Η Τουρκία του Κεμάλ Ατατούρκ. Ένα τεχνητό έθνος, χτισμένο πάνω στα πτώματα άλλων εθνών

Οι ΗΠΑ και το Ισραήλ, μετά κυρίως από την ανάμειξη της Τουρκίας στα θέματα της Συρίας και του πολέμου με το «Ισλαμικό Κράτος», έχουν βάλει τα θεμέλια για τον οριστικό διαμελισμό της, εθεωρούμην γραφικό στοιχείο και …αιθεροβάμμων. «Μα στ’ αλήθεια πιστεύεις ότι η Αμερική θα διαλύσει την Τουρκία, το πρωτοπαλίκαρό της και αιχμή του δόρατος στο ΝΑΤΟ;» και άλλες παρόμοιες απορίες, που γινόταν είτε με καλοήθεια είτε όχι.

Αυτό το άρθρο, είναι η απάντηση.
Είναι γεγονός πλέον αναμβισβήτητο, πως το δυτικό μπλόκ, που άρχεται από τις ΗΠΑ και έχει ως βάση συμφερόντων το Ισραήλ, έχει αποφασίσει εδώ και πολλά χρόνια, μια δεκαετία και κάτι, την οριστική εξαφάνιση του κεμαλικού μορφώματος. Ασφαλώς και τρέμει στην ιδέα το ίδιο το Ισραήλ, να δεί κάποτε την Τουρκία περιφερειακή υπερδύναμη! Και όχι μόνο το Ισραήλ, αλλά και πολλές άλλες γειτονικές χώρες.
Μόνο η Ρωσία δεν τρέμει αυτό το ενδεχόμενο. Γιατί η Ρωσία, ως λαός πραγματικά σκληρός σαν ατσάλι, είναι σε θέση να διαλύσει οποιονδήποτε τολμήσει να σηκώσει μπόι απέναντί της. Και γι αυτό βρήκε την ευκαιρία τώρα, να δημιουργήσει στρατηγική συμμαχία με την, πρώην πλέον, στρατηγική σύμμαχο των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ. Ακριβώς για να ανταποδώσει τα ίσια στην Αμερική, γιατί το ΝΑΤΟ πρώτο, θέλησε να δοκιμάσει τις αντοχές της.
Αγαπητοί μου συνέλληνες, ο στρατηγός ε.α. Εργκίν Σαϊγκούν, δεν είπε τίποτε που σήμερα θα χαρακτηριζόταν ώς ακραιφνής άτοπο. Είπε και περιέγραψε ΑΚΡΙΒΩΣ την αλήθεια.
Την αλήθεια, που πολλοί συνέλληνες αρνούνται να δούν, εγκλωβισμένοι μέσα στο φόβο, στο παρελθόν και στην παλιά, φθαρμένη γεωστρατηγική σκακιέρα.
Οι εποχές έχουν αλλάξει δραματικά. Και όποια κράτη πλέον δεν εξυπηρετούν την νέα γεωπολιτική, απλώς διαλύονται. Ιδίως αυτά τα κράτη που είναι τεχνιτά, δηλαδή αυτά που έχουν δημιουργηθεί απλά για να εξυπηρετήσουν κάποιους σκοπούς, κάποια σχεδιασμένη γεωπολιτική ατζέντα. Ένα από αυτά τα κράτη, είναι και η Τουρκία του Κεμάλ Ατατούρκ. Ένα τεχνητό έθνος, χτισμένο πάνω στα πτώματα άλλων εθνών, όπως το ελληνικό, το αρμενικό, το κουρδικό, το ασσυριακό. Ένα εθνοτικό ανουσιούργημα, ένα κατάλοιπο μιας διαλυμένης αυτοκρατορίας, που με τη σειρά της δημιουργήθηκε μέσα από σφαγές, διώξεις, λεηλατήσεις και εθνοτικές εξοντώσεις.
Η Τουρκία δεν παρήγαγε ποτέ της πολιτισμό. Δεν προσέφερε καμμιά υπηρεσία στην ανθρωπότητα. Δεν έδωσε ποτέ πνευματικό έργο, δεν δημιούργησε απολύτως τίποτε, παρά μόνο αίμα, πλιάτσικο, σκλαβωμένους λαούς και περιφερειακούς κατακτητικούς πολέμους. Το μόνο που μπορούσε να προσφέρει, ήταν εκδούλευση στις υπερδυνάμεις της κάθε εποχής. Και οι εκδουλεύσεις αυτές είχαν μόνο ένα αποτέλεσμα: ποταμούς αίματος.
Ήρθε λοιπόν η ώρα, αυτό το τεχνητό κράτος, αυτό το κράτος παρίας, να εξαφανιστεί από την Ιστορία της ανθρωπότητας.
Κάποτε, ο Δαρβίνος, σε μια συνομιλία του με κάποιον Άγγλο περιηγητή, είχε πεί την εξής φράση: «Η Τουρκία αποτελεί την μάστιγα της ανθρωπότητος, που πρέπει κάποια στιγμή η ίδια η ανθρωπότητα να εξαλείψει»
Ήρθε λοιπόν η ώρα αυτή. Η ίδια η ανθρωπότητα, θα εξαλείψει αυτό το τέρας που αυτή η ίδια δημιούργησε.
Τα σχέδια του Θεού συνέλληνες, δεν μπορούν να γίνουν κατανοητά από την πρώτη στιγμή που έρχονται σε γνώση μας, μέσω των Αγίων που τα ανακοινώνουν. Κι αυτό, διότι εξελίσσονται σε βάθος χρόνου. Δημιουργούνται δηλαδή οι προϋποθέσεις πρώτα για την πλήρη εξέλιξή τους. Είναι ακριβώς όπως χτίζεται ένα οίκημα, μια οικοδομή, σε ένα άδειο οικόπεδο. Υπάρχει το αρχικό σχέδιο, μετά το οικόπεδο που βρίσκεται σε κατάσταση απλής γής. Μετά το οικόπεδο τροποποιείται, αλλάζει μορφή, σκάβεται, ισοπεδώνεται, ακριβώς για να δημιουργηθούν οι συνθήκες οικοδόμησης του. Πώς αλλιώς θα μπορούσε να στηθεί ένα τεράστιο κτίριο χωρίς πρώτα να γίνουν όλα τα παραπάνω; Ε, με την ίδια σειρά και λογική εξελίσσονται και τα θεϊκά σχέδια. Πρώτα η Τουρκία έπρεπε να χάσει σταδιακά την αξία της, να δείξει το αληθινό της πρόσωπο με κάποιον τρόπο, να δείξει προς τα έξω την υπέρμετρη αλαζονεία της, τον αυταρχικό της χαρακτήρα, τον σκοτεινό και μαύρο εσωτερισμό της, να φοβίσει τους τέως υποστηρικτές της, να «τσαντίσει» σε μεγάλο βαθμό τους πρώην χορηγούς της και να δεχθεί στο τέλος την χαριστική βολή.
Ο Θεός δεν πρόκειται να βγάλει ψεύτες τους Αγίους Του. Κι εμείς με τη σειρά μας, να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Τα γεγονότα έρχονται με μεγάλη ταχύτητα, το επαναλαμβάνω στη νιοστή φορά. Μη μας βρούν μόνο απροετοίμαστους.

αναγνωστης

loading...