρας, χωρίς τσίπα, τα κατάφερε αρκετά καλά! Να μερικά δείγματα:
Ξεπούλησε την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!
Επρόδωσε και τη Θράκη μας!
Εβύθισε στη φτώχεια τον Ελληνικό Λαό!
3.348.500 Έλληνες σε κατάσταση φτώχειας! γράφει η Εφημερίδα ΤΟ ΠΑΡΟΝ (30.06.2019, σελ. 11).
Κατάργησε το άρθρο 3 του Συντάγματος! Η Ελλάδα τώρα πλέον είναι ΕΝΑ ΟΥΔΕΤΕΡΟ-ΘΡΗΣΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!

Δηλ. Η Ορθόδοξος Εκκλησία, η ΜΑΝΝΑ και η ΣΩΤΕΙΡΑ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ έπαυσε πια να είναι Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!

Τώρα πια δεν μας επιτρέπουν να διορίζουμε ένα νέο εφημέριο σε μιά Ενορία της οποίας ο παπάς εκοιμήθη! Αυτό έως χθές ήταν ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ!
Στις ημέρες μας ο κ.Τσίπρας επεχείρησε να διακόψει την μισθοσία του ιερού Εφημεριακού Κλήρου!

Πλήν όμως για τους Μουσουλμάνους της Θράκης διορίζει 120 νέους Μουφτήδες, που θα πληρώνωνται από το Ελληνικό Δημόσιο!
Συγχρόνως από τον Ελληνικό Ππροϋπολογισμό θα μισθοδοτείται και ο Μουφτής από την Αίγυπτο, που θα έλθει στην Ελλάδα για να αναλάβει καθήκοντα στο ανεφερθέν Τέμενος του Βοτανικού!
Εκεί στο Βοτανικό ο κ. Τσίπρας διέπραξε ΔΥΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ:
α) Κατεδάφισε τον υπάρχοντα Ορθόδοξο ιερό Ναό ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΡΙΑ, για να μη ενοχλούνται οι Μουσουλμάνοι, που θα επισκέπτωνται το Τζαμί τους

β) Έκτισε Τέμενος, δηλ. εκκλησία για τους Μουσουλμάνους, με χρήματα του Έλληνα Ορθόδοξου Φορολογουμένου!
Έτσι θα αποδεικνύεται, ότι η έως χθές ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ τώρα πια είναι ένα ΟΥΔΕΤΕΡΟΘΡΗΣΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!
Στα Δημόσια Σχολεία:

καταργήθηκε ο Εκκλησιασμός!
καταργήθηκε επίσης το Μάθημα των Θρησκευτικών!
Στα Δημόσια Σχολεία τώρα πια διδάσκεται η ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΑ! Δηλ. ισοπεδώθηκαν ο ΣΩΤΗΡ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, με τον ΜΩΑΜΕΘ, τον ΒΟΥΔΔΑ κλπ!

Στα Απολυτήρια των Γυμνασίων κλπ. ΔΕΝ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ!
Στα Δημόσια Σχολεία τώρα πια διδάσκονται νέα μαθήματα, όπως η ΓΙΟΓΚΑ, η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ κλπ.
Με την τροποποίηση του Ποινικού Νόμου τώρα πια μπορείς να βλασφημείς ελεύθερα και ανεμπόδιστα τον Χριστό μας, την Παναγία μας και τους Αγίους της Πίστεώς μας, αλλά δεν μπορείς να πείς μια κουβέντα για τους Μετανάστες, για τους Μουσουλμάνους, για τους Ομοφυλόφιλους κλπ. Εάν τολμήσεις κάτι τέτοιο τότε χαρακτηρίζεσαι ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ και πηγαίνεις κατ ευθείαν στη ΦΥΛΑΚΗ!!!

Τα προβλήματα, που αναφύονται με την αλλαγή του Ποινικού Νόμου, επισημαίνει συνεχώς ο ημερήσιος Τύπος. «Σήμα κινδύνου από εισαγγελείς. Ο νέος Π.Κ. θα επιφέρει μαζικές παραγραφές και αθρόες αποφυλακίσεις», γράφει Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ (βλ. φ. της 25.06.2019, σελ. 1).
Σήμερα μπορείς να βγείς ολόγυμνος στους δρόμους, όπως το έκανε προχθές ένας νεαρός μπροστά στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στην Αθήνα, σκεπάζοντας την γύμνια του με την Ελληνική Σημαία! ΟΥΔΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ!

