ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ στην κεντρική ομιλία του Κ. Βελόπουλου στο Μενίδι: «Θα ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ στο νέο ΡΑΪΧ που θέλει να μας ΑΦΑΝΙΣΕΙ»… (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια μεγαλειώδη ομιλία πραγματοποίησε στο Μενίδι Αττικής ο Κυριάκος Βελόπουλος, πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, όπου μίλησε για όλους και για όλα.

Ο Κ. Βελόπουλος ξεκίνησε την ομιλία του αναφερόμενος στον πόλεμο που δέχεται ο ίδιος τις τελευταίες ημέρες από ΜΜΕ και ορισμένους ιερείς με αφορμή τα χειρόγραφα της Μονής Διονυσίου στο Άγιο Όρος για την επιστολή του Χριστού στον Αύγαρο.

Στη συνέχεια εξαπέλεισε επίθεση σε όλα τα κόμματα που πρόδωσαν τη Μακεδονία μας με τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Μάλιστα αναφέρθηκε και στο πρόγραμμα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ για το θέμα των κόκκινων δανείων και της οικονομικής ανασυγκρότησης της χώρας.

Αναφερόμενος στο θέμα της παιδεραστίας και της εμπορίας ναρκωτικών υποστήριξε ότι όσοι καταδικάζονται για ένα τέτοιο κακούργημα θα πρέπει να καταδικάζονται σε θάνατο, αλλά τόνισε ότι θα κάνει δημοψήφισμα για το θέμα αυτό.

Στη συνέχεια ανέφερε ότι εάν το πρόγραμμα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ εφαρμοστεί οι νέοι θα βρουν δουλειά, κι έτσι θα μπορέσουν να επιστρέψουν και οι επιστήμονές μας από το εξωτερικό.

Για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια ο Κ. Βελόπουλος υποστήριξε ότι μπορεί η χώρα μας με σχέδιο να έχει μεγάλη εισροή χρημάτων εάν επιτέλους φτιάξουμε.

Τέλος, ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ υποσχέθηκε ότι με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ θα πάρουμε πίσω τα όσα έχουν ξεπουλήσει οι προηγούμενες κυβερνήσεις. Λιμάνια, σιδηρόδρομους, παραλίες και ενέργεια είναι λίγα από όσα έχουν ξεπουληθεί.

Στο κλείσιμο ο Κ. Βελόπουλος και ο κόσμος που παρακολούθησε την ομιλία φώναξαν μαζί «Είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ», κάτι που είναι σημαντικό να θυμόμαστε όλοι και να μην διχαζόμαστε.

Να σημειώσουμε ότι κάποια στιγμή η ΕΡΤ έκοψε τον ήχο, ενώ ήταν σε εξέλιξη η ομιλία, κάτι που προκάλεσε την ενόχληση των ανθρώπων του κόμματος, όμως ο Κ. Βελόπουλος αντιμετώπισε το θέμα με χιούμορ σημειώνοντας ότι «όλα τα περίεργα συμβαίνουν μόνο με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ».

loading...