Την «έξοδο» στην ηγεσία της ΕΛΑΣ έδειξε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

Χωρίς τον αρχηγό και τον υπαρχηγό της ΕΛΑΣ έγινε η πρώτη μεγάλη σύσκεψη που συγκάλεσε στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Χρυσοχοΐδης συγκάλεσε την Τρίτη την έκτακτη σύσκεψη με αστυνομικούς για την ανασύσταση των σημαντικών αστυνομικών υπηρεσιών της ΕΛΑΣ χωρίς τον αρχηγό και τον υπαρχηγό της ΕΛΑΣ, άλλα με όλους τους διευθυντές και τους υποδιευθυντές των αρμόδιων υπηρεσιών, όπως μεταδίδει ο ΣΚΑΙ.

Πρόκειται για ξεκάθαρο μήνυμα προς την ηγεσία της ΕΛΑΣ ενόψει της εφαρμογής νέου επιχειρησιακού σχεδίου στις 22ης Ιουλίου για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας. Ο υπουργός στέλνει μήνυμα ότι η σημερινή ηγεσία της αστυνομίας δεν αποτελεί μέρος του σχεδίου. Σημειώνεται ότι ο αρχηγός της ΕΛΑΣ είχε παραστεί σε προεκλογικές συσκέψεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης προχωρά και σε καταγραφή του ανθρωπίνου δυναμικού, ζητώντας να γεμίσουν και πάλι με αστυνομικούς οι υπηρεσίες πρώτης γραμμής της ΕΛΑΣ.

Σημειώνεται επίσης, ότι το παρών στη σημερινή τελετή ανάληψης των καθηκόντων του κ. Χρυσοχοΐδη έδωσε και ο κ.Φώτης Νασιάκος, πρώην αρχηγός της ΕΛΑΣ, με κομβικό ρόλο στην εξάρθρωση της 17 Νοέμβρη και λέγεται ότι θα αναλάβει ρόλο άτυπου συμβούλου του κ. Χρυσοχοΐδη.

loading...

1 thought on “Την «έξοδο» στην ηγεσία της ΕΛΑΣ έδειξε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

  1. Ακαρδοι…καλα ο ανθρωπος πηγαινε ετσι για να δει αν τηρουνται τα μετρα ταξης παρεα με ον αρχηγο του λιμενικου ε τωρα αν εριχναν και κανενα παλαμακι δεν χαλασε ο κοσμος!! και ηλθαν αυτοι τωρα και Φαααπ επεσε η κλωτσια παρτους και τους δυο στον δρομο χα χα χαααα….ρε που καταντησαμε στα γεραματα το γυρισαν στον απλυτο-κουμμουνισμο ας προσεχουν μην τυχον το γυρισουν και στο ''αλλο'' γιατι οπως λενε αν δεν τον εφαγες μικρος θα μαμηθεις μεγαλοσ!!…αυτα παθαινεις στα γεραματα σου…ααα χα χα χα χα χααααα ξανα γελωτας…αντε και στο Gay parade αιντε….χο χο χοοοοοοο

Comments are closed.