Μπορείς επίσης να βγείς όχι μόνον μισόγυμνος στους δρόμους, αλλά καί να βάλεις κάτω από την κοιλιά σου, δηλ. μπροστά από τα γεννητικά σου όργανα, τις εικόνες των Αγίων της Ορθοδοξίας μας! ΟΥΔΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΕΝΟΧΗΣΕΙ!

Ας πάμε και λίγο παραπέρα: Μπορείς να βγεις στους δρόμους με πλακάτ, που θα γράφουν βλάσφημα πράγματα, ΟΥΔΕΙΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ, όπως:
«ΕΛΛΑΔΑ ΣΚΑΣΕ» !

Έπειτα απο αυτά τα κατορθώματα ο κ Τσίπρας στις ημέρες μας πλέον άλλαξε τροπάριο!

Άρα για να απαλλαγούμε απο αυτόν τον πολέμιο της Πατρίδος και της αμωμήτου Πίστεως ημών των Ορθοδόξων ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΛΥΣΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ: Στις 7 Ιουλίου 2019 να του δώσουμε την ευκαιρία να ξαναγυρίσει το σπίτι του, ώστε να συγκεντρωθή στον εαυτό του και να προσπαθήσει:
να ξεκουρασθή, επειδή υποφέρει απο υπερκόπωση,

νά αυτοσυγκεντρωθή και να να συγκροτηθή λίγο, επειδή έχει διαλύσει τα πάντα στη Χώρα μας, καί
να μορφωθή λίγο, ώστε να μη εκτίθεται, όταν ομιλεί δημοσίως! Πολύ συχνά, δυστυχώς, συλλαμβάνεται ως αγράμματος! Θέλετε αποδείξεις;

α) ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΘΗ,

ΔΙΟΤΙ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΥΠΕΡΚΟΠΩΣΗ!
«Πληροφορηθήκαμε εξωδίκως ότι το βράδυ της περασμένης Κυριακής ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σοκαρισμένος και βαθύτατα εκνευρισμένος από το εκλογικό αποτέλεσμα έχασε την αυτοκυριαρχία του…

Όσοι τον είδαν, είχαν να λένε ότι η συμπεριφορά του ήταν σχεδόν ανάρμοστη. Την πλήρωσαν κάτι τραπέζια και κάτι καρέκλες. Στην Κουμουνδούρου όλα αυτά. Κατά μια εκδοχή αυτή ήταν η αιτία που καθυστέρησε, έως τα μεσάνυχτα, να κάνει δηλώσεις για το εκλογικό αποτέλεσμα». (βλ. Το ΒΗΜΑ, 02.06.2019, σελ.62)

ΝΑ ΑΥΤΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗ!

«ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ! …..Επί των ημερών του κ. Τσίπρα ετρώθησαν θεσμοί όπως αυτοί της Δικαιοσύνης, των Ανεξάρτητων Αρχών, της Δημόσιας Διοίκησης και τελευταίως της Αυτοδιοίκησης, που κινδυνεύει να καταστεί αδιοίκητη εξαιτίας του παραλογισμού της απλής αναλογικής.

Οι παρεμβάσεις σε κρίσιμους τομείς της θεσμικής λειτουργίας του κράτους ήταν συνεχείς και απροκάλυπτες τα προηγούμενα τεσσεράμισι χρόνια.
Αποδεδειγμένα πια η Δικαιοσύνη εργαλειοποιήθηκε, ανώτατοι δικαστές χειραγωγήθηκαν, εισαγγελικοί λειτουργοί αναγκάστηκαν ή αποδέχθηκαν να υπηρετήσουν δόλιους σκοπούς. Χωρίς αμφιβολία πλέον, μετά και τις δημόσιες καταγγελίες εν ενεργεία εισαγγελικών λειτουργών, στήθηκαν και οργανώθηκαν υποθέσεις.

Δημόσιοι λειτουργοί, ανώτατοι αστυνομικοί και λιμενικοί παρέβησαν τον όρκο τους και συμμετείχαν στην κατασκευή υποθέσεων και ενόχων, με αποτέλεσμα πολίτες και πολιτικοί να αντιμετωπίσουν αστήρικτα κατηγορητήρια και να διασυρθούν χωρίς ενδοιασμούς και επιφυλάξεις, μόνο και μόνο για να υπηρετηθούν εξόφθαλμα παράνομοι πολιτικοί σκοποί και να στηριχθούν απίθανες πολιτικές επιδιώξεις» (βλ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 30.06.2019, ΣΕΛ. 1-2).

loading...