Οργισμένη ανάρτηση Παναγιώταρου: «Ρε κομμούνια οι μανάδες σας έβγαζαν μεροκάματο ως π@@τανες»

Μία ανάρτηση γεμάτη θυμό και αγανάκτηση έκανε στο twitter ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος.
Με ανάρτηση του στο twitter, ο Ηλίας Παναγιώταρος απειλεί πως δεν τον νοιάζει που χάθηκαν οι βουλευτικές ασυλίες: «ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΥΛΙΕΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ «ΓΛΕΝΤΙΑ» ΜΕ ΕΣΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΔΙΧΩΣ ΔΑΥΤΕΣ…» γράφει.

Ο Παναγιώταρος προχώρησε και σε δεύτερη ανάρτηση: «ΡΕ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ ΟΛΟ ΓΙΑ ΠΗΓΑΔΕΣ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΑΣΥΛΙΕΣ.ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΗΓΑΔΕΣ ΗΡΘΕ Ο ΓΡΑΜΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΤΣΙ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΙ ΜΑΝΑΔΕΣ ΣΑΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΞΟΦΛΗΜΕΝΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΒΓΑΖΑΝ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΩΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ;;».

loading...

10 thoughts on “Οργισμένη ανάρτηση Παναγιώταρου: «Ρε κομμούνια οι μανάδες σας έβγαζαν μεροκάματο ως π@@τανες»

  1. Μήπως είναι λιγο εκνευρισμένος; ΄Η μήπως φοβισμένος;

  2. αυτο που λες πρεπει να ρωητσουε μηπως του εκαναν τα τρια δυο….

  3. ΠΕΡΑΣΕ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΤΣΗ ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ (ΜΑΚΡΥΑ ΜΑΚΡΥΑ) ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΛΑΣΑΝΕ ΟΜΑΔΙΚΑ ΤΑ ΑΡ@@ΙΔΙΑ Η ΚΟΡΗ ΕΡΙΞΕ ΜOON Ω CLAN ΟΙΑ…ΝΑ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΒΝΑΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΣ Ε ΑΠΛΥΤΕ?/Η?

  4. ΚΑΚΗΝΥΧΤΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΖΗΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΣΑΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ.

  5. Γιατι ναναι φοβισμενος;Τον απειλει καποιος;Οι Ελληνες Εθνι κιστες ειμαστε εδω,ασχετως αν τωρα δεν ειμαστε στο Κοινοβουλιο.

  6. ΚΑΥΛΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΣΥ ΜΑΚΡΥΕΣ ΤΣΟΥΜΠΑΜΠΕΣ ΚΑΙ ΓΕΡΑ ΚΛΑΡΙΝΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΔΕ ΠΟΥ Ο ΚΟΥΛΙΜΠΑΛΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΗΤΟΡΕΣ ΣΑΣ ΑΦΓΑΝΟ-ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΟΥΥΥ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ Η ΤΑΡΙΦΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ 2 ΤΣΟΥΜΠΑΜΠΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΣΩΚΟΛΗΤΑΝ ΓΙΑ ΔΩΡΟ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΤΣΟΥΜΠΑΜΠΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΟΠΙΣΘΟΓΕΜΕΙΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΟΑΠΛΥΤΟΙ….ΧΛΟΥΤΣΟΥ ΧΛΟΥΤΣΟΥ ΧΛΟΥΤΣΟΥ

  7. Φοβισμένος είναι αλλά δεν είναι και έξυπνος για να κρύψει το φόβο του. Ο Θανάσης Καμπαγιάννης ένας απ' τους δικηγόρους με την οικογένεια Φύσσα στη δίκη των θρασιμιών δολοφόνων της χρυσής αυγής στο ηλεκτρονικό περιοδικό "Κατιούσα" είπε για τη σημασία που έχει ότι ο ελληνικός λαός έστειλε στα τσακίδια τη χρυσή αυγή.

    Η δήλωσή του εδώ:

    Επί 4 χρόνια καθόμαστε απέναντι σε ένα έδρανο από δικηγόρους που πληρώνονται από τις βουλευτικές αποζημιώσεις και τον κοινοβουλευτικό προϋπολογισμό ως επιστημονικοί συνεργάτες. Λίγοι άνθρωποι προσπαθήσαμε και προσπαθούμε, με μόνο πόρο κάτι που έρχεται από μέσα μας και μας κάνει να σηκωνόμαστε για τον Κορυδαλλό και το Εφετείο, να γυρίσουμε έναν συσχετισμό δύναμης που κανονικά θα ήταν καταθλιπτικός: για μια λαϊκή οικογένεια στην Αμφιάλη, κάποιους Αιγύπτιους μεροκαματιάρηδες στο Κερατσίνι και κάποιους εργάτες στο Πέραμα και τη Ζώνη. Και τώρα, ο συσχετισμός δύναμης αρχίζει να αποκαθίσταται.

    Η κάνουλα της χρηματοδότησης κλείνει. Οι μετακλητοί θα γυρίσουν στις υπηρεσίες τους. Ο συρφετός των 100 περιφερόμενων στις ναζιστικές συγκεντρώσεις χάνει τη δουλίτσα του.

    Και όπως λέει κι ένα τραγούδι, τελείως άσχετο με την περίπτωσή μας:

    “ούτε ένας χαφιές δουλειά να μη βρίσκει,
    κι έτσι στρατιά ολάκερη θε να χουμε ανέργων,
    Χριστούλη μου τι όμορφη που ειναι η προφητεία αυτή.”

    “Ηττήθηκε ο φασισμός;” θα ρωτήσετε. Ανατράπηκε ο καπιταλισμός;

    Όχι όχι, σίγουρα. Τα ακούω όλα αυτά με εξαιρετικό ενδιαφέρον. Ας χαμηλώσω λίγο τη μουσική να σας ακούσω καλύτερα”

  8. Οπότε όπως καταλαβαίνεις 6.42 τα πράγματα για τους χρυσαυγίτες είναι δύσκολα και από οικονομικής άποψης όχι μόνο γιατί χάνουν την ασυλία. Η κάνουλα έκλεισε, το ταμείο είναι μείον και όσοι μπορεί να χρηματοδοτούσαν κρυφά τη χρυσή αυγή για να τους κάνει τη δουλειά τους, δε νομίζω ότι θα το κάνουν πια. Τους είναι τελείως άχρηστη η χρυσή αυγή. ΄Αλλωστε αποδείχτηκε ότι ούτε μια έδρα δεν ήταν άξιοι να κρατήσουν.

  9. 2.39π.μ.
    ΚΑΚΗΝΥΧΤΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΖΗΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΣΑΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ.

Comments are closed